17 oktober 2017 door Joris in 'Aankondigingen''

Wintersporters in Canada

Een wintersport naar Canada is (nu nog) goedkoper dan je denkt! Zeker wanneer je gebruik maakt van de exclusieve actie die wij als Snowplaza aan onze fans mogen aanbieden in samenwerking met Sneeuwzeker Deals en Oad! Nog eens € 50,- extra korting op de toch al scherpe prijs van € 989,- per persoon, inclusief vlucht, accommodatie, skipas en transfer. Dit is het moment om je wintersportdroom in vervulling te laten gaan. De Canadian Rockies staan bekend om de beroemde ‘powder snow’ en van tegenvallende sneeuwcondities is hier nooit sprake. Beleef de magische poedersneeuw komende winter zelf tijdens een vakantie in skigebied Marmot Basin in Jasper National Park.

€ 50,- korting per boeking

Bij Sneeuwzeker Deals boek je al een wintersport naar Canada voor € 989,- per persoon. De reis is inclusief retourvlucht, 7 overnachtingen in een hotel, transfer en skipas. Met de rechtstreekse vlucht van KLM sta je na 8,5 uur al in Edmonton. Bovendien hoef je geen extra kosten te betalen voor het laten vervoeren van je ski- of snowboardmateriaal. Hier bovenop komt met onze speciale actiecode nog eens € 50,- extra korting op de boeking bij Oad. Een wintersport in Canada was nog nooit zo voordelig!

Hoe kun je boeken?

  • Ga naar Oad.nl/jasper
  • Zoek je vakantie uit
  • Gebruik de actiecode: GOPOWDER
  • Boek je vakantie!

Maar dat is nog niet alles...

Freeriden Canada

Extra korting bij Intersport Twinsport

Naast € 50,- korting op je boeking via reispartner Oad krijg je ook eens een cadeaubon van € 50,- van Intersport Twinsport cadeau. Korting op korting wanneer je deze winter een reis naar Canada boekt! In totaal profiteer je dus van maar liefst € 100,- voordeel! Bovendien wordt er onder alle boekingen ook 3x een Powder Snow Experience weggegeven aan het reisgezelschap. Hierbij leer je een dagdeel onder begeleiding van een gids beter en veiliger off-piste skiën. Skiën doe je gewoon op je eigen materiaal, want bij KLM mag je wintersportuitrusting gratis mee.

Skigebied Marmot Basin

Skigebied Marmot Basin ligt in Jasper National Park en staat bekend om de onovertroffen sneeuwkwaliteit. De beroemde ‘powder snow’ heeft als eigenschap dat deze altijd droog en poederig blijft. Slushy pistes of ijzige afdalingen komen hier niet voor! Ook hoef je je geen zorgen te maken over drukte. Van rijen bij de lift is geen sprake en je kunt in alle rust je bochten draaien. In skigebied Marmot Basin vind je niet alleen 86 pistes, maar kun je ook uitstekend off-piste skiën! Je hebt maar liefst 678 hectare aan skidomein tot je beschikking en je vindt altijd ongerepte poedersneeuw om off-piste te skiën.

Nog niet overtuigd? 5 redenen om dit jaar op wintersport naar Canada te gaan

Freestyle Canada

Joris is een bergliefhebber in hart en nieren. Al van kinds af aan komt hij in de bergen, zowel in de zomer als winter. Inmiddels brengt hij veel tijd per jaar door in de bergen en zijn er weinig plaatsen waar hij niet geweest is.

Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen