Ischgl is een klinkende naam in de wintersportwereld. Wereldsterren, unieke ski-activiteiten, feestelijke après-ski en culinaire hoogstandjes maken het dorp tot een wintersportbestemming van topkwaliteit. De slogan luidt: ‘Relax. If you can…’ en daarmee wordt absoluut niet overdreven. Je kunt de hele dag losgaan op de pistes en daarna feesten tot diep in de nacht. Het internationale wintersportpubliek zorgt avond na avond voor een goede sfeer.

Ischgl is een sfeervol dorp met een autovrij centrum. De meeste accommodaties liggen op loopafstand van de liften en dankzij meerdere dalafdalingen kun je aan het eind van de dag gemakkelijk terugskiën. Ischgl is onderdeel van Silvretta Arena Ischgl – Samnaun. Een modern en uitgestrekt skigebied met 239 km aan pistes. Het merendeel van de afdalingen is rood of zwart en daarmee zeer geschikt voor de meer ervaren wintersporter. Uiteraard zijn er ook genoeg mogelijkheden voor beginners en families met kinderen. Breng je liever de dag door naast de piste of in het snowpark? Ook dat is mogelijk!

Op de piste in Ischgl

Skiën van november tot mei

Het skigebied reikt tot een maximale hoogte van 2872 meter. Maar liefst 90% van alle pistes ligt boven de 2000 meter en ook zijn er 1100 sneeuwkanonnen die moeder natuur een beetje kunnen ondersteunen. Dat maakt Ischgl een sneeuwzekere wintersportbestemming. Skiën is hier mogelijk van eind november tot begin mei.

Sneeuw update

 • Nieuwtjes 2019/2020

  Piste in Ischgl

  In de zomermaanden heeft Ischgl niet stilgestaan. Zoals elk jaar is er van alles vernieuwd in het skigebied. Zo zijn de Velilleck F1 en Visnitz N2 stoeltjesliften vervangen voor nieuwe exemplaren. Benieuwd naar alle ins en outs?

  Ontdek de nieuwe liften >

 • Highlights 2019/2020

  Top of the Mountain concert Ischgl

  Tijdens het skiseizoen vinden er spectaculaire evenementen plaats. Tot de hoogtepunten behoren de Top of the Mountain Concerten. Het skiseizoen wordt feestelijk gestart en afgesloten met artiesten van wereldallure. Benieuwd wie er op het podium staan?

  Bekijk het hier >

De Smokkelaarsronde skitochten

De 239 pistekilometers bieden de mogelijkheid om iedere dag een andere tocht uit te stippelen. Natuurlijk kun je dit zelf doen, maar je kunt ook kiezen voor de befaamde Smokkelaarsronde. Deze skitocht neemt je mee over de routes die men vroeger gebruikte om te smokkelen tussen Ischgl en Samnaun. Er zijn drie variaties: brons, zilver en goud. Alle drie hebben een andere lengte en niveau en zijn stuk voor stuk leuk om te ontdekken. Met de speciale iSki Ischgl app kun je de afstand bijhouden en ook maak je kans op te gekke prijzen.

Skiën in Ischgl

 • Culinaire hoogstandjes

  Eten op het terras bij een berghut in Ischgl

  Ischgl wordt ook wel gezien als het culinaire mekka van de Alpen. Dat is niet voor niets. Maar liefst acht restaurants zijn door Gault Millau bekroond met Toques (koksmutsen). Na een actieve dag op de pistes kun je jezelf belonen met een heerlijk diner.

  Lees meer >

 • De Ischgl SkyFly

  Ischgl SkyFly

  Natuurlijk kun je aan het einde van de skidag via een dalafdaling naar beneden skiën, maar in Ischgl kan dat ook anders. De SkyFly is een 2 km lange zipline, waarbij je met maximaal 85 km/h naar beneden zoeft. Een flinke dosis adrenaline gegarandeerd!

  Lees meer >

Wintersport in Ischgl op de piste

Après-ski Ischgl

Op de piste in Ischgl

Skigebied Ischgl

Freeriden in Ischgl

Ischgl dorp