Beoordelingen Itter

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Itter te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Itter ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Itter op wintersport zijn geweest. Ben jij in Itter geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 maart 2019

Door: W.V. over Itter

Super skigebied

Het is ieder jaar weer soort thuis komen! Klein dorpje met een super skigebied. Geschikt voor stellen (jong en oud), gezinnen met jonge/oudere kinderen. Après-ski niet uitbundig maar gewoon gezellig. Prima skischool en leuke restaurantjes.

Alles!
----

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 22 januari 2018

Door: Raymon over Itter

Ideaal voor familie met jonge kinderen

Meerdere keren in Itter geweest met jonge kinderen en dat is ideaal. Gezelligheid is redelijk ver te zoeken, maar er zijn een aantal hotel en pensionbars en één paraplubar waar je best een leuk drankje kunt doen. Daarnaast zit je vlakbij Soll, Hopfgarten en Westendorf, waar je tal van gezellige restaurants en bars hebt. Voor de gezelligheid kun je beter iets anders opzoeken, maar wij vonden het ideaal. Er is een goede skischool en zijn pensions voor een lucratief prijsje. Er is ook een gondel en een fijne dalafdaling bij Itter die vaak erg rustig zijn. Heerlijk!

Rustig
Kindvriendelijke skischool
Ligt dichtbij gezellige dorpjes
Goedkoop
Dorp zelf heeft weinig te bieden
Verouderde gondel naar boven (vaak wel erg rustig)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 22 november 2016

Door: Willy over Itter

Klein gezellig dorpje met een super skigebied.

Het is elk jaar weer een beetje thuiskomen! Zelf heb ik in Itter leren skiën en inmiddels m'n kinderen ook.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 september 2016

Door: Rens over Itter

Eenmaal itter, altijd itter

Als kind leren skiën in Itter en nog altijd kom ik hier graag om te skiën. Inmiddels niet meer met mijn ouders, maar met mijn partner. Bij het dorp ligt een eenvoudige piste voor beginners en kinderen. Wij gaan direct dieper de prachtige SkiWelt in waar je heerlijke dagtochten kunt maken. In Itter heerst de rust en is geen hoempapa après-ski, hier zijn wij ook niet naar op zoek. Itter is authentiek en je kunt er ook heerlijk wandelen.

Rustig
Authentiek
Ideaal voor families
Weinig après-ski
Buitenzijde van SkiWelt
Eenvoudige pistes
Soms slechte sneeuw

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 maart 2016

Door: Arno over Itter

Prachtig skigebied

Wij komen nu al 3 jaar in Itter en het bevalt ons prima. Het dorp stelt weinig voor, maar na het skiën willen we toch niet veel meer. Met de gondel sta je zo boven en kunnen de mooie tochten beginnen. AAn het eind van de dag is de dalafdaling soms nog wel pittig, maar een mooie afsluiter. Volgend jaar weer!

Betaalbaar
Erg rustig

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 10 januari 2014

Door: Martin Geul over Itter

Een gebied waar je je nooit verveelt. Wandelen, skiën met de slee, alles is mogelijk.

Voor gezinnen met kleine kinderen maar ook ouderen is het ideaal hier. Wij komen nu 5 jaar met volle tevredenheid in dit dorp. En we gaan vanavond weer deze kant op.

Wij kunnen bij voldoende sneeuw vanaf de voordeur uit de voeten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 19 november 2013

Door: p.l.kalfsvel over Itter

De piste is zeer geschikt voor beginners, je hebt echter geen mogelijkheden om dieper het skigebied in te gaan. Hiervoor ben je afhankelijk van de skibus.

In het dorp is alleen een bakkerij, en daar kan je wat drinken, en er zijn 2 hotels verder veel privat verhuur (Kamers en/ of appartementen )

Rustig dorp, direct aan de piste is een "gasthaus" waar je kunt zitten om wat eenvoudigs te kunnen eten en drinken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 januari 2011

Door: Martin geul over Itter

De plaatst Itter stel niet veel voor. Overdag is er niets sávond ben je op jezelf aangewezen en je logeer adres. Maar skieen kan je daar heel goed. Voor de kinderen zeer geschikt en voor de beginners ook zeer geschikt. Je kan daar een soort 8 skieen met behulp van twee sleep-liften. Je kan ook met de gondel helemaal omhoog. Neem een route kaart mee. Daar kunnen de gevorderde en beginners heel goed uit de voeten. Alleen jammer dat je een stevige rode afdaling moet ondergaan om weer in itter te komen. Of je moet met de gondel omlaag en met vervoer zien terug te komen in Itter. Wij gaan nu voor de 2e keer en hebben veel zin. Itter is namelijk ook goed betaalbaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 maart 2010

Door: Anoniem over Itter

Klein en rustig dorp. Elke avond los kan niet, maar een of twee avonden naar Westendorf is te doen. Overdag gewoon met de gondel en je zit in het grote gebied. De kant van Itter is rustiger dan die van Westendorf en Brixen. Jammer dat het gebied vrij laag ligt, waardoor de kans groot is dat de pistes slecht zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 18 februari 2009

Door: Ski-fanaat over Itter

Ik vind Itter super! Prachtige pistes en ideaal voor beginnende skiërs. Ik kijk er elk jaar weer naar uit om er naartoe te trekken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 januari 2008

Door: Anoniem over Itter

Leuk klein gezellig dorpje... Niet al te druk... Leuk voor ontspannend te skiën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 17 december 2007

Door: Yolanda van de Veer over Itter

Wij vinden het hier prima vertoeven. Wij skiën nog niet zo lang (nu voor 3e jaar), maar wij vinden het hier prima. De kinderen kunnen hier lekker hun gang gaan. Ondanks dat deze pistes niet zo groot zijn kun je wel een rondje skiën (een soort 8). Groot voordeel is dat het hier niet zo idioot druk is, maar als je wilt heb je zo aansluitend vanaf de gondel naar het grote skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 13 november 2007

Door: Elisabeth over Itter

Itter is een klein gehucht, maar ideaal voor skiën met kinderen. Als beginner is het ook prima vertoeven. De hoger gelegen skigebieden zijn top, je kunt hele grote tochten skiën, het biedt veel perspectieven. Apres ski is er niet echt. Wel bij diverse bergstations vlakbij bijv. Soll en Sheffau. Het is een relaxd dorpje met dito mensen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 december 2006

Door: Harry Poppelier over Itter

Itter is alleen dorp voor beginners of om je skidag te beginnen. Vanaf de piste of de gondel kan je naar het uitgestrekte skigebied. Het dorp Itter is ongezellig, geen vertier of gezellige après-ski mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 januari 2006

Door: Aad over Itter

langlauf loipens zijn zeer slecht .vooral de loipen naar soll is niet te doen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 januari 2006

Door: p.tak over Itter

een leuk en gezellig dorpje helaas wiening apres ski mogelijkheid maar dit maakt geen probleem voor het skieen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 oktober 2005

Door: Anoniem over Itter

Super gezellig, knus dorpje! Heel klein en verwacht niet veel van apres ski, maar je pakt een taxi en je zit in westendorf, waar volop valt te apres skien. Itter is iets minder massaal als de dorpen erom heen. Voor kinderen is het super om te beginnen. Beneden in het dorp kunnen ze alleen hun gang gaan bij de liftjes. De ouders hebben vanaf het terras goed zicht op de piste. De skischool is klein.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen