Beoordelingen Going am Wilder Kaiser

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Going am Wilder Kaiser te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Going am Wilder Kaiser ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Going am Wilder Kaiser op wintersport zijn geweest. Ben jij in Going am Wilder Kaiser geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 6 maart 2018

Door: Liam Paalvast over Going am Wilder Kaiser

Rustig maar sfeervol dorp

Going is een rustig dorp, met veel tentjes met lekker eten, eten is niet te duur. Voor beginners zijn er in Going drie geweldige pistes, voor gevorderden een uitdagende rode piste. Voor meer uitdaging is makkelijk naar Ellmau te skiën. Vanaf daar kan goed worden doorgeskied naar de andere dorpen. Bevolking is altijd heel vriendelijk. Sinds dit jaar is er een après-ski bar in het dorp, het is niet groot maar wel heel gezellig .

Goede pistes
Vriendelijke bevolking
Lekker eten
Goede sfeer

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 december 2016

Door: George van Bohemen over Going am Wilder Kaiser

Uitstekend dorp voor gezinnen met jonge kinderen

Going is rustig, goekoper, en heeft een zeer goede skischool. Maximaal 8 kinderen in de groep. Terwijl je ook Elmau-klasjes van 13 voobij ziet komen. Skileraren zijn prima en gästerennen op donderdag professioneel georganiseerd. Dorpje is heerlijk rustig en heeft een prima pizzeria, leuk als vakantieafsluiting. Going is ook nog eens prima aan te rijden vanuit NL. Ze zorgen met sneeuwkanonnen voor goede kwaliteit van de pistes en er het maakt onderdeel uit van het grote Wilder Kaiser gebied. Je kunt dus de hele dag op pad zijn. Onze jongens zijn nu wat groter en willen nu meer uitdagong. Wordt nog lastig om net zoiets leuks te vinden.

Een hele lijst. Zie mijn beschrijving.
Niet voor ver gevorderde kiers die uitdaging zoeken

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 maart 2016

Door: Anja over Going am Wilder Kaiser

Heerlijk rustig plekje

Wij komen al jaren in Going en vinden het er heerlijk! Het is een stuk rustiger dan Ellmau, maar je kan daar wel snel naar toe. De kinderen weten de weg op de Astberg en skiën zo naar het appartement. Nu ze groter worden maken we ook langere tochten naar Scheffau en Brixen. De rodelbaan is super!

Lekker rustig, maar toch een groot skigebied
Sneeuw niet altijd goed

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 12 maart 2016

Door: Ans van der Zeijden over Going am Wilder Kaiser

een perfect dorp dat rustig gelegen ligt. Vandaar uit kun je het hele skigebied bereiken op je ski,s

Prachtig, rustiek dorp met redelijk veel ontbijtpensions

rustig, centraal gelegen in een groot ski gebied
voor jonge mensen geen uitgaansgelegenheid

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 30 december 2010

Door: Fam. Poos over Going am Wilder Kaiser

Wij gaan in jan. 2011 voor de 14e keer naar Going. Wij vinden het een heel vriendelijk dorp met een mooi skigebied en zeker ook een mooi wandelgebied. Bij Schischule Schwaiger worden wij elk jaar liefdevol ontvangen. Ze hebben daar uitstekenden skiles voor beginners en gevorderden. Kleine groepjes. Wij logeren bij Pension Alexandra of Hotel Blatthof en het is ook zeker een aanrader. Wij kijken er dus ook elk jaar weer naar uit.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 november 2010

Door: Erik en Sander over Going am Wilder Kaiser

Het dorp is niet fantastisch maar alle faciliteiten zijn aanwezig. De mensen in het dorp zijn zeer vriendelijk. Het hotel waar wij jaarlijks naar toe gaan is zeer goed (Hotel Schnablwirt). Het gebied is geweldig. Lange leuke pistes en goede verbindingen. Alleen de skikaart is niet erg duidelijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 februari 2006

Door: xox over Going am Wilder Kaiser

Going is een typisch klein en rustig bergdorpje. Een beginnend skier heeft in dit dorp voldoende faciliteiten, maar een gevorderd skier zal toch dieper het skigebied moeten intrekken om voldoening te krijgen. Een nadeel is wel dat Going volledig in de hoek van het skigebied ligt. Daardoor moet je elke ochtend hetzelfde traject afleggen (vanuit Going tot op de Hartkaiser in Ellmau) alvorens je echt het skigebied kan intrekken. De après-ski in Going is ondermaats. Gelukkig kan je makkelijk naar Ellmau stappen als je een steviger après-ski wenst. Samengevat: wil je een rustige skivakantie of ben je een beginnend skier dan zal Going je zeker bekoren. Hou je echter van het steviger werk, zowel op als naast de piste, dan kies je beter één van de andere dorpen in het Wilden Kaiser gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 januari 2006

Door: Anoniem over Going am Wilder Kaiser

Zeer gezellig dorp een aanrader is hotel snablwirt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 januari 2006

Door: J Brussee over Going am Wilder Kaiser

Leuk en gezellig dorp komen al 20 jaar in het zelfde pension,is als thuis komen.Mensen zijn er erg vriendelijk en ligt erg centraal je kan vele kanten op.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 december 2005

Door: Gellynck Etienne Belgie over Going am Wilder Kaiser

Leuk dorpje niet te groot maar gezellig. Wij verblijven in kamers op een vacantieboerderij bij Maria; zij is als familie van ons. Wij gaan er ook al zes jaren zelfs meer dan eens per jaar. Onze kinderen gaan er skieen wij de oudjes gaan wandelen met de hond. Mogelijkheden te over. Buurgemeente Elmau is iets groter en drukker maar niet ver. Voldoende zeer goede restaurantjes. Wij vertrekken nu ook voor de zevende maal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen