Beoordelingen Scheffau am Wilder Kaiser

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Scheffau am Wilder Kaiser te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Scheffau am Wilder Kaiser ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Scheffau am Wilder Kaiser op wintersport zijn geweest. Ben jij in Scheffau am Wilder Kaiser geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 3 maart 2018

Door: Joke over Scheffau am Wilder Kaiser

Rustig dorp met mooie dalafdaling

Scheffau is een rustig dorp tegen de piste. Appartementen op loopafstand van de piste en liften. Skigebied is prachtig met brede pistes. Ben je van de après-ski dan kun je beter een ander dorp kiezen.

Rustig en gezinsvriendelijk
Supermarkt niet dichtbij. Geen drukke après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 3 maart 2018

Door: Johanna over Scheffau am Wilder Kaiser

Geweldig skigebied met vele brede pistes en mogelijkheden.

Het skigebied is heel uitgebreid! Mooie dalafdaling naar Scheffau ( ook aangrenzende dorpen hebben een dalafdaling). We hadden een heerlijk appartement bij lift-residenz. Op loopafstand naar de lift. Verschillende huurmogelijkheden voor materiaal. Een superleuke pizzeria met zeer vriendelijk personeel op loopafstand via een pad onder de weg door omhoog richting dorp.

Skiën tot vlakbij onze accommodatie. Lift, verhuur en restaurant op loopafstand.
Supermarkt niet dichtbij.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 26 februari 2018

Door: Michiel over Scheffau am Wilder Kaiser

Rustig dorp

Scheffau is een klein, rustig dorp. Dicht bij de Brandstadl liften. Hier ben je met de skibus in enkele minuten.

Dicht bij Brandstadl liften
Klein dorp, weinig restaurants en après skibars.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 26 februari 2018

Door: Freek over Scheffau am Wilder Kaiser

Mooi, uitgestrekt en rustig gebied

Het gebied is heel erg uitgestrekt waardoor je weinig last hebt van drukte.

Groot gebied
Het gebied is niet heel hoog gelegen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 maart 2017

Door: Martin Figee over Scheffau am Wilder Kaiser

Rustig dorp aan de voet van groot skigebied

Vanuit Scheffau kun je skiën in een groot gebied met goede aansluitingen naar Ellmau, Brixen, Söll en Westendorf. Het gebied is vrij laag, dus de sneeuwkwaliteit is niet altijd goed. In de weekenden en vakanties is het vaak erg druk.

Groot skigebied
Sneeuwzekerheid

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 maart 2016

Door: Liesbeth over Scheffau am Wilder Kaiser

Zeer mooi, uitgestrekt skigebied.

Super!

Zeer mooi, uitgebreid en verzorgd skigebied.
Scheffau lag iets te afgelegen van het skigebied zelf. Pistekaart (in het begin) niet altijd even duidelijk door de vele pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Familie Van Doren en Co over Scheffau am Wilder Kaiser

Geweldig skigebied

Tof skigebied, Berggasthof Baernstatt een dikke aanrader, prijs-kwaliteit oké, rustig dorp en niet te druk op de pistes.

Gasthof shuttledienst; een luxe, we werden weggebracht en teruggebracht (gratis), propere kamers, gezellige sfeer en mooi uitzicht.
Het vroege uur om te gaan eten, geen bar, na het skiën kon je niet rustig nagenieten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2012

Door: Maranne over Scheffau am Wilder Kaiser

super gelegen nabij de gondel naar het uitgebreide skigebied

Wij gaan al jaren naar Scheffau am Wilder kaiser. Een goede busverbinding naar de gondel.Ongeveer 1 km.Wijzelf hebben altijd gelogeerd in gasthof "zum wilden Kaiser"Ligt tegenover de gondel aan de rand van het dorp. Je hebt de auto niet meer nodig. Je loopt zo onder de weg door naar de parkeerplaats bij de gondel. Vanaf hier is het ongeveer een kilometer naar het centrum, bergopwaarts, maar wij komen voor het skieen dus niet nodig om daar heen te gaan. Apres ski is hier niet veel, wel bij de gondel! Gasthof zumwilden kaiser is niet duur, goed eten en vriendelijk personeel.2x per week een muziekavond door eigenaar. Komen hier al jaren, skigebied zelf is enorm groot en zeker kinderen erg goed, veel brede pistes , een eigen "Kaiserland"boven aan de gondel voor de allerkleinsten.

gasthof Waldhof resort"ligt aan de piste. deze is ook prima, goed eten ,niet duur . wij geven de voorkeur aan "Zum Wilder Kaiser"omdat wij vinden dat de sfeer er gemoedelijker is.
geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 november 2012

Door: Thijs - Webredactie Snowplaza over Scheffau am Wilder Kaiser

Tal van geschikte accommodaties in Scheffau

Beste Stefan, ik heb je een mailtje gestuurd. Succes met het vinden van een geschikte accommodatie. Misschien hebben bezoekers van Snowplaza ook nog tips voor je!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 november 2012

Door: Stefan over Scheffau am Wilder Kaiser

Wie kan mij helpen...?

Ik ben voornemens om in de eerste week van maart 2013 een weekje naar Scheffau te gaan voor de wintersport. We zijn met zijn vieren, waarvan 2 kleine kinderen in de leeftijd van bijna 4 en bijna 6. Kan iemand mijn helpen aan een goede locatie? We zijn op zoek naar een hotel met halfpension of all-inclusive. Het liefste dicht bij de piste, lift en de oefenweide. Het liefste willen we de auto of (ski)bus niet gebruiken. Heeft iemand suggesties? Het mag ook een nabij gelegen dorp zijn (bv. Soll) als iemand daar goede ervaringen mee heeft. Ik hoor graag van jullie. Groeten, Stefan (Soerendonk, Nederland)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 21 februari 2010

Door: Anoniem over Scheffau am Wilder Kaiser

Perfect gelegen, alleen de weg oversteken en je bent bij de lift! Geweest in carnavalsvakantie met 2 kinderen, geen lange wachttijden. De weg is wel aanwezig als je aan de voorkant zit. Mooi dorp. aardige mensen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 oktober 2009

Door: De sneeuwman over Scheffau am Wilder Kaiser

Scheffau is een zeer uitgebreid en mooi skigebied prima voor zowel beginners als gevorderden. Voor de apres-ski hoef je hier niet te komen, maar ellmau going en kirchbergen liggen nabij dit dorpje. Wij zaten (12 man) in het Scheffauer Gasthof recht tegen over de gondel en de ski-verhuur (tevens depot). Ideaal: we staken de weg over, trokken onze droge skischoentjes aan bij de skiverhuur en stapten de gondel in, geen lange wachttijden (buiten vakanties)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2009

Door: etigel Belgie over Scheffau am Wilder Kaiser

Wij hebben een tijdje gezocht naar een appartement waar we met 4 volwassenen , een klein kindje en vooral 2 grote honden konden verblijven. Gevonden bij de fam. Bichler. De perfecte keuze. Zeer kind- en hondvriendelijk. uitstekende uitrusting en supervriendelijke eigenaars. Aangenaam was de broodjesservice. Aan te bevelen! Aan de bosrand gelegen op 200m. van de kerk. Hebben al geboekt voor volgend jaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 24 augustus 2008

Door: Rachel over Scheffau am Wilder Kaiser

Love this town! Kom er 2 keer per jaar, al vanaf dat ik 5 weken oud was! I call it home:) Super pistes..gezellige mensen. Met oud en nieuw en kerst is het er ook echt heel gezellig! Ik ben natuurlijk een beetje bevooroordeeld..Maar voor een super vakantie ga je naar Scheffau am Wilder Kaiser!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 februari 2008

Door: patrick over Scheffau am Wilder Kaiser

Om te skiën is Scheffau top, voor ieder wat wils. De apres-ski is aanwezig, maar echt super gezellig is het niet. Wij zaten bij hotel Bavaria op de berg aan de skipiste en het was in de ochtend aanklikken en aan het einde weer skiënd terug. De week dat wij er waren, 26 januari, heeft het niet gesneeuwd, maar het dal was goed te bereiken met de ski's. Voor mensen die dat niet willen kunnen perfect terug met de gondeltjes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 december 2006

Door: Willy de Jong over Scheffau am Wilder Kaiser

Wij gaan dit jaar voor de tweede keer naar Scheffau omdat het ons de vorige keer goed is bevallen. De après-ski kan wel wat beter, maar verder niks te klagen over dit gebied. Er is voor iedere skieer wel een piste en zeker als je zoals wij al wat ouder bent (53) kun je daar goed uit de voeten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 oktober 2006

Door: skiteam noordoostpolder over Scheffau am Wilder Kaiser

Afgelopen jaar naar scheffau geweest, het skien is er prachtig het is een gigantisch skigebied met prachtige pistes, wij gaan elk jaar skien met een club vrienden en het kan ons niet hard en gek genoeg gaan en dat lukte hier aardig. Wij zijn in februari geweest en er lag sneeuw zat. En dan de apres ski, ja dat valt een beetje tegen. wij zijn dan altijd met een club van 10 man dus het is altijd wel gezellig maar er is onder aan de tent 1 kroeg maar die draait iedere dag dezelfde muziek, en verder is er een red bul tent maar daar was het steenkoud. Nog een vervelende bijkomstigheid was dat we halverwege de week uit ons hotel gezet zijn, want wij waren te rumoerig en kwamen niet op tijd voor het eten volgens een super zenuwachtige hotelbaas, van hotel Leitenhof. 1 aanrader ga daar nooit boeken. Dus daar sta je dan voor de hele week betaalt we kregen niets terug van onze centen en konden op zoek naar een ander hotel, dat is tenslotte ook gelukt maar het was wel 1 van de prijzigste vakanties ooit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 februari 2006

Door: H over Scheffau am Wilder Kaiser

de pites zijn uitstekend en goed onderhouden, echt gezelig is het dorp niet. links onder aan de piste bij scheffau staat het apres-ski cafe alpenrose dit is absoluut geen aanrader, hoewel het daar gezellig kan zijn, blijkt de uitbater personen in te zetten die zogenaamd doof-stom of anders gehandicapt zijn, die in het cafe spulletjes verkopen voor hun zogenaamde levens onderhoud. Het is stuitend dat je er achter komt dat je op deze manier belazerd wordt. Ik heb mijn gekochte spullen weer terug gegeven en van deze 'doof-stomme'mijn geld wer terug geeist. Hij ineens wel horen en was wel zo slim het geldt direct terug te geven. Deze mensen verdienen echt geen tweede bezoek weer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 december 2005

Door: Skifanaat over Scheffau am Wilder Kaiser

He ik ga er nu voor het derde jaar heen met een stel vrienden en het is daar een machtig skigebied. het ligt allemaal aaneengesloten en er zijn mooie pistes. Wij zaten in een hotel en dat was perfect voor elkaar. de apres ski is voor ons zeker zo belangrijk en die hebben we als goed ervaren. Er zijn wat apres ski tenten onder aan de berg en als je voldoende halve liters achter de kiezen hebt ga je zelfs met de Oostenrijkse muziek meezingen. we willen ook iedere avond uit en in Scheffau is op dat gebied niet zoveel maar met de taxi kun je naar Kirchberg en daar zit een goeie kroeg. Het is zeker een aanrader

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 december 2005

Door: Kris over Scheffau am Wilder Kaiser

Hallo allemaal, Scheffau is echt te gek!! Het heeft ten eerste een mega-aanelkaar gelegen skigebied, waar je de hele week met elke dag een andere route kunt skieen of snowboarden. dan nog over de apres ski: er zijn onder aan de berg wel wat tenten waar je terecht kunt, maar als je daar niets aan zind kun je altijd nog in omgeving terecht. Ski school kinderkaiserland is een leuke kindvriendelijke skischool, waar u, uw kinderen achterkunt laten tot 2 uur. Er zijn heel veel hutten in de bergen, dus daar kunt u gemakkelijk je lunch halen of je zelf gemaakte brood op eten. Voor de snownoarders heb ík nog geen funpark of zoiets gezien, maar ook als snowboarder kun je jezelf daar vermaken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 14 november 2005

Door: Steven & Veerle over Scheffau am Wilder Kaiser

Hallo iedereen! Dit is the place to be!!! Fantastisch skigebied!!! Vooral groot. Je kan een hele week snowboarden in dit gebied zonder maar 1 keer dezelfde piste te doen. Apres ski: daar kan ik me niet over uiten want ik ga enkel in de winter naar de alpen voor de sneeuw en voor de sport. Wanneer u in Scheffau logeert moet u zeker eens naar het dorpje Blaiken gaan (net naast sheffau) om te gaan proeven van de ijsjes bij cafe rosemarie. iedereen in scheffau kent rosemarie voor haar heerlijke ijsjes en haar lekkere grilavond op woensdag.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 11 oktober 2005

Door: Vinkie over Scheffau am Wilder Kaiser

Scheffau is op zich niet zo heelveel aan, Maar..!! onderaan de berg bij de liften en aan het eind van de pistes en in de buurdorpjes kun je zeker terecht voor 'n avond feesten en westendorf aan de andere kant van de berg waar je heen kunt skeien en met taxi terug of vanuit hotel met taxi heen en terug daar kun je goed uit de voeten=) Maar je komt er eigenlijk voor het skieen en als je alleen voor het skieen op vakantie gaat ga dan vooral hier heen!!! Het is zo groot dat je iedere dag wat anders hebt en als je een goede tocht wilt maken kun je de hele dag onderweg zijn!! is echt mooi! Met de drukte valt het wel mee, dus eigenlijk moet ik zeggen ga er niet heen want dan is het tenminste rustig als ik er ook ben :-) nee maar ff serieus je moet het echt eens doen en ik ben er 80% van overtuigd dat je het jaar erna gewoon weer terug gaat!! groeten vinkie

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen