Beoordelingen Neustift

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Neustift te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Neustift ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Neustift op wintersport zijn geweest. Ben jij in Neustift geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 april 2014

Door: Jasper Roefs over Neustift

Leuk gebied, op maat van ieders niveau

Wij waren in Neustift, april 2014. We hadden deze bestemming gekozen, om zeker te zijn van de sneeuwcondities zo op het einde van het seizoen. In het dal en op vele plaatsen in Oostenrijk was al enkele weken geen sprake meer van het witte goud. Na ons tochtje door het dal en richting de gletscher (wat toch een 20 minuten duurde) vonden we nog de perfecte sneeuwcondities. Het skigebied vormt het perfecte decor voor zowel beginners, gevorderden als experts. De (soms ietwat oudere) liften staan perfect gepositioneerd, waardoor je met weinig lifttijd toch mooie afdalingen kan maken. Je kan ook mooi "rondtrekken" in het gebied waardoor je steeds een andere lift kan nemen. Voor beginners zijn er vele mooie blauwe afdalingen. De skiroutes zijn dan weer perfect voor de gevorderden. Voor de experts 1 tip, neem een dagje een gids onder de arm en het zal genieten zijn!

De afdaling "Wilde Grub'n" is een mooie dagafsluiter
Tochtje door het mooie dal duurt soms wel even

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 juli 2013

Door: Tim over Neustift

Skigebied is geweldig

De Stubaier Gletscher is echt een top familiegebied, zeer uitgebreid en voor alle niveaus meer dan genoeg mogelijkheden. Het familiegedeelte op de gletsjer is erg leuk voor kleine kinderen. Ook het funpark is erg gaaf, mijn kinderen waren helemaal geobsedeerd door de hoge sprongen die er gemaakt werden! Om naar de skigebieden te komen moet je met de bus, maar de verbinding is goed dus geen probleem. Schlick 2000 heeft ook veel mogelijkheden en heeft aardig wat kilometers piste. Zowel op de piste als in het dorp zijn veel lekkere restaurantjes te vinden, al met al een hele leuke vakantie gehad.

Veel keuze uit verschillende skigebieden
Stubaier Gletscher is super, voor families en alle anderen ook
Stubaital zeer kindvriendelijk
Je moet vaak met de bus

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 12 maart 2013

Door: Anoniem over Neustift

Stubaier Gletscher = fantastisch

Laatste week februari/1e week maart met 2 gezinnen naar het Stubaital geweest. Appartement in Neustift, 4 kinderen op skiles en 4 'ervaren' volwassen. Ondanks het weer (koud tot -20) en vanwege het weer (paar dagen verse sneeuw, paar dagen volop zon) een super vakantie. Wat natuurlijk mee speelt: hebben je kinderen het naar hun zin...... voor de jongste (3 en 5) zeer goede faciliteiten om te leren skieen: bv bij elke lift worden de kleinsten in en uit de stoeltjes geholpen... Voor de oudste (8 en 11) een 'coole freeride dude' die hun les heeft gegeven (carven, 180's, funpark etc). Het gebied is groot genoeg (110KM) maar vooral compact waardoor we als ouders volop hebben kunnen skien én nooit echt ver van de kinderen waren. Toppers: de verwarmde stoeltjes liften met kap, de verse pasta bij Eisgrat, het uitzicht op de Schauffelspitze, de off piste "13 en 14" en de racebaan 'rode 8' . We zijn er ook zonder kinderen geweest (2 jaar geleden in het na seizoen) en ook dan is het een heerlijk gebied: mooie lange pistes, uitdagende rode en zwarte en ook mooie de off piste (het gebied wordt voor wedstrijden gebruikt). De Apres ski was toen in Neustift in de zon op het terras: verse apfelstrudel, goede wijn en loungen maar! Kortom met en zonder kinderen een super gebied!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 17 november 2010

Door: Watersportbank over Neustift

Neustift een gezellig skidorp met 2 pistes De Elfer en de Schlick 2000 vlakbij en de Gletscher Mutteralm vlakbij. Altijd ski zeker. In het dorp Neustift een prima Dorfpub met American bar, Oostenrijks eetcafé boven met uitzicht over het dorpsplein, de Dorfpub met poolbiljart, eigen brouwerij en sinds kort een Après Ski hut voor de deur waar het gezellig en feestelijk afzakken geblazen is. In de Dorfpub iedere woensdag Livemuziek en gastheren Tamar en Martin staan altijd voor je klaar en weten alles over voetbal. Leuke jongens, meertalig die Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en Deens spreken. Voor de kinderen komt er een kinderpiste vlakbij het dorp, maar de Dorfpub is ook prima geschikt om met kinderen te komen. Tenminste overdag want s'avonds Geht es los... Meer info: http://www.dorfpub.at/

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 25 februari 2010

Door: Anoniem over Neustift

Wij zijn net terug van onze vakantie. Wat een heerlijke week. Je kan vanuit Neustift kiezen uit verschillende gebieden die allemaal goed met de skibus te bereiken zijn. Wij hebben een super verblijf gehad in Hotel-Apartementhaus Rosmarin. De mensen zijn enorm vriendelijk/behulpzaam/gastvrij en nog veel meer. Het eten is zeer goed verzorgd. Wij hadden half-pension en dat kan ik iedereen aanraden. Je krijgt elke dag een ander voor- hoofd- en nagerecht. Mocht je ook maar denken dat je ergens geen trek in hebt, dan krijg je wat anders. Ook onze kinderen hebben zelden zoveel genoten van alle goede service. De kamers zijn bijzonder ruim en netjes. Een echte aanrader dus.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 september 2009

Door: Anoniem over Neustift

Je moet ver reizen naar de gletcher. Er bestaat wel een goede busverbinding.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 november 2008

Door: Peter over Neustift

Neustift im Stubaital, niet zo bekend bij de Hollanders maar zeker de moeite waard. Gezellige apresski op de Mutterberg, elke week live muziek in Dorfpub (met een eigen brouwerij).Genoeg uitval mogelijkheden om lekker te gaan eten. Stubaital is nog betaalbaar. Wij zaten zelf in pension Terra iets hogergelegen met een fantasties uitzicht op de gletsjer voor een prijs van 25 euro perpersoon per nacht. Zwembad met sauna in het centrum en gezellige winkels .Innsbruck is ongeveer 15 minuten rijden en ook daar is er genoeg te bezichtigen en te shoppen. Vliegveld is daar ook gelegen en Transavia vlieg vanaf rotterdam en amsterdam, in de winter.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 november 2008

Door: rb over Neustift

Een gezellig dorp en vriendelijke mensen. Wij komen er met ons gezin al jaaaaren in de winter. De natuur is erg mooi. Goed uitgangspunt voor wandelingen. Er zijn veel hutjes waar je naar toe kunt om te eten / drinken. Niet direct aan de piste, maar even rijden met de auto of gratis met de bus. De afgelopen 2 jaar lag er niet erg veel sneeuw. Zelf maken wij geen gebruik van de apres-ski i.v.m. jonge kids.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen