Recensies Nassfeld - Pressegger See

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Nassfeld - Pressegger See wilt kiezen. Een recensie over Nassfeld - Pressegger See kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Nassfeld - Pressegger See zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Nassfeld - Pressegger See achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 20 maart 2019

Door: M.Duijsens over Hermagor

Super skigebied

Zeer uitgestrekt en sneeuwzeker

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2018

Door: anneke over Sonnenalpe Nassfeld-Sonnleitn

Mooi skigebied

Eind januari in Sonnleitn geweest. Heerlijk rustig skigebied, met brede pistes. De liften zijn vlakbij de hotels en appartementen. Het skigebied is overwegend rood en bijna zwart, weinig blauwe pistes. Genoeg restaurantjes langs de pistes. Niet veel après-ski. Boven op de berg zijn appartementen en hotels met enkele restaurants. Het dorp ligt beneden dus daarvoor moet je rijden. Of met de lift, maar dan moet je om de tijd denken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 4 maart 2018

Door: Annelies Van der Veken over Hermagor

Modern skigebied

Hermagor is een relatief groot skigebied. Vele mooie, brede pistes met moderne skiliften. Voor ieder wat wils. Ook ideaal om met kinderen te komen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 3 maart 2018

Door: Mariëlle Duijsens over Hermagor

Heerlijk uitgebreid skigebied

Super relaxed zonder lange rijen aan de liften boven

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 1 maart 2018

Door: anneke over Sonnenalpe Nassfeld-Sonnleitn

Mooi skigebied vlakbij skiliften

Wij hebben heerlijk geskied. Mooie pistes. Weinig in dorp geweest. Bij Hapimag gelogeerd.Vlakbij de skiliften. Winkeltje aanwezig bijvoorbeeld verse broodjes elke ochtend. Wel zelf nog de nodige boodschappen meegenomen. Ook restaurants aanwezig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 17 januari 2016

Door: Dini Horstman-Brummel over Nassfeld - Pressegger See

We komen hier al 40 jaar

Het is een schitterend skigebied, nu samen met kinderen en kleinkinderen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 30 januari 2012

Door: Pascal Hilverdink over Hermagor

Hermagor / Nassfeldt is een mooi skigebied met veelal rode pistes en in de omgeveing van de Weissensee, tegen de Italiaanse grens. Goed te combineren dus voor de schaats- en skiliefhebber in de maanden januari-februari. Mooie brede pistes en goed onderhouden/geprepareerd. De kinderweide is bereikbaar vanaf de cabinegondel (millenium-express) vanaf de parkeerplaats/dalstation. De combinatie van verse sneeuw en kunstsneeuw (kanonnen) gaf een perfecte mix van de sneeuw die een goede hechting gaf in de tijd dat wij er waren (eind Januari 2012). veel berghutjes/restaurants met de benodige àpres gezelligheid tegen redelijke prijzen. Leuke mix van nationaliteiten, Nederlanders, slovenen en Italianen. In het weekend wat drukker door de Oostenrijkers zelf uit de omgeving, maar echt druk vonden we het niet op de pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2009

Door: Dirk over Sonnenalpe Nassfeld-Sonnleitn

Een perfecte mengeling tussen zon, sneeuw en goed uitgeruste pistes. Geen of bijna geen wachttijden aan de liften en bijna geen Nederlanders!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Nassfeld - Pressegger See

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Nassfeld-Pressegger See. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten