20 december 2018 door Florien in 'Tips''

Ski- of snowboardles is niet alleen voor beginners en kinderen. Ook gevorderden gaan nog regelmatig op les om aan hun techniek te werken. Als je les nodig hebt, dan is het verstandig om dat van tevoren te regelen. Niet alleen scheelt het je een hoop tijd op locatie, ook de prijzen zijn een stuk lager. Veel lessen kunnen online geboekt worden bij de skischool, maar dan moet je ze wel zelf met elkaar vergelijken op prijs en kwaliteit. Bij CheckYeti kan dat veel makkelijker. Hier boek en vergelijk je het aanbod eenvoudig online. Vaak ook nog met Nederlandssprekende skileraren!

CheckYeti: les in meer dan 500 skigebieden

CheckYeti is in 2014 opgericht door twee fanatieke wintersporters uit Oostenrijk en Zwitserland. Sinds die tijd hebben skischolen uit meer dan 500 skigebieden zich aangesloten bij het platform. De skileraren zijn allemaal gecertificeerd, ervaren en kennen alle ins en outs van het skigebied. Op het platform kun je per skigebied het aanbod skischolen en lessen bekijken voor de periode waarin jij op wintersport gaat. Daarna vergelijk je eenvoudig de prijzen en boek je in een paar simpele stappen een privé- of groepsinstructeur. Nog een voordeel: bij veel populaire skigebieden kun je de lessen gewoon in het Nederlands boeken!

Kinderen met skiles op de piste in Serfaus-Fiss-Ladis

Toeren, off piste skiën en meer

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om te gaan toerskiën? Of staat een ontdekkingstocht buiten de pistes juist hoog bovenaan jouw lijstje? Het is niet verstandig om dat niet op eigen houtje te doen, maar wel met een gids. De gids kent het gebied en weet waar het wel of niet verantwoord is om buiten de piste te gaan. Daarnaast kan hij of zij je de verschillende technieken bijbrengen. Bij CheckYeti kun je niet alleen terecht voor lessen in skiën of snowboarden, maar ook voor lessen/begeleiding in toerskiën en off-piste skiën. En dat niet alleen, ook biedt de website meer dan 6000 verschillende wintersportactiviteiten, zoals ijsklimmen, rodelen en heli-skiën. Alle bedrijven die zijn aangesloten bij CheckYeti zijn gecertificeerd.

Eenvoudig, veilig en snel online skilessen boeken

Via een eenvoudige filter kun je uit meer dan 500 verschillende skigebieden kiezen. Hier kun je onder andere aangeven of het gaat om een les voor kinderen of volwassenen, skiën of snowboarden, de datum, het niveau, de taal en de grootte van de groep. Je kunt alle filters invullen naar eigen wens, zodat de skiles zo goed mogelijk bij je pas. Vervolgens kun je in het zoekoverzicht duidelijk aflezen wat je voor welke prijs kunt boeken. Daarna is het slechts een kwestie van aanklikken, gegevens invullen en betalen. Ook bestaat er een speciale app voor Android- en iOS-systemen, waarmee je het aanbod kunt bekijken.

Bekijk hier het aanbod van CheckYeti >

CheckYeti App met wintersporter en telefoon

Florien ging op haar 12e voor het eerst op wintersport en was meteen verkocht. Sindsdien gaat ze ieder jaar en geniet ze van de magie van de witte bergtoppen, lekker skiën, veel lol en een feestje in de après-ski.