Beoordelingen Fulpmes

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Fulpmes te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Fulpmes ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Fulpmes op wintersport zijn geweest. Ben jij in Fulpmes geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 januari 2018

Door: Anoniem over Fulpmes

Mooi skigebied ook in combinatie met de Stubaier Gletscher

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 januari 2013

Door: otto v Laufenburg over Fulpmes

Goed openbaar vervoer in de winter

Ik ben vele jaren zowel in de zomer als in de winter in Fulpmes geweest, Opvallend is dat het busvervoer in de winter in het hele dal gratis is op vertoon van je gastenkaart. Of je nu met de skibus naar Neustift gaat of met de lijnbus naar de Gletscher het kost je niks. Voor wandelaars zijn er vele wandelingen, bv in Neustift met de lift omhoog dan over een goede weg naar beneden lopen (is ook in gebruik als rodelbaan). En als je dan om 12 uur bij de Herzebenalm bent, komt de waard van de pinnisalm met zijn slee je ophalen om naar de Pinnisalm te gaan. Lekker eten en een prachtige wandeling terug!

Veel wandel mogelijkheden
Weg naar de lift nogal steil

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 februari 2012

Door: ghis over Fulpmes

We zijn in fulpmes geweest van 2 januari tot 9 januari met drie volwassenen en 2 jeugdige. Het was er heel leuk en er lag veel sneeuw, enkel de gletsjer was gesloten omwille van de vele sneeuw.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 14 juni 2011

Door: Anoniem over Fulpmes

Wij komen al een paar jaar in Fulpmes; een geweldig mooi skigebied (Schlick2000 en Stubaier Gletscher), zowel voor skieërs als snowboarders. Appartement huren wij in Ferienland Stubai; aanrader! Verblijf en skipassen: niet duur. Prachtige omgeving, met veel mogelijkheden voor (nacht)rodelen en bijv. schneeschuhlaufen. 's Avonds niet veel te doen; wel gezellig in de stadlbar en bij de lustige schilehrer, maar wel wat oubollig. We komen er zeker weten elk jaar terug, omdat we ons er erg thuisvoelen. Makkelijk te bereiken, vlak voor de Brenner rechtsaf en je bent er!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 december 2010

Door: Lex over Fulpmes

Al 15 keer geweest de kinderen,vanaf een half jaar mee. Zijn nu 12 en 8 jaar oud en niet meer bij te houden ,dus perfecte piste voor kinderen en beginners

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 februari 2009

Door: Roxanne over Fulpmes

Ik vind Fulpmes de leukste wintersportplaats waar we tot nu toe geweest zijn!. We waren er dit jaar voor de 2e keer. Op schlick2000 kun je heerlijk skien. Het gebied is niet erg groot, maar zeker groot genoeg! het is een prachtig skigebied, je kijkt je ogen uit! In het dorp zelf is niet veel te doen, er is een supermarkt, een paar kroegjes, en wat sportwinkels. Maar op zondag/dinsdag/donderdag in het winterseizoen treedt een groepje ski-leraren op in club Corso. Dat is echt lachen! Op woensdagavond is er een prachtige nightshow bij schlick2000, dit is ook zeker heel erg mooi, en leuk om een keer mee te maken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 januari 2009

Door: Anoniem over Fulpmes

Wij zijn al jaren trouwe gast in Fulpmes. Zowel in de winter als in de zomer is het hier geweldig vertoeven. De pistes zijn bijzonder geschikt voor de kinderen, die ook elk jaar terug willen. De pistes zijn niet zo geweldig groot, wel gevarieerd. Wat wij handig vinden is dat je altijd op dezelfde plaats beneden komt, raak je tenminste de jeugd niet kwijt en je kunt goede afspraken maken. Ook het après-skiën kun je in de Stadl bar van Leo goed. In de zomer kun je lekker rustig wandelen in het Schlick2000 gebied. Je kunt je dan niet voorstellen dat in de winter alles zo anders is. In het naburige plaatsje Mieders heb je een prachtige Sommerrodelbahn en aan de rand van Fulpmes een prachtig zwembad. Doordat we hier al jaren komen bouw je een relatie op met de plaatselijke bevolking. Wij zullen hier nog veel terugkomen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 10 april 2007

Door: guy7119@live.nl over Fulpmes

Het blijft een geweldig feest om hier elk jaar weer terug te komen (kom hier al 10jaar). Werkelijk een bron van gemutlichkeit!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 januari 2007

Door: Peter over Fulpmes

Rustig dorp met prima skifaciliteiten voor de recreatieve skiër. Nu er een dalafdaling met sneeuwkanonnen is bijgekomen, is de benutting van de liften veel gelijkmatiger. Zelfs rond Oud-Nieuw 2006/2007 geen lange wachtrijen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 april 2006

Door: Marjolein * over Fulpmes

Leuk boerendorp. Schlick2000 skigebiet is erg gezellig. Je bent ook binnen 20 minuten bij de Stubai-gletsjer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 december 2005

Door: R.van der Wilt. over Fulpmes

Wij gaan in februari 2006 voor de 4e maal naar Fulpmes, het is er heel gezellig en vooral overzichtelijk. Geen massa toerisme, gewoon gezellig. Het skigebied Schlick 2000 is voor beginners en gevorderde ruim voldoende. Zeker voor kinderen perfect.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 november 2005

Door: Anoniem over Fulpmes

Leuk, gezellig plaatsje met de typisch Oostenrijkse gastvrijheid. Vooral met kinderen is dit een fijn skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen