Skip to navigation Skip to main content

Win een wintersport in Kaprun!

Het sneeuwt prijzen deze winter bij Snowplaza! Samen met Sunweb hebben we een super leuke prijsvraag opgezet. Door antwoord te geven op één simpele vraag, maak je kans op een wintersport voor 4 personen in Kaprun. Je verblijft 4 dagen/3 nachten in een appartement van Vaya Kaprun**** en krijgt ook nog eens een 3-daagse skipas erbij. De vertrekdatum voor dit lange skiweekend is in januari 2018. Doe nu mee en maak kans op deze luxe wintersportvakantie in Kaprun.

Ga naar de prijsvraag en doe mee >

Wintersport Kaprun

Kaprun is een gezellig wintersportdorp in het Salzburger Land. Je kunt hier kiezen uit 3 verschillende skigebieden. Het famileskigebied [IL:ATSALZ04C], dat direct bij het dorp ligt is klein en overzichtelijk. Het gletsjerskigebied op de Kitzsteinhorn/Maiskogel – Kaprun is door de hoge ligging bijzonder sneeuwzeker en biedt fijne brede pistes. Als laatste is ook het skigebied van Zell am See op de Schmittenhöhe, snel en eenvoudig bereikbaar. Vanaf deze berg heb je een fantastisch uitzicht op het meer en het skigebied biedt afwisselende afdalingen voor elk niveau. Na het skiën zijn er diverse après-skibars in Kaprun om de dag gezellig af te sluiten.

Een wintersport voor 4 personen in Kaprun

Door mee te doen aan onze prijsvraag maak je kans op een luxe wintersport van Sunweb voor 4 personen in Kaprun. Je verblijft 4 dagen/3 nachten in een appartement van Vaya Kaprun **** (voorheen Gletscherpanorama). Dit mooie complex ligt op 250 meter van de piste en 300 meter van het centrum van Kaprun. Je verblijft er op basis van logies en een 3-daagse skipas voor alle personen zijn inbegrepen. De reis is te boeken in januari, met vertrek op woensdag of donderdag.

Hoe kun je winnen?

Om kans te maken op deze wintersport naar Kaprun ga je naar de prijsvraagpagina. Hier dien je antwoord te geven op de vraag: "In welke Oostenrijkse regio (deelstaat) ligt Kaprun?". Vervolgens vul je je gegevens in en duimen maar! Meedoen kan tot 31 oktober 2017, daarna maken we de gelukkige winnaar bekend. We verloten de reis onder alle goede inzenders.

Veel succes

Ga naar de prijsvraag en doe mee >

Miranda Winter

Over Miranda

Eigenlijk is Miranda in het verkeerde land geboren. Wintersport is niet alleen een passie voor haar, je kunt het gerust een verslaving noemen. Ze reist regelmatig af naar de Alpen en praat ons vervolgens bij via haar blogs.