Beoordelingen Filzmoos

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Filzmoos te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Filzmoos ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Filzmoos op wintersport zijn geweest. Ben jij in Filzmoos geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 10 oktober 2017

Door: Monique over Filzmoos

Gemoedelijk, sfeervol!

Een echt familieskigebied waar je je kinderen nog alleen een piste af kan laten gaan! Alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig en après-ski in het hoogseizoen is prima!

Geschikt voor kinderen en beginners! Prijs-kwaliteit is goed. Ook prima skischool in het dorp.
Voor gevorderden niet heel erg spannend, maar met de skipas kun je ook terecht in Zauchensee, Schladming en Flachau!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 2 januari 2017

Door: Anoniem over Filzmoos

Mooi dorp, waar je echt het winterse vakantie gevoel krijgt.

Voor alleen après-ski moet je er niet heen gaan. Voor een rustige, mooie vakantie wel. In mijn beleving vind ik deze plek tot nu toe de mooiste, die ik bezocht heb. Rustig dorpje, niet veel verkeer, tussen de bergen, vriendelijke mensen, geen last van doorgaand verkeer. Geen massatoerisme. Skiën kan goed in de buurt. Wij waren toen met mensen, die gingen wandelen, top en sleehonden, top.

voor gevorderde niet echt uitdagend, vermoed ik.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2016

Door: J over Filzmoos

Rustig, maar wel gezellig

Filzmoos is een rustig, maar wel gezellig skidorp. Pistes voor beginners en gevorderden.

Rustig, authentiek dorp, gezellig, vlakbij grotere skigebieden; Flachau. Mooie wandelroutes
? Te weinig bankjes onderaan de kinderpiste? 😂

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2016

Door: Olaf over Filzmoos

Super gezellig dorpje

Voor de tweede keer geweest en alles was geweldig! Lessen bij Schischule Filzmoos was top geregeld. Eten en drinken perfect. Kortom een heerlijke week gehad!

Gemoedelijk en overzichtelijk
Wat klein voor de gevorderde onder ons

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 maart 2015

Door: Anoniem over Filzmoos

Leuk en gemoedelijk

Voor de 1e keer wezen skiën met ons gezin. Goeie les gehad bij Schischule Filzmoos!! Perfect. De après-ski bar Happy is zeker een aanrader vanaf 16.00 uur of tussen de middag voor een hapje eten. Geweldige vakantie gehad

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 29 januari 2015

Door: jac smit over Filzmoos

Super gewoon, al 39 jaar thuiskomen daar

Alles gewoon super vooral gezinnen met jonge kinderen ik kom er al van me 8e wel paar x per jaar alle seizoenen zijn mooi. Ken veel mensen in het dorp daarom voor mij me 2e thuis

Alles op loopafstand.
Zijn er niet

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 juni 2013

Door: Marielle over Filzmoos

Al jaren ons vaste dorpje

Ik kom met mijn gezin al sinds de kinderen klein zijn in en om Filzmoos, dit is echt één van mijn favoriete plekken. Elk jaar is het er weer gezellig, in het dorp hangt zo'n leuke sfeer! Filzmoos heeft zelf maar een paar pistes, maar met de bus kan je ook in het grote gebied komen. Ik zal er in ieder geval nog vaak terugkeren! Groetjes Marielle

Supersfeer
Busverbinding naar het grote gebied
Niet direct verbonden met de overige gebieden in Ski amadé

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 11 januari 2012

Door: Anoniem over Filzmoos

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 april 2011

Door: simone over Filzmoos

Wij kwamen al jaren in filzmoos . Vriendelijke mensen en een prachtig dorp. Ik zou het zeker aanraden om er als beginners heen te gaan. alles is goed geregeld, zeker bij de skie school van exklusive. Nu dat mijn kinderen meer km willen skieen gaan we niet meer heen, heel erg jammer. Maar als ik met mijn vriendin ga, dan toch echt weer naar het mooie Filzmoos

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 december 2010

Door: Anoniem over Filzmoos

Kom al meer dan 10 jaar in Filzmoos, elk jaar weer thuiskomen gevoel,rustig dorp met vriendelijke mensen.Onze kinderen zijn er van jongsaf aan gekomen en geven er nu zelf skiles!!Vinden er ook s avonds hun weg in het uitgaansleven

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 januari 2010

Door: rinie over Filzmoos

een gezellig en erg gemoedelijk dorp. hiervoor ga ik naar oostenrijk. sneeuw en vooral vriendelijke en gemoedelijke mensen die nog eens wat extra doen voor de toeristen. goed betaalbaar, goede pensions, goede restaurants. je komt hier helemaal tot rust. aan filzmoos heb ik mijn hart verloren. en ik ben al op veel plekken geweest in oostenrijk!! maar heb nu eindlijk de goede plek gevonden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2009

Door: guido schepers over Filzmoos

Zijn er afgelopen carnavalsvakantie geweest. Een zeer geschikt gezellig (familie)-dorp. Alle faciliteiten op loopafstand goed bereikbaar. Ondanks top hoogseizoen geen last van de drukte. Vrijwel geen wachttijden bij liften, alleen op de oefenpiste tegenover Grossberg. Goed eten voor goede prijs/kwaliteitverhouding. Mooie hotels etc. Wij zijn "gevallen" voor dit dorp en komen er zeker terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 maart 2008

Door: Peter over Filzmoos

Filzmoos is een prima plaats voor gezinnen met kinderen. Alles bij de hand, alleen zijn de skilessen enigszins chaotisch georganiseerd (van lange wachttijden bij de inschrijving tot regelmatige wisselingen van skileraren bij een en dezelfde groep). Ben je een wat gevorderde skiër, dan heb je in Filzmoos niets te zoeken. Het skigebied is matig te noemen (veel LICHTblauwe pistes en je bent echt zo beneden). De wachttijden bij de liften voor zulke korte afdalingen zijn dan ook buitenproportioneel. Kortom, voor kinderen prima, voor de iets meer eisende pappa's en mamma's matigjes. Nog een puntje van kritiek: het prijsniveau ligt erg hoog.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 februari 2008

Door: Hub Hawinkels over Filzmoos

Filzmoos is een dorp om in rust van alle facetten van de winter en wintersport te genieten. Overdag gezellig vol en in de avonduren heerlijk rustig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 26 augustus 2007

Door: Anoniem over Filzmoos

Filzmoos is echt een heel mooi dorp. In de winter is het prettig om er te skiën, maar ook in de zomer is het een prettig dorp om te wandelen. Ik ga al 8 jaar naar Filzmoos toe en het is me nog niet gaan vervelen. Ik raad iedereen Filzmoos aan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 maart 2007

Door: Theo over Filzmoos

Filzmoos is een fantastisch dorp voor die mensen die op winter vakantie gaan die van skiën houden in het dorp zelf en in de directe nabijheid, zoals Flachau, Ramsau, Zauchensee etc. MAAR ook die van wandelen houden. Bijzondere mooie en goed bijgehouden wandelpaden met gezellige almen en hutten op de wandeling. Het apres ski gebeuren is niet overdadig maar wel gezellig. Echte Oostenrijkse hotels en hele aardige mensen. Ook de vakantiegangers in Filzmoos zijn meestal hele aardige mensen. Daarom komen ze naar Filzmoos. Gelukkug weinig snowboarders. We zijn er 2 keer geweest, maar gaan volgend jaar beslist weer. Filzmoos is ontspannen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 januari 2007

Door: Anoniem over Filzmoos

Ik kom er al 20 jaar. Super gezellig. Voor de kids fantastisch. Na het skiën gaan ze helemaal uit hun dak bij happy. Flachau en Zauchensee snel en makkelijk te bereiken en is voor de wat gevorderde skiër. Wel veel drukker daar. Filzmoos is knus. Voor snowboarders niets, maar dat is juist goed.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 7 januari 2007

Door: Eric over Filzmoos

Voor een zeer klein gebied vind ik de wachttijden bij de lften veel te lang. Gemiddeld 20 minuten voor een afdaling van 400 meter. Ook vallen de liften steeds uit, waardoor de wachtrijen nog langer worden. Nee, ik geef Filzmoos een 4- en zal er ook niet meer naar toe gaan. De hotels enzovoort zijn wel prima.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 5 januari 2007

Door: Bert over Filzmoos

Wij komen er al 25 jaar en, ondanks de veranderdere kijk op après-ski, nog steeds gezellig. De skischolen zijn prima. Voor de gevorderden is het gebied wat minder maar zeker niet slecht. Voor degenen die meer willen is Flachau met de bus/auto binnen 15 minuten bereikbaar. Voor kinderen is het een El Dorado. Verder zijn er veel gezellige cafes/Stubes maar weinig disco's. De mensen blijven, ondanks het feit dat ik vaak horken heb gezien, vriendelijk en beleefd. Filzmoos is "Gemutlichkeit".

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 december 2006

Door: Mienke over Filzmoos

Al twee jaar gaan wij met twee gezinnen naar Filzmoos: fantastisch!!!! Rustig op de piste, gezellig druk in de cafe's, inderdaad weinig apres ski, maar met kinderen is dit toch niet aan de orde.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 april 2006

Door: Fienie de Bie-Visser Purmerend over Filzmoos

Heerlijk dorp. Ik kom er al 23 jaar thuis voor de wintersport. Heerlijk skieen en bij Franz Wurzer een goed hotel en bij Sepp (Fiaker) leuk après-ski.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 maart 2006

Door: Anoniem over Filzmoos

Filzmoos is een leuk en gezellig dorpje. Het skigebied is mooi maar aan de kleine kant. Voor de gevorderde skier geen echte uitdaging. Kinderen kunnen hier een super vakantie beleven. Kortom Filzmoos is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2006

Door: Lianne over Filzmoos

Gisteren terug gekomen uit Filzmoos, geweldig kunnen skieen, gehuurde materiaal was top. Lekker kunnen genieten van de zon hoog in de bergen op een strandstoeltje!! Zat net in de verkeerde week qua medevakantie genoten, druk maar geweldig mensen kunnen kijken. Volgend jaar zeker weer naar Filzmoos, het is nl niet te groot en niet te klein, leuke plekjes en ook voor in de avond uren genoeg leuke dingen die je kan doen. Daarnaast kind vriendelijk, dus volgend jaar de kinderen mee.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 december 2005

Door: Anoniem over Filzmoos

Filzmoos is klein maar gezellig.Geschikt voor het doorsnee gezin.Nederlanders vinden het maar niets, maar toch zijn ze overal te vinden.Misschien omdat het er ook goedkoop is.Ik kijk uit naar de heerlijke vakanties in Filzmoos...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 december 2005

Door: Alice over Filzmoos

Heel erg gezellig. gaan nu al voor het vierde jaar. voor jongeren kan ik me voorstellen dat het er wat saai is, maar voor stellen met jonge kinderen en vijftig- plussers is het heerlijk. leuke restaurantjes, lekker eten. en er ligt al weer heel veel sneeuw!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 17 december 2005

Door: Pistejager over Filzmoos

Vorig jaar voor het eerst geweest maar was ook meteen de laatste keer. Het is dus veel te klein en voor jongeren, ik ben zelf 24 is het er savonds uitgestorven zo lijkt het. Apres ski stelt ook weinig voor. We zaten steeds in hetzelfde tentje omdat er verder niks was maar er wel een leuk vrouwtje achter de tap stond. Wil je een beetje skien dan moet je altijd met de taxi naar Flachau daar is wat meer te beleven en er zit een goeie kroeg. Je kon er trouwens ook nachtskien. Aan het eind van de middag zuip je je lam halfverwege de berg, de pistebullys doen hun werk, en dan naar beneden jagen met je dronken kop. lache!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 december 2005

Door: Filzmoosfan over Filzmoos

Het is super gezellig. Voor kinderen fantastisch. Ik kom er nu al voor het 20-tigste jaar. Wel een klein gebied, maar je bent zo in Flachau of Zauchensee. En daar is het heel veelzijdig en super modern. Filzmoos is echt het einde.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 december 2005

Door: Peter van Mil over Filzmoos

Wij zijn nu twee keer in Filzmoos geweest en dat is uitstekend bevallen. We hadden een appartement in Neuberg en in prijs scheelt dat zeker de helft. Filzmoos is sneeuwzeker en bijzonder kindvriendelijk. Onze jongens waren afgelopen jaar 9 en 7 jaar. In de crocusvakantie zijn er Nederlandse en Belgische skileraren (m/v) en ze doen het bijzonder leuk. Voor echt ervaren skiërs is het gebied beperkt. Je kunt wel met de auto of de bus naar Zauchensee. Komend jaar gaan we ergens anders naar toe, maar Filzmoos is vooral voor jonge gezinnen zeker aan te raden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2005

Door: Rosita over Filzmoos

Prachtig dorpje voor wie van rust houd, zowel jong als oud. Ski mogelijkheden genoeg voor jong en oud. spijtig geen extra faciliteiten voor snowboarders zou wel leuk zijn moest men daar iets aan veranderen. We hebben een toffe week gehad het leek juist een sprookjes dorpje. Onze volgende vakantie is al geboekt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2005

Door: Stefan over Filzmoos

Filzmoos is gewoon mooi gezellig dorp!! Ook al is het wat klein als je er 1 jaar bent gweest ken je alle pistes en is het heel vertrouwt. Vind dat maar is ergens anders. Ik kom er nu al zo'n 8 jaar en ben 16 jaar oud :P Vind het echt prachtig in filzmoos. Echt een aanradder..!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 6 december 2005

Door: Anoniem over Filzmoos

Het is voor watjes.. het is klein oud en vies..

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 november 2005

Door: Korndewal over Filzmoos

Filzmoos, een leuk dorp. Op zich niet groot maar zeker voor de beginner een aanrader. Je moet er gewoon even de weg weten. Wij hebben er een fantastische week gehad.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 november 2005

Door: Anoniem over Filzmoos

Klein maar fijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 18 november 2005

Door: Pieter over Filzmoos

Het is nie zo prettig. Het is klein. Het is oud en heel weinig liften.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 14 november 2005

Door: Annebel over Filzmoos

Het is saai en er is niks te doen.. het is maar 12 km piste.. het kan echt niet..

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 oktober 2005

Door: Charl Ottee over Filzmoos

Ik vind het best gezellig maar het is ontzettend klein..

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 10 oktober 2005

Door: petra.vandenberg@zonnet.nl over Filzmoos

uitstekend skidorp voor jong en oud.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 september 2005

Door: Daniël De Corte over Filzmoos

Zeer gezellig dorpje ; goede skimogelijkheden, mooie pistes voor langlauf en sneeuwwandelingen. Gezellige restaurantjes en voldoende shoppingmogelijkheden. Zeer goed bereikbaar via de autoweg naar Salzburg (afrit Eben) of via het openbaar vervoer ( treinstation Eben ligt op amper 12 km van Filzmoos. Daniël De Corte Zottegem

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen