Beoordelingen Biberwier

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Biberwier te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Biberwier ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Biberwier op wintersport zijn geweest. Ben jij in Biberwier geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Rikkert de Wit over Biberwier

Biberwier, leuk dorp om te leren skiën 🎿

Biberwier, leuk dorp om te leren skiën 🎿

Makkelijke brede helling, leuke skischool
Relatief klein

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 januari 2018

Door: CKL over Biberwier

Wat een fijne plek

In 2017 voor het eerst in Biberwier op wintersport geweest. Dat is ons gezin met twee meiden van 9 en 6 jaar zeer goed bevallen. Biberwier heeft een uitstekende skischool. Volgende maand gaan we weer, op zeer dringend verzoek van onze meiden, naar Biberwier!

Brede piste, relaxte sfeer
voor gevorderden minder te doen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 februari 2010

Door: Els van Weerden over Biberwier

Biberwier is een leuk dorp om te skien. Zeker voor kinderen is dit zeer geschikt. Ze komen altijd weer op hetzelfde punt uit zodat je als ouder zeker weet dat je kinderen niet kunnen verdwalen. Eetgelegenheden genoeg, je moet er wel even het dorp voor in en je gastvrouw/heer wil best een plekje voor je reserveren als je daar om vraagt. De kwaliteit van het eten is overal even goed. Wanneer je les wilt is er een zeer goede skischool om het skien of snowboarden onder de knie te krijgen. Je kunt er leuk wandelen. De natuur is prachtig. Wat betreft de apres ski. Je zult het zelf gezellig moeten maken. Het is zeker geen hopsasa tralala

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 november 2009

Door: johannes over Biberwier

het is een klein gezellig knus dorpje,zoek je kroegen en feest dan moet je niet in biberwier zijn. rust, gezelligheid en onbezorgd skieen voor jong en oud...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 december 2006

Door: Anoniem over Biberwier

Ik kom zo'n 20 jaar in Biberwier en heb ruim 20 jaar ski-ervaring. Biberwier is een heel gezellig dorpje met leuke pistes. Ook na 20 jaar kun je hier goed uit de voeten. De pistes in Ehrwald en Lermoos zijn zowel voor de beginners als voor gevorderden geschikt. Tevens de mogelijkheid om te skien op de Zugspitze is ideaal. Het is voor de kinderen ideaal om kennis te laten maken met het skien. Het eten is prima.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 februari 2006

Door: g.leijten over Biberwier

Een heel gezellig dorpje, maar te weinig accomodaties om uit eten te gaan. Hele mooie ski-pistes voor beginners, voor de wat gevorderde skieer kan men heel gemakkelijk naar de omliggende dorpjes. Hele vriendelijke mensen. Komen zeker een keertje terug,

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 februari 2006

Door: januari 2006 over Biberwier

Tja wat ben je gewend en wat zijn je wensen. Piste is klein en makkelijk. Erg leuk voor de beginnende en oudere skier. Ook voor kinderen is het een mooi piste. Geen ski-verbinding met andere dorpen. Geen safaries of tochten mogelijk. 2e lift is oud en duurt lang. Boven alleen sleepliften. Wel erg gezellig. Aardige en eerlijke mensen allemaal. Je ziet er bijna geen snowboarders. Dat is een geluk vind ik voor de vele kinderen die op de piste zijn. Toen ik de piste zag dacht eens maar nooit weer. Na afloop van de week denken we toch al aan volgend jaar omdat de kinderen het geweldig vonden en wij hier veel meer gezelligheid vonden dan bijvoorbeeld in Frankrijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 januari 2006

Door: Anoniem over Biberwier

Mooie rustige omgeving zonder wachtrijen voor de liften. Een aantal dorpen waaronder Lermoos en Ehrwald met ieder een eigen skie-gebied. Je kan elke dag een ander gebied verkennen. Skie-bussen werken prima maar je eigen auto gebruiken is ook goed mogelijk. Weinig apres-ski gezien maar daar ook niet naar gezocht. Het hotel had een prima bar. Veel mogelijkheden om te wandelen en langlaufen zodat ook de niet-skieers het naar hun zin hadden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 januari 2006

Door: Anoniem over Biberwier

prima rustig gebied met vriendelijke mensen en in dec 2005 veel sneeuw

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 oktober 2005

Door: Anoniem over Biberwier

Wij gaan al zo`n 10 jaar op wintersport met de krokus vakantie telkens naar hetzelfde gebied nl. biberwier en ehrwald. Onze mening hierover is dat biberwier met name de laatste 2à3 jaar flink uitgebreid is met een 6 per. lift en een lopende band voor beginners en kinderen. Ook is het een zeer kindvriendelijke ski-piste!! Ook voor de niet-skiër zijn er vele mogelijkheden zoals een heerlijke wandeling, genieten van de skiërs, rodelen, ski-fietsen huren en langlaufen en bij zonnig weer in een luie stoel lekker zonnen. Ook is het er zeer sneeuw zeker!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen