Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Landhotel zum Oberwirt

Ebbs | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - landhotel-zum-oberwirt-5
Afbeelding - landhotel-zum-oberwirt-4
Afbeelding - landhotel-zum-oberwirt-11
Afbeelding - landhotel-zum-oberwirt-10
Het 4-sterren Landhotel Zum Oberwirt in Tiroolse stijl wordt door een familie geleid en bevindt zich in het centrum van Ebbs. De bergbaan in het skigebied Zahmer Kaiser bereikt u na rond 7 km, het skigebied Hochkössen na rond 19 km. Een gratis skibus is op ca. 50 m afstand. Hiermee bereikt u Söll en de SkiWelt Wilder Kaiser Brixental (ca. 20 km). Een langlaufloipe ligt ongeveer 150 m verderop.

Het gezellige landhotel beschikt over een ontvangstgedeelte met receptie en haard, lift, verblijfsruimte, Wi-Fi (in het hele hotel), verschillende ontbijtruimtes, hotelbar, verschillende restaurants en gezellige stüberl waar u van regionale lekkernijen kunt genieten. Voor uw skimateriaal kunt u in een skiruimte opbergen. Gratis parkeerplaatsen en een betaalde parkeergarage zijn tevens volgens beschikbaarheid aanwezig.

Bovendien kunt dagelijks van 15:00 - 19:00 uur gratis gebruikmaken van het wellnessgedeelte met Finse sauna, stoombad, rustruimte en een zwembad (06:00 - 21:00 uur, openingstijden onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse). Tegen betaling kunt u het solarium, een infraroodcabine en diverse massages boeken.

1 x per week is er een avond met live muziek. De inbegrepen services van de Kufsteinerland Card omvatten onder meer gratis sneeuwschoen- en fakkelwandelingen, ijsstokschieten (verhuur van sneeuwschoenen tegen betaling) alsmede kortingen op de toegangsprijzen van vele bezienswaardigheden en bedrijven (wijzigingen en beperkingen van de services en openingstijden van de Kufsteinerland Card onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse).