Beoordelingen Ladis

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Ladis te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Ladis ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Ladis op wintersport zijn geweest. Ben jij in Ladis geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 26 februari 2018

Door: S. de Jong over Ladis

Rustig dorpje aan heerlijk gebied

Wij kijken er ieder jaar naar uit hier terug te komen. Wel met name vanwege ons perfecte verblijf in vast hotel. In Ladis zelf is weinig te beleven; een korte wandeling, paar winkels en 1 après-ski is het wel. Echter dichtbij de lift kunnen we zo het gebied van Serfaus-Fiss-Ladis in. Mooi onderhouden, geschikt voor beginners en tochten en op eoa manier altijd prachtig weer. Heerlijk eten bijna overal en vriendelijke mensen.

Net, afwisselend skigebied en gemoedelijke sfeer
In Ladis zelf weinig voorzieningen, maar wel alles wat nodig is

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 25 maart 2015

Door: Arie de Wit over Ladis

Goed aangelgd, uitgebreid en gevarieerd skigebied.

In de eerste week van de kerstvakantie wezen skiën en snowboarden. Verblijf voor de 4e keer in een gemütlich dorpje in der Nahe. Elke dag geskied: naar Ladis rijden en met de lift omhoog. Moesten wel hoog om goede pistes te vinden: tot 2800 m. Lekker rustig en heerlijk gerutscht. Komende kerst weer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 februari 2014

Door: Norbert over Ladis

Volgende keer naar een ander gebied

Eerder wel eens in Fiss gelogeerd, maar door uitbreiding van het gezelschap geen geschikte accommodatie kunnen vinden en in Ladis terechtgekomen. Appartement wat we hadden was prima en dicht bij de lift. Volgens de algemene info moeten er 8 restaurants in Ladis zijn, maar wij hebben ze niet kunnen vinden(wel restaurants verbonden aan hotels); dus uit eten gaan was behelpen. Ladis is authentiek maar allesbehalve rustig. Wij vinden 07:30 uur opstaan geen probleem maar kerkklokken om 06.00 uur; Radio Tirol vanaf 06.15 uur bij de buren met een soort buitenradio en 's nachts allerlei diesel aangedreven voertuigen die onder je raam iets aan het doen zijn (en niet alleen als er sneeuw gevallen is). Al met al te weinig nachtrust gehad. Supermarkt in het dorp is prima. Skigebied is bekend. We waren hier van 15-22 februari 2014 en het was erg erg druk. Het lijkt wel of de populariteit van het gebied zichzelf de das om doet. Er worden zowel in Fiss als in Ladis nog steeds accommodaties bijgebouwd. Grote parkeerplaatsen voor mensen die vanuit het dal komen. Het lijkt mij dat de grens voor de capaciteit van de skipistes en liften allang bereikt is.

Accomodatie
Te druk skigebied geworden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 februari 2012

Door: Peter Bok over Ladis

Wat ik van Ladis vind is dat het een dorp is wat de wereld opent van een schitterend ski gebied wat erg veel mogelijkheden heeft om op alle niveaus nog uitdagingen te hebben. Ik heb samen met mijn ouders dit ski gebied leren kennen in de jaren 70. Toen was het nog niet aangesloten via de gondels met Serfaus/Fiss, maar nu dit wel het geval is kent Ladis een toegevoegde waarde. Het gebied is voor beginnende skiërs een mooi begin om de techniek onder de knie te krijgen. Voor allrounders kan Ladis een mogelijkheid zijn om in dit mooie dorp te overnachten, daar waar Serfaus en Fiss hierin niet meer kunnen voorzien. Je kunt, via Ladis, toch gebruik maken van de faciliteiten van het grote geheel en 's-avonds kent Ladis vele mogelijkheden om lekker uit eten te gaan. Kortom is Ladis voor ons in al die jaren nog steeds in beeld als dorp waar het goed skiën is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 april 2007

Door: Anoniem over Ladis

Depot in Ladis was geregeld door het hotel. Leuk dorp, nog volop sneeuw gehad. We gaan zeker terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 4 april 2007

Door: Anoniem over Ladis

Schijnbaar had Hotel Goies geen depot voor haar gasten, bij de lift. Bij ons wel, was heel fijn.Als ik lees over de reactie van 7 maart ben ik blij dat we niet in de schoolvakantie zitten. Je ziet dat de prijzen net zo liggen als in Frankrijk en dan zeggen mensen vaak Frankrijk is duur. Wij gaan altijd 2 keer op wintersport 1x naar Frankrijk en keer Oostenrijk, wat de prijzen betreft maken ze elkaar niet veel.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 1 april 2007

Door: Anoniem over Ladis

Half maart naar Ladis geweest. Klein, leuk dorpje, nog lekker zo het hoort te zijn. Niet overspoeld door al dat après-ski, nog landelijk. Het skigebied is heerlijk. Mooie liften veel rode piste"s. Depot aanwezig bij de lift. Nog veel sneeuw gehad. Voor kleine kinderen veel te doen. Veel berg hutten en ook heel modern. Een erg goed gebied voor iedereen wat goed aaneengesloten. We gaan zeker nog een keertje terug. Hotel Bad Ladis is erg oud, maar zeer vriendelijke mensen die alles over hebben voor hun gasten en ook voor de kinderen. Eten: 4-gangen vrij eenvoudig maar lekker wel heel snel achter elkaar opgediend, wat wij niet gewend zijn. Maar dat mag de pret niet drukken het was er heerlijk rustig onze kamer keek uit op de oude Burcht en de vijver. Veel wat ouder publiek in het gebied. Dat zal in de vakantie wel anders zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 maart 2006

Door: Lilian over Ladis

Ladis is een gezellig dorpje alleen is er niks loos. De piste is blauw naar het dorp maar het is erg druk in de carnavalsweek. Wij logeerden in hotel Goies****. Waarschijnlijk 1 ster te veel. Mooi wellnessbereik en lekker eten. Minpuntje : kleine kamers en geen skidepot aan de liften dus flink klimmen. Het hotel organiseert s"avonds helemaal niets. Eigenaares is zeer vriendelijk. Kinderen komen er maar weinig. Het skigebied Fiis/Ladis is heel uitgebreidt en heel druk. Serfaus is de duurste van de drie dorpen. Daarna Fiss. Een capucino kost 2,60 euro. Al met al toch wel een leuke week gehad ondanks dat het weer niet geweldig was.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 december 2005

Door: Ed.de.Vries. over Ladis

Vaak in Ladis geweest,38 jaar geleden eerste keer,daarna per herhaling,winter en zomers.mijn Ski roots ligt eigenlijk in Fiss,maar het terugkeren naar dit geweldige gebied is dank zij Ladis=eenvoudiger en knusser. mijn steeds weer bezoek.aan Ladis. Niet zo veel hecktiek,en nog enigzins betaalbaar gebleven. Ed.de.Vries, van grupo sportievo uit Limburg.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 december 2005

Door: Tom Ameloot over Ladis

al 3x in ladis gelogeerd,heel lekker eten in het gezellige dorpje!! Zeker een aanrader voor gezinnen, heel kindvriendelijk ingericht!!! Qua sneeuw vrij zeker en natuurlijk een heel gezellige après-ski!! have fun!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 november 2005

Door: Annemieke en Cor over Ladis

Pistes zijn zeer goed. Zij bevatten het gebied Ladis-Fiss-Serfaus. Ladis is een rustig gemoedelijk dorp, niet geschikt voor feestgangers. Ik zelf ben al 10x in Ladis geweest. Vorig wintersportseizoen hebben we in Fiss gelogeerd, maar dit jaar gaan we toch weer naar Ladis. Werkelijk een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen