Beoordelingen Silbertal

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Silbertal te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Silbertal ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Silbertal op wintersport zijn geweest. Ben jij in Silbertal geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 26 november 2018

Door: Jolanda de Vries over Silbertal

Lieflijk dorp

Silbertal is een snoezig dorp. Geen drukte en zeer vriendelijke inwoners. Kristberg is het skigebiedje waar je direct toegang toe hebt. Dit is meer ideaal als je met kleine kinderen op wintersport gaat die nog niet kunnen skiën. Wij hebben de gratis skibus genomen naar het Silvretta Montafon skigebied. Gaat gemakkelijk en snel. Heerlijke pistes, leuke berghutten en wederom een goede sfeer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 maart 2009

Door: Anoniem over Silbertal

Klein en heel rustig dorpje waar iedereen iedereen kent. Het minigebied Kristberg stelt niets voor maar het gehele montafondal is met bus en trein (inbegrepen in skipas) vlot bereikbaar. In Silbertal rijdt ook een gratis minibusdienst die je tot aan de nabijgelegen liften brengt. Er is een dalafvaart tot Silbertal via een skiweg (ingekleurd als blauwe piste) die voor snowboarders een beetje vervelend blijkt. Zowel beginners als gevorderden komen hier prima aan hun trekken, maar wie echt van stevige uitdagingen houdt zal wat in de kou blijven staan. Eigenlijk is dit gebied vooral top voor gezinsvakanties. Voor kinderen tussen 6 en 12j is dit een fantastisch gebied waarin je ze vrij hun gang kunt laten gaan. Voor hele kleintjes zijn de mogelijkheden misschien wat beperkt, en voor adolescenten is het met grote waarschijnlijkheid een te saai gebied. Prijs-kwaliteitsverhouding is top!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen