Beoordelingen Lermoos

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Lermoos te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Lermoos ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Lermoos op wintersport zijn geweest. Ben jij in Lermoos geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 mei 2018

Door: Hans over Lermoos

Leuk dorp, prima skigebied

Leuk dorpje met een fijn skigebied. Niet te groot, niet te klein en niet zo druk. Ook de andere gebiedjes zijn snel bereikbaar en leuk.

Voor elk wat wils
Niet eigenlijk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 4 maart 2018

Door: Harm over Lermoos

Super

Het is super in de Zugpitz Arena

Prima parkeergelegenheid
Niks

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2018

Door: Fam de Koning over Lermoos

Een prachtig gebied

Lermoos is geweldig om te langlaufen

8
0

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 3 maart 2018

Door: marco oostindie over Lermoos

Mooi dorp, mindere après ski

Supermarkten dichtbij want relatief klein dorp. Mooi skigebied met funpark

Mooi skigebied. Dichtbij de grens met Duitsland
Après-ski is beperkt

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 februari 2018

Door: Jordy van Gurp over Lermoos

Heerlijk skigebied en relatief dichtbij

Super gebied voor mini-skivakantie. Veel blauwe en rode pistes. Zwart is ook aanwezig, maar vind het meer donkerrood (mede door de vele brede pistes in Zugspitz Arena). Daarnaast is bestemming is goed bereiken met een relatieve korte afstand vanaf Utrecht.

Buiten seizoen rustig
Goed gebied voor beginners/gevorderden
Fijne familiare sfeer
Niet geschikt voor tochten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
5

Datum 24 februari 2018

Door: Peter over Lermoos

Niet voor beginners

De blauwe pistes delen bepaalde gevaarlijke stukken van de rode piste. Dat men dit als familiepiste omschrijft kan ik echt niet begrijpen. Je ziet er beginners in levensgevaarlijke situaties tegenkomen.

Mooie infrastructuur
Zeker niet voor beginners

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2016

Door: ad sweep over Lermoos

Mooi dorp en niet ver rijden met mooi skigebied

Goede voorzieningen met 2 supermarkten

Alles compact en niet ver uit elkaar
Mogen meer skibussen rijden, te lang wachten tussen de gebieden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Harm Warringa over Lermoos

Mooi skigebied voor zowel gevorderen als beginners.

Diverse skigebieden met Biberwier als leukste voor beginners. En de Ehrwalder Alm als mooiste gebied voor zowel beginners als gevorderden. En als je op de Zugspitze bent geweest, ben je helemaal verkocht.

Rustig gebied en dichtbij huis.
Geen après-ski van betekenis.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 maart 2015

Door: Anne Marie over Lermoos

Leuk skigebied met veel wintersportmogelijkheden

Lermoos is een leuk dorp met wat winkels, restaurantjes en wat après-ski bars. Skigebied is niet groot wel leuk en beetje uitdagend. Zeker met families is het een overzichtelijk skigebied, je komt elkaar altijd weer tegen. Met de gratis skibussen kun je makkelijk de omliggende dorpjes met skigebieden bereiken. Met de Gastekarte kun je gratis met de trein naar Garmisch-Partenkirchen, leuk om een keer te doen! En ook zeker de Zugspitze opgaan als het helder weer is; geweldig uitzicht en je kunt er ook nog skiën op de gletscher.

Overzichtelijk skigebied, omliggende dorpjes met skigebieden met skibus te bereiken
Niet geschikt voor lange dagtochten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 augustus 2014

Door: Eveline over Lermoos

Leuk dorp

Lermoos is een leuk dorp, niet heel bijzonder. Onze kinderen zijn al wat ouder dus voor hen was het een beetje saai. Omgeving is erg mooi. Jammer van de verschillende kleine skigebieden waar je met de auto of bus naartoe moet. Voor beginners en kleine kinderen een leuk gebied. Overigens zeker genoten van de omgeving en de rust.

Rustig, als je er van houdt
Niet voor oudere kinderen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 15 januari 2014

Door: Rmv over Lermoos

Leuk, zeer klein, maar niet voor beginners!

De pistes van Grubigstein zijn echter niet voor beginners. Ik ski zelf al 16 jaar waarvan 8 jaar snowboarden. En ik vind deze pistes niet blauw, eerder rood. Omdat deze pistes vrijwel de hele dag in de schaduw liggen, zijn ze ijzig. Ze zijn ook vrij smal, dus voor beginners is dit een mega uitdaging. Ik begrijp niet dat men dit geschikt acht voor families met kinderen. Ehrwalder Alm daarentegen is vele malen beter. Deze pistes liggen de hele dag in de zon en zijn breed. Dus perfect voor kinderen en beginners. Het dorpje Ehrwald vonden we ook veel gezelliger! Je kan prima in hotel Edelweiss verblijven, maar dan raad ik je aan om in Ehrwalder Alm te skiën ! Das 5 min rijden!

Hotel Edelweiss is een super hotel!
Ijzige, steile pistes, Klein gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 januari 2014

Door: Erwin over Lermoos

Niet voor de ervaren skiërs die een week lekker wil skiën.

Het gebied is geschikt voor mensen die gezelligheid en het in Tirol op vakantie zijn (met kinderen) belangrijker vinden dan het skiën ansich. Je betaalt fors voor de skipas terwijl de gebieden niet met elkaar verbonden zijn. Als je een dag een beetje doorskied heb je het in Lermoos wel gezien. Moet je dus de bus of auto pakken. Après-ski stelt niets voor. Wij komen al 20 jaar in Oostenrijk en vonden dit het minste gebied wat er bij zat.

Geschikt voor beginners/kinderen
Gezellig dorp
Skigebieden zijn niet verbonden met elkaar
Skipas is in verhouding duur. Geen optie tot alleen Lermoos.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2013

Door: Goosen Broersma over Lermoos

Goed skigebied voor mijn kinderen van 11 en 12, allebei nu 2e jaars!

Fijn met gezin met twee jonge kinderen. Dochter en zoon hadden 4 dagen les, tijdens lesuren veel met mijn vrouw geskied. En natuurlijk in de namiddag zwemmen! Dus 's avonds kon je me opvouwen en wegdragen. Leuk gebied. Volgend jaar weer. Larchenhof is ok. Bushalte voor de deur, goed ontbijt. Veelal in Lermoos, het dorp, gegeten. 'Roma' is een aanrader, pure en fijne smaak pizza's.

Pistes zijn bereikbaar met bus
Veel Nederlanders die 'stressie' zijn. In Nederland zijn wij overgeorganiseerd....zucht.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 mei 2012

Door: Sylvia over Lermoos

Mooi skigebied en lekker dichtbij

Wij zijn met een groep vriendinnen een lang weekend naar Lermoos geweest. Het is prettig dat je niet zo ver Oostenrijk in hoeft en je bent er dus relatief snel vanuit Nederland. Het dorp is typisch Oostenrijks en gezellig. De apres ski in de lamme Ente is een aanrader, hier is het altijd leuk. Het skigebied is echt prima voor een dagen. Het is niet groot, maar biedt van alles wat. Het uitzicht op de Zugspitze is echt super.

Gezellig dorp
Makkelijk bereikbaar
Prachtig uitzicht
Skigebied heb je na een paar dagen wel gezien

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 maart 2012

Door: Anoniem over Lermoos

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 9 januari 2012

Door: vloedmans over Lermoos

Wij komen net terug uit Lermoos. Hotel Birkenhof is zeker een aanrader. Zeer vriendelijke gastvrouw! dicht bij de gondel. voor het etenkun je goed terecht bij jugendhof (Naast de gondel), hotel edelweiss en Italiaan Roma, veel en goed eten voor € 10,= of zelfs minder! Wat het skiegebied zelf vind ik het niet echt wat voor de beginnende skieren ewas niet veel sfeer boven op de berg! (misschien door het mindere weer, de vele sneeuwval), biberweir daarn tegen is hier wel uitermate geschikt voor. Erwahld is een prachtig gebied voor ieder wat wils maar door de goede liggen tov de zon is het daar wel weer druk. en je moet er met de skibus naar toe.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 14 februari 2011

Door: m kersten over Lermoos

Lermoos, dit jaar voor de 2de geweest in hotel edelweiss. Hotel is super, prachtige kamer, goede service, eten heerlijk. Heel dicht bij de gondel, sneeuw was prima ondanks dat we de hele week temperaturen van 10 tot 16 graden boven nul hebben gehad. De sneeuw bleef perfect. Lermoos is niet zo'n heel groot skigebied maar heeft wel mooie pistes voor iedereen wat. Met de auto naar Lermoos is een aanrader makkelijk te rijden en dicht bij de snelweg. Lermoos en hotel Edelweiss is een aanrader!!!! Helemaal top!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 februari 2011

Door: Anoniem over Lermoos

gezellig dorp ,wel erg rustig .Heerlijk geskied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 februari 2011

Door: Bernard B. over Lermoos

Bernard komt hier al jaren met kinderen en kleinkinderen. Voor ons is het een prettig vertoeven. Je raakt elkaar hier nooit kwijt. Het blijft ons dorp . Krokusvakantie 2011, we komen er aan!!!!!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 16 januari 2011

Door: Anoniem over Lermoos

Wij zijn in de week voor kerst hier geweest. Het seizoen begon net. Wij vonden het een beetje saai dorp zonder kern. Qua apres ski is er echt niets te beleven. De kinderen hadden het goed naar hun zin bij de skischool. Skigebied is klein maar van alles wat. Het hele dorp en de pistes liggen in de schaduw. In december draait de zon rond de middag achter de berg. Je skipas is automatisch geldig voor biberwier, ehrwald, garmisch partenkirchen, bichlbach, biberwier en zugspitze. Wij zijn een dag naar de zugspitze geweest met de bus. Dat was een hele reis. Je kunt beter met t rode treintje gaan. Ook zijn we naar ehrwald gegaan en daar vonden we het skigebied veel gezelliger. Leukere hutten en lekker skiën tussen de bomen. Succes!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 januari 2011

Door: Anoniem over Lermoos

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 11 december 2010

Door: snowwise over Lermoos

Hi, Heb allemaal die recenties gelezen, ik ben een extreem boarder , om de 2 jaar heliboarden in alaska en canada en toch weet ik een gebied als lermoos en ehrwald wel te waarderen , het is dichtbij voor als je 2 of 3 dagen gaat en veel off piste mogelijkheden , voor mijn vrouw die beginner is ook een idiaal gebied, gaat nooit verloren, als je weet wat je zoekt op dat moment kan zowel frankrijk, zwitserland of lermoos een goeie optie zijn , en iedere dag een ander skigebiedje maakt het toch weer een stukje groter, prima plek

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 september 2010

Door: Anoniem over Lermoos

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 januari 2010

Door: HENDRIK over Lermoos

We zijn juist terug uit lermoos,het moet daar dringend gaan sneeuwen. Op vele plaatsen stak er gras door de sneeuw er waren ook pisten gesloten. Volgende keer toch naar een hoger gelegen gebied,waren hier nogal rap rond. Hotel More Life Resort was top.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 januari 2010

Door: Berg over Lermoos

Wij komen al heel wat jaren in Lermoos. Het is een prachtig, gezellig dorpje waar je je op pistes helemaal kunt uitleven op de skie's of snowboard!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 20 december 2009

Door: roger over Lermoos

wij komen al meer dan 35 jaar in Lermoos, ook in andere ski oorden, maar dit blijft onze topper.Prima skischool voor beginners, kinderen en ook zeker de gevorderden, neem juist dan ook les, je komt op plaatsen waar je anders niet mag komen, off piste routes zijn ze heel goed in!!!! nacht trips met lamp, alles is mogenlijk.Wij kijken er alweer naar uit as zaterdag voor 2 weken te mogen genieten van de bergen, de mensen en alles. De wolfratshauserhut is een aanrader, goede bediening en keuken, klein en knus. Leraren zijn uitstekend spreken de talen en voor elk niveau wat wils. Mooie hotels, resorts (hip is more en cube)maar ook knusse zimmer freis en appartementen. Een absolute aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 augustus 2009

Door: bejaarde ex-skiër over Lermoos

De berg waar over gesproken wordt heet "Grubigstein", en niet, zoals in een recensie, die ik overigens onderschrijf, "Grugigstein".

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 februari 2009

Door: Jolanda over Lermoos

Een prachtig gezellig dorp. Goed bereikbaar per trein. Prachtige pistes en veel keus door ook Ehrwald en de Zugspitze. Het is heel overzichtelijk, we gaan dit jaar weer terug!!!!! Ps. Seefeld is voor gezinnen ook aan te raden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 januari 2009

Door: Anoniem over Lermoos

Lermoos is een schattig dorpje met een klein maar leuk gebiedje. Wij zijn er drie jaar achter elkaar heen geweest toen de kinderen leerden skiën en dat was een prima keuze: doordat het gebied klein is en eenvoudige pistes heeft, konden de kinderen al snel "stoere" rode (en zelfs de semi-zwarte) pistes af. Hoewel het voor ons als ervaren skiërs minder uitdagend was, hebben we ons toch prima vermaakt in dit gezellige dorpje. Nu de kinderen ons voorbijrazen gaan we naar grote gebieden in Frankrijk, maar om te beginnen was Lermoos een prima familiedorp!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 15 januari 2009

Door: Schinkie over Lermoos

Een geweldige wintersportplaats. Ik ben er vorige week nog geweest voor 5 dagen. Het gebied is erg fijn. En met de skipas kun je 7 dagen lang elke keer in een ander gebied zijn. Zelf doe ik aan snowboarden en dan zijn Bibewier en Zugspitse een afrader met beide op één na alleen maar sleepliften. De pistes in Lermoos zijn erg goed, maar Ehrwald Alm is echt topklasse. Heerlijke afdalingen en je verdwaalt er niet. Daarbij een zeer gezellige skihut halverwege met heerlijk eten en drinken en teminste geen massale vreetschuur met plastic dienbladen en buffetvorm. Lekker klein. Een opmerking over de site bij de intro: Er staat bij dat er geen aprés-ski is.... Ik denk dat degene die dit geschreven heeft nog nooit in de Lahme-Ente is geweest in Lermoos. Onderaan de piste. Wat een feest 4 avonden lang. Ik heb hier dus ieder dag na het boarden op de krukken gestaan. Topbarvrouw trouwens. Hier is het nog klein en gezellig i.p.v. massale aprés-ski en decadent gedoe.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 12 januari 2009

Door: Mondeo over Lermoos

Voor overnachting richting Lermoos, gewoon in Duitsland 5 km van de Autobahn. Rij het liefst tot voorbij Ulm richting Fussen, dan is het de volgendemorgen (bij geen file aan de grens in de tunnel) nog een klein uurtje bij normaal rijden. Bij file in de tunnel: Ga DOOR Fussen via de oude grensovergang. Succes Ton.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 december 2008

Door: Anoniem over Lermoos

Ik vind dit een geweldig wintersportgebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 4 december 2008

Door: Ton over Lermoos

Wie kan ons een tip geven voor een slaap plaats op weg naar Lermoos Wij willen tijdens de reis overnachten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 20 februari 2008

Door: saskia bromet over Lermoos

Ben op zoek naar een hotel/ gasthof hp in Lermoos. Niet zo onwijs duur en wel goed en wanneer mogelijk een beetje dicht bij de piste. Hoef geen zwembad, sauna, kinderclub etc. maar gewoon een beetje gemudlich. Graag reacties saskia

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 5 februari 2008

Door: Jan over Lermoos

La Chapelle, Superdevoluy of zelfs de mooie pistes in Flachau, kunnen niet tippen aan de veelzijdige afdalingen die dit kleine skigebied te bieden hebben. Voor de kinderen biedt men hier de beste gelegenheid, om in kort tijdsbestek goed te leren skien. Ook voor gevorderden loont het zich een paar uur les te nemen. Hierdoor komt men op locaties, waar je zelf anders nooit komt. Ook de hutjes op de piste zijn ontzettend klantvriendelijk. Het dorp op zich heeft niet het massale zoals in veel andere supercommerciele vernederlandste toeristische trekpleisters. Hier is wintersport nog wintersport. Het beste voor dit dorp is, om te zeggen dat er geen ruk aan is. Blijft het misschien nog een paar jaar lekker rustig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 januari 2008

Door: Loes over Lermoos

Als je het niet vervelend vindt om in een wat kleiner skigebied te vertoeven, dan is Lermoos prima. Het voordeel van Lermoos is dat het vanuit Nederland erg prettig aan te rijden is. Je hoeft niet langs het drukke Munchen en dat is erg aangenaam. Zeker met kinderen. Omdat wij met kinderen op vakantie gaan en we om de dag skiën, is Lermoos prima. Als we iedere dag zouden skiën, zou ik een groter skigebied willen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 11 december 2007

Door: Anoniem over Lermoos

Wij gaan dit jaar voor het eerst naar Lermoos met kinderen die skien en snowboarden. Allemaal licht gevorderd. We gaan met carnaval , is het nodig vooraf les te reserveren?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 23 november 2007

Door: Anoniem over Lermoos

ontbreken van après-ski?? Heel vreemd, heb ik in al die jaren nog niets van gemerkt!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 november 2007

Door: Curley over Lermoos

Aan Ossie O: Je kunt je kids al naar de skischool brengen hoor op die leeftijd, kan vanaf ongeveer 3 jaar. Mits ze zindelijk zijn en het zelf ook wel willen! Ik heb vorig jaar veel kids van 3/ 4 jaar leren skiën in Lermoos! Dus het kan zeker!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 14 november 2007

Door: Anoniem over Lermoos

Ben verbaasd over mensen die al jarenlang in Lermoos komen, skiën die dan niet of zo? Na 2 dagen weet je het wel. Ik zou zeggen voor een eerste keer misschien leuk. Alhoewel de kinderskiles slecht is, alleen maar racen en geen techniek. Helaas, voor ons was Lermoos een teleurstelling.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 april 2007

Door: Jes over Lermoos

Lermoos is echt super. Mijn ouders en ik komen er al 9 jaar en we willen niets anders meer!! De apres-ski is super en ik en mijn broer gaan iedere avond met een hele grote groep op stap in de Lahme Ente.. De pistes zijn mooi en ook voor iedereen wat!! Echt een supervakantie, waar we ons ieder jaar op verheugen!! Een echte aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 januari 2007

Door: Ozzie O over Lermoos

Wij gaan ongeveer om het jaar naar lermoos. in 2007 wordt dat de 4e keer. Mijn vrouw skiet en ik ben verknocht aan boarden. Dat gaat daar prima. Inmiddels 2 kids van 3 1/2 en 4 1/2 jaar. Weet iemand of ik die apies al bij "BOBO" de skileraar wat kan laten bijbrengen? Of is dat te vroeg? Er is overigens onderaan de piste bij de cabinelift wel enige apres ski. De ene avond voller en leuker dan de andere.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 19 januari 2007

Door: inkie over Lermoos

Ik ben zelf vroeger ook veel in Lermoos geweest(15 jaar) tot ik een keer naar Frankrijk ging. Dan weet je wat echte pistes zijn. En wat ik ook heel belangrijk vind: voor de deur ski's aan en weg. Niet eerst enden sjouwen met ski's op je nek. Voor kinderen is er ook weinig leuks te beleven. Ik ben sindsdien nooit meer teruggeweest in Lermoos, maar steeds weer naar Frankrijk of Italië (ook heel mooi). Vergeleken bij mijn ervaringen in laatstgenoemde landen is Lermoos kneuterig .

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 1 januari 2007

Door: Anoniem over Lermoos

Ik ben zelf jarenlang naar Lermoos gegaan, tot ik Frankrijk met zijn brede en afwisselende pistes ontdekte. Dan kom je er achter dat Lermoos eigenlijk niets voorstelt. Probeer het ook maar eens.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 december 2006

Door: Familie G. Heijnekamp over Lermoos

Wij komen al 30 jaar (in de winter) in Lermoos. Dit zegt voldoende, dacht ik.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 18 december 2006

Door: fam. Berends, Ede over Lermoos

Wij komen al 8 jaar in Lermoos. Het is er reuze gezellig en voor de kinderen is er ook veel leuks te beleven. Meestal gaan we 2x per jaar en genieten er iedere keer weer van.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 november 2006

Door: jenny over Lermoos

Wij gaan dit jaar naar appartement Larchenhoff. Wie kan ons daar wat over vertellen? jphaast@zonnet.nl

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 april 2006

Door: JB over Lermoos

Lermoos is eg geweldig !! Ik kom er nu al zeker 6 jaar en 't is eg super. De après-ski is heel leuk en je kan s'avonds ook leuk op stap gaan. We waren dit jaar met een grote groep en gingen iedere avond naar de Lahme Ente. Het skien is er ook heel mooi, een mooi groot gebied met grote keuzemogelijkheid dus ik zou t zeker aanraden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 februari 2006

Door: Franzl over Lermoos

wij komen al zo'n 20 jaar in Lermoos met tussenpozen. Het is een gezellig dorp met alles wat er moet zijn is er. Het mag wel wat sportiver worden. De mensen zijn vriendelijk, er zijn goede Hotels en appartementen. Met andere woorden, tot volgend jaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 januari 2006

Door: Monique over Lermoos

Lermoos is echt ideaal voor mensen die ook nog willen genieten van een rustige skivakantie. Het is gezellig druk op de pistes, maar niet overvol. Wij zijn er dit jaar voor het eerst geweest en verlangen nu al naar volgend jaar, terwijl wij zelf niet skieen, alleen onze zoon van 11 en die heeft het echt reuze naar zijn zin gehad. De mensen zijn trouwens supervriendelijk. De skileraren hebben engelengeduld en ze gaven een fantastische avondshow. Het dorp Lermoos is erg mooi gelegen en hotel Edelweis waar wij zaten was rondom fantastisch. Als je daar wat over te klagen hebt ligt het toch echt aan jezelf ! Ik hoop bij leven en welzijn dat wij volgend jaar weer naar dit dorp toe kunnen gaan op vakantie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 januari 2006

Door: familie smekke over Lermoos

wij kennen lermoos al van in 1985 en gaan er praktisch elk jaar weer naartoe , wij vinden het een van de aangenaamste skidorpjes omdat er ook een winkel straat is met genoeg cafeetjes en restaurantjes. in de meeste dorpjes is er een kerktoren met 5 huizen maar lermoos is veeeeel beter , en met veel plezier vertrekken wij nu zondag 8 jan er weer naartoe ,,,, spijtig voor de thuisblijvers de fam smekke uit belgie

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 januari 2006

Door: Anoniem over Lermoos

Lermoos is een heel fijn dorp om je wintersport vakantie te beleven.Wij komen er nu 29jaar bijna altijd 2 weken ,en zijn er nog lang niet uit gekeken. Dat de Apres-ski niet zo uitbundig is, komt omdat de mensen voor het skieen komen en niet om te zuipen, want dan kan je beter thuis blijven is veel goedkoper.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 december 2005

Door: Anoniem over Lermoos

Wij gaan al sinds 1985 met heel de familie naar Lermoos. Voor ons is dit dorpje ideaal. Niet te groot, maar groot genoeg om gezellig te zijn. Er is een mooi skigebied en de meeste berghutten + liften zijn vernieuwd. We gaan ook in andere skigebieden skiën, maar de Zugspitze Arena bezoeken we ieder jaar opnieuw. We hebben er ons hart verloren... Ik heb er zelfs een website aan opgedragen : http://www.wintersport24.be We zijn al op verschillende plaatsen blijven logeren in dit dal en hebben tot nu toe nog geen slechte ervaring gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 december 2005

Door: Sjef Verster over Lermoos

Een heel leuk dorp waar wij al menige jaren komen en eigenlijk ook steeds thuis komen, mede door de vriendelijke gastvrijheid van de bewoners uit Lermoos. Ons Gasthof ligt lekker dicht bij de lift en is geweldig. Dit jaar heeft er een flinke verbouwing plaatsgevonden, dus wij zijn heel erg benieuwd hoe het geworden is. Lermoos heeft voor ons gewoon een apart plaatsje in ons hart gekregen, wat hoogstwaarschijnlijk ook wel nooit over zal gaan. Ook voor niet skiers is er van alles te doen. De komende vakantie gaan we ook inmiddels met een hele grote groep en met zeer veel zin en plezier

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 23 november 2005

Door: Ivonne en Wil van Nunen. over Lermoos

Wij komen al enkele jaren in Lermoos. Wij doen niet meer mee aan de skisport maar desondanks is er zowel in de winter als in de zomer heel veel te doen. Vooral voor wandelaars (ook gehandicapten) kun je hier uren wandelen over het vlakke plateau tussen Lermoos-Biberwier en Ehrwald. Er zijn vele prachtige appartementen en hotels met een geweldig uitzicht op de Zugspitze. We zijn op vele plaatsen geweest in Oostenrijk maar dit is voor ons "unsere zweite Heimat" geworden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 november 2005

Door: LerMoosMeisje over Lermoos

Ik kom alweer aantal jaren in Lermoos. Heb er leren skien en snowboarden, op een leuke manier! leuke verschillende pistes, voor beginners en gevorderden. In het dorpje zelf, heb je een grote supermarkt en een lekkere pizzaria! De apres-ski is ook zeer gezellig! Met oud en nieuw, is er een leuke fakkeloptocht en een skishow! Het is voor mij een dorp om nog vaker naar terug te gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 september 2005

Door: Wilma over Lermoos

Wij komen al jaren met ons gezin in Lermoos en er gaan steeds meer vrienden mee. Ons favoriete hotel ligt direct aan de piste en de kinderwei. Het gebied is klein genoeg om elkaar terug te vinden maar groot genoeg om lekker te kunnen skieën. Zelfs in de "krokusvakantie" is het er niet te druk. Een keer per week een avondshow verzorgd door de skileraren van het dorp compleet met vuurwerk!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 september 2005

Door: Marianna over Lermoos

Een heerlijk langlaufgebied . Je heb eindeloze mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen