Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Panoramahotel Talhof

Reutte | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - panoramahotel-talhof-2
Afbeelding - panoramahotel-talhof-1
Afbeelding - panoramahotel-talhof-3
Afbeelding - panoramahotel-talhof-7
Het comfortabele 4-sterren Best Western Panoramahotel Talhof is rustig gelegen in het bos aan de rand van Wängle, rond 3 km van het centrum van Reutte vandaan. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op het omliggende bergdecor. Na ca. 1,6 km bereik je de Hahnenkammbahn Höfen en na ongeveer 150 m heb je toegang tot de langlaufloipe. Een skibushalte ligt op ongeveer 100 m afstand.

De accommodatie bestaat uit het hoofdgebouw en het ca. 50 m verderop gelegen bijgebouw "Pension Talblick". Het door een familie geleide hotel beschikt over een receptie met bagageopslag en ontvangstgedeelte, lift, Wi-Fi, restaurant, hotelbar, kinderspeelkamer en een skiruimte (in het hoofdgebouw). Parkeerplaatsen (deels overdekt en tegen betaling) zijn eveneens bij de accommodatie aanwezig.

Het rond 250 m² grote wellnessgedeelte (openingstijden zie beschrijving ter plaatse) biedt een Finse sauna, infraroodcabine en een rustruimte met fitnessapparaten. Speciale massages en het gebruik van de zonnebank en het stoombad zijn tegen betaling mogelijk. Inbegrepen is een massage tegoedbon ter waarde van € 10,- per volledige betaler en een muntje voor de zonnebank (niet inwisselbaar tegen contanten, per volwasse/volbetaler per verblijf).

Bovendien vindt er 1 x per week een muziek avond met dans plaats. Je ontvangt onder meer een winterwandelkaart en de Aktiv-Card Reutte, waarmee je onder meer 50% korting op de toegang hebt tot de Alpentherme Ehrenberg (excl. sauna) en meer (verdere aanbiedingen zie uithangbord ter plaatse, onder voorbehoud).