Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Seppi's Gerlos

Oostenrijk | Tirol | Gerlos
Seppi's Gerlos8
Seppi's Gerlos3
Seppi's Gerlos2
Seppi's Gerlos (1)

Seppi’s Gerlos is een van de bekendere bars op de piste in Oostenrijk. Maar het woordje ‘bar’ doet Seppi’s tekort. Bij Seppi’s kun je naast feesten op de beats van de DJ ook heerlijk lunchen. Bovendien gaat de berghut al een tijdje mee. Hier hebben ze door de jaren heen geleerd hoe ze sfeer maken.

Oudste bergrestaurant van Gerlos

Seppi’s Gerlos, vernoemd naar de eigenaar, is in 1967 gebouwd en was het eerste bergrestaurant in het skigebied. Heden ten dage is het een van de populairste berghutten in de Zillertal Arena. Het ligt op 1850 meter hoogte, net onder het bergstation van de Isskogelbahn. Om er te komen daal je af over een blauwe piste, nummer 32. De kortste weg over die piste is vrij steil, dus beginners moeten wel even weten hoe ze een minder steil stuk van de blauwe piste pakken.

Lunchen bij Seppi’s Gerlos

Bij Seppi’s kun je al vanaf ’s ochtends vroeg neerstrijken voor een bakje koffie of een chocomel en rond lunchtijd kun je lunchen in de bistro op de benedenverdieping, in het bedieningsrestaurant op de eerste verdieping of op het heerlijke terras. Tip van ons: probeer de pizza’s eens.  

Après-ski bij Seppi’s

Seppi’s in Gerlos is een heerlijke plek om te feesten. Elke middag is er muziek en die muziek hoor je al van verre. DJ’s en muzikanten zwepen hier in de namiddag het publiek op. Zeker als het zonnetje schijnt waan je jezelf daar haast op een festival. Is het slecht weer, dan wordt het terras deels overkapt met een groot tentdoek dat de wind en kou buiten houdt. Seppi’s sluit vlak voor de pistes sluiten, dus daarna moet je naar beneden. Wat goed is om te weten, is dat je na het feest nog een groot stuk moet afdalen over rode pistes. Daarom nog een tip van ons: houd het alcoholgebruik binnen te perken en zeker als je beginnende skiër bent is dit misschien niet de juiste plek voor je om te après-skiën.  

 

Seppi's Gerlos8

Seppi's Gerlos

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag 08:30 - 17:00