Skip to navigation Skip to main content

Winnen: een compleet verzorgde wintersport naar Canada!

Ja ja, je leest het goed! Je kunt een wintersport naar Canada winnen! Hoe geweldig is dat? We hebben afgelopen maand al meerdere toffe winacties online gezet, maar deze is wel heel speciaal. Samen met onze collega's van Skiinformatie.nl en partner Sneeuwzeker Deals mogen we een compleet verzorgde wintersport inclusief tickets, verblijf en skipassen voor 2 personen naar Canada weggeven. Wanneer je meedoet aan onze prijsvraag maak jij kans om tussen half maart en eind april 2018 in de Canadese 'Champagne Powder' te skiën.


Ga naar de prijsvraag en doe mee >

Wintersport in Canada

Voor veel wintersporters is skiën in Canada een droom. De droge lucht zorgt voor bijzonder lichte sneeuw, ook wel 'Champagne Powder' genoemd. Deze sneeuw is niet te vergelijken met de sneeuw die wij kennen in de Alpen. Ook de Rockies zien er heel anders uit dan onze Europese bergen: groot, hoog en wijds. En het goede nieuws is: een wintersport in Canada wordt steeds beter betaalbaar. Voor minder dan € 1000,- boek je tegenwoordig al een reis inclusief vlucht met de KLM (waarbij je je wintersportuitrusting gratis mee mag nemen), transfers, verblijf en skipas. Kijk voor de beste aanbiedingen op Sneeuwzeker Deals.

Win een compleet verzorgde wintersport naar Canada

Wil jij een compleet verzorgde wintersport voor 2 personen naar Canada winnen? Doe dan nu mee met onze prijsvraag en wie weet zit jij in maart of april 2018 een dikke week in Canada!

  • Je vliegt met KLM, waarbij je je wintersportuitrusting gratis mee kan nemen.
  • Vervolgens verblijf je 2 nachten in Edmonton en 5 nachten in Jasper.
  • Je ontvangt 2x een 5-daagse skipas Marmot Basin.
  • Naast de hotels, zijn ook de transfers inbegrepen.

Zo maak je kans op deze geweldige reis

Om kans te maken op deze fantastische wintersportvakantie naar Canada, dien je antwoord te geven op de vraag: “Wat is de gemiddelde sneeuwval per seizoen in Marmot Basin?”. Het antwoord op deze vraag vind je op de website van Sneeuwzeker Deals. Ga naar de prijsvraagpagina en vul het juiste antwoord en je gegevens in. Meedoen kan tot 30 november 2017, daarna verloten we de reis onder alle goede inzenders.

Ga naar de prijsvraag en doe mee >

Heel veel succes!

Kun je niet langer wachten en wil je zeker weten dat je richting Canada gaat? Boek dan nu zelf al je Sneeuwzeker Deal! V.a. €989 p.p. kun je naar de Canadese poedersneeuw >

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.