Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Landhotel Jäger

Mieming | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - landhotel-jager-3
Afbeelding - landhotel-jager-1
Afbeelding - landhotel-jager-7
Afbeelding - landhotel-jager-9
Het gezellige 3-sterren Landhotel Jäger bevindt zich rustig gelegen op het zonnige Mieminger Plateau, op ca. 2 km afstand van het centrum van Mieming en is het ideale startpunt voor uitstapjes naar de nabije skigebieden. Een gratis skibus stopt direct voor de accommodatie en brengt je eenvoudig naar het skigebied Obsteig op ca. 8 km afstand. De Acherkogelbahn en daarmee de toegang tot de skiregio Hochoetz-Kühtai ligt ca. 25 km verderop.

De gezellig ingerichte accommodatie is voorzien van een receptie met zithoek en kluis, Wi-Fi en een internetcorner, lift, restaurant evenals een gezellige bar. Bovendien kun je gratis gebruikmaken van het hoteleigen sauna- en wellnessgedeelte met Finse sauna, biosauna, stoombad en rustruimte. Gratis parkeerplaatsen zijn tevens volgens beschikbaarheid aanwezig.

Daarnaast ontvang je tijdens uw verblijf een gastenkaart "Welcome Card" waarmee je ter plaatse van vele kortingen en activiteiten zoals gratis ritjes met het openbaar vervoer zoals de skibus of gratis langlaufen in de regio rond Innsbruck en bij het Seefelder plateau en nog veel meer. Wandelaars en rodelaars kunnen zelfs vanaf een verblijf van 3 nachten de bergbaan Oberperfuss gebruiken (wijzigingen onder voorbehoud, informatie ter plaatse).
Afbeelding - landhotel-jager-3

Landhotel Jäger

  • Mieming
  • Tirol

€449,00

Accommodaties bij reispartners in Landhotel Jäger