Beoordelingen St. Johann im Pongau

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar St. Johann im Pongau te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of St. Johann im Pongau ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in St. Johann im Pongau op wintersport zijn geweest. Ben jij in St. Johann im Pongau geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 8 mei 2018

Door: Cor de Bruin over St. Johann im Pongau

Mooie stad, goed skigebied

St. Johann Pongau is een leuke stad. Ook het skigebied is fijn met veel brede pistes. Je kan vanaf hier makkelijk skiën in Flachau en Wagrain en de rest van het skigebied

Goeie liftverbindig
Leuke stad

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Wessel Stet over St. Johann im Pongau

Mooi overzichtelijk gebied met brede pistes en snelle moderne liften.

Een prettig skigebied voor zowel skiërs als snowboarders. Brede pistes met snelle liften. Dus ook in drukke tijden prettig. De aansluiting met Wagrain en Flachau maakt het een erg groot gebied, lekker voor de gevorderde skiërs.

Parkeren aan de piste, bede pisten, snelle moderne liften, overzichtelijk gebied
St. Johann zelf ligt niet aan de piste, hiervoor moet je naar Alpendorf. Hoger gelegen gedeelte van St. Johan

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Anoniem over St. Johann im Pongau

Mooi gebied, brede pistes, snelle liften en goed parkeren bij de pistes

Een fijn gebied voor skiërs en boarders van verschillend niveau. De aansluiting met Wagrain en Flachau is een mooie toevoeging aan het skigebied van St. Johan/Alpendorf, wat op zichzelf al een lekker skigebied is.

Brede pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: thom kahle over St. Johann im Pongau

Mooi skigebied

Je kan er heel veel doen. Je bent overal in de buurt. Groot skigebied

veel blauwe pistes
geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 27 januari 2012

Door: Renee over St. Johann im Pongau

Sankt Johann im Pongau is geen leuk ski dorp, het is er ongezellig en er is nauwelijks apres ski. Daarvoor moet je naar Alpendorf, een paar kilometer verderop. Daar zijn ook de skipistes en al het uitgaansleven, is erg leuk, maar je moet dus wel altijd met de auto. Het skigebied vanuit Alpendorf is fantastisch voor alle niveau's. Sankt Johann is alleen handig om je boodschappen te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 december 2008

Door: Anoniem over St. Johann im Pongau

Leuk ski gebied, erg groot en een groot aantal gevarieerde pistes! Voor iedereen is er wel een piste te vinden, voor ver gevorderden tot beginners, het is er allemaal! Ik heb er een heerlijke week gehad, zou er graag nog eens terug gaan!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 19 februari 2008

Door: Paul over St. Johann im Pongau

Ik kom nu 15 jaar in Sankt Johann en mijn ouders zo'n 25 jaar. Leuk skigebied om te beginnen met skiën en om lange tochten te maken. Je bent van Sankt Johann naar Zauchensee (heen en terug) 1 dag bezig, als je flink doorgaat. Zelf ski ik altijd, voor snowboarders is dit gebied niet echt spectaculair als je van stunten houd. Apres- ski is leuk maar je moet de plekken kennen. Tenne Bar is mijn favoriet en de ALMI Schirmbar & Oberforshofalm is mijn favoriete restaurant. Alpina hotel is een aanrader met Pizza's (uit hout oven). Ik heb in verschillende hotels gezeten in Alpendorf, geen slechte ervaringen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 1 maart 2007

Door: Anoniem over St. Johann im Pongau

Ik kom er nu 4 jaar achter elkaar en vind het helemaal geweldig! Leuke mensen, leuke après-ski, leuke skischool. Wij zaten bij skischool Alpendorf. Zeker voor beginners ideaal en voor de snowboarders- en ski freestylers het funpark. Alles leuk! Komen er zeker nog terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 21 februari 2006

Door: ik over St. Johann im Pongau

twas suprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr stom blegh bah alles was saai en niemand was vriendelijk blablabla en iedereen is dronken of iets in die richting

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 december 2005

Door: Eef van Laarul over St. Johann im Pongau

Wij zijn in 1988 voor de eerste maal in St. Johann op wintersport geweest, hebben daar leren skieen onze kinderen en kleinkinderen ook. We hebben geen jaar overgeslagen ,hebben afwisselend een appartement,hotel of pension gehad ,we waren altijd blij er weer terug te zijn Dit jaar gaan we zonder aanhang en hebben hotel Alpenhof geboekt ,we waren daar vorig jaar ook goede ontvangst lekker eten ,uitstekend. Wekunnen dit gebied iedereen aanbevelen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 november 2005

Door: Anoniem over St. Johann im Pongau

Ik vond het de afgelopen jaren in St. Johann im Pongau helemaal geweldig. Wij zijn er niet meer weg te slaan, het dorp is gezellig, leuke winkels. Je zit in de buurt van allemaal pistes, St Johann zelf maar ook Wagrain Alpendorf Gross Arl enz.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen