Beoordelingen Gaschurn-Partenen

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Gaschurn-Partenen te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Gaschurn-Partenen ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Gaschurn-Partenen op wintersport zijn geweest. Ben jij in Gaschurn-Partenen geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 2 maart 2020

Door: Johannes over Gaschurn-Partenen

Perfect gebied met gezellige après-ski

Het gebied heeft veel kleine après-ski tenten. Op de berg zeer goede restaurants en genoeg pistes om af te gaan. In de voorjaarsvakantie wel ontzettend druk.

Eten en drinken op de berg
Druk gebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2020

Door: Ralph Grinwis over Gaschurn-Partenen

Mooi gebied en mooie skipistes

We hebben veel geskied en zaten in een mooi dorpje prachtig uitzicht alleen zaten we best steil bij ons huisje.

Mooie pistes voor elke wat wils en mooi uitzicht
Drukte op pistes, lange wachtrij voor eten te halen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 maart 2019

Door: G. de Grip over Gaschurn-Partenen

Geweldig skigebied voor elk wat wils!

Het is elke dag genieten in dit gebied.

Goed bereikbaar, sneeuwzeker, freeridepark snowboardpark.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 januari 2017

Door: Will over Gaschurn-Partenen

We hadden een appartement geboekt in Schima Drosa in Gaschurn. Een heerlijk verblijf gehad mede door het fantastische ontbijt wat bij de prijs inbegrepen was. De vrolijke en altijd lachende receptioniste verzorgde het ontbijtbuffet. Vol lof zijn wij over het skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 26 november 2016

Door: Corina over Gaschurn-Partenen

Super skigebied

Op een mooie afstand van Nederland een super skigebied met veel mooie pistes en SNEEUWZEKER!!!! Wij komen er al meer den 30 jaar.

Sneeuwzeker
Geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 januari 2015

Door: Anoniem over Gaschurn-Partenen

Heerlijk skigebied en makkelijk aan te rijden

Wij gaan met een groep atleten (15/20 pers) al voor de volgens mij derde of vierde keer naar een schitterend groot huis in Gaschurn. Bus stopt voor de deur, en lopend een kwartiertje naar het dalstation (is ook best lekker). Skies en schoenen kun je bergen bij de plaatselijke sportwinkels, dus geen wandelingen met je ski's en skischoenen. Nog een dag of 13 en we gaan weer. Ik heb er weer reuze zin in.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 juli 2013

Door: Sjoerd en Marissa over Gaschurn-Partenen

Laijola en Gaschurn ook goed bevallen

Wij hebben de tips hieronder opgevolgd en zijn ook verbleven in Apparthotel Laijola en zijn niet teleurgesteld. Appartement was erg mooi, modern, netjes en van alle gemakken voorzien. Erg vriendelijk personeel en goede ligging ook nog eens. Het skigebied is heerlijk en het dorp is ook leuk, niet te druk maar wel paar barren en restaurants. Het is zeker niet uitgesloten dat wij hier nog eens terugkomen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 26 februari 2012

Door: Fam Vroegop over Gaschurn-Partenen

Net terug van een heerlijke week wintersport in Gaschurn. Dit is voor een ieder een feest. We verbleven in een groot chalet met 15 personen van jong tot oud. Zodra je boven kwam in het gebied kon je gelijk verschillende kanten op, mooie brede pistes en voor ieder wat wils. Zeker voor herhaling vatbaar, positief is ook zeer zeker dat het in zo een groot gebied voor iedereen betaalbaar is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 14 oktober 2011

Door: Guido over Gaschurn-Partenen

Wij verbleven in het appartementencomplex Appart Laijola. Volledig nieuw en strak ingericht met alle comfort van dien zoals een uitgebreid welness gedeelte. Voordeel is ook dat het complex slechts 200 meter van de gondel ligt. Gaschurn is een gezellig, typisch Oostenrijks dorpje met voldoende bars en restaurants. Het skigebied is behoorlijk groot met voor elk wat wils. Er is ook een snowboard park. Kortom: zowel Appart Laijola als het dorp en de ski- en snowboardmogelijkheden zijn een absolute aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 31 januari 2011

Door: Anoniem over Gaschurn-Partenen

Wij verbleven in Laoijla, 4 pers. app. Mooi ingericht maar voor een gezin van 4 vonden wij het erg klein. Bedden te kort voor de lange nederlandse man. Appartement is verder goed uitgerust en schoon. Wel is het in het hele complex erg warm, dus ook in app. veel te warm maar een paar ramen open helpt goed. Goed restaurant waar je lekker kunt eten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 maart 2010

Door: Anoniem over Gaschurn-Partenen

Mooi authentiek dorp in Oostenrijk. We sliepen in appartement Laijola, echt een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 17 februari 2010

Door: Debuut over Gaschurn-Partenen

We gaan al enkele jaren op wintersport in Oostenrijk. De eerste jaren hebben we vertoefd in Gasschurn. Zeer leuke tijd gehad. Daarna een aantal andere skigebieden aangedaan. Onder andere in Kaprun. In vergelijking met Kaprun is Gasschurn nog niet zo toeristisch. Als je van apres skiën houd, kan je beter niet naar Gasschurn dus. Dit jaar gaan we wederom naar Gasschurn. De andere skigebieden die we hebben aangedaan kunnen niet tippen aan de rust van Gasschurn.( net wat je zelf zoekt in wintersport, natuurlijk). Vriendelijke ski leraren, aardige "toeristen" op de pistes, etc. Alleen jammer dat Landal greenparks er een ski dorp heeft gebouwd. Het eens zo rustige gasschurn wordt ook al drukker en drukker (vooral met nederlanders).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 juli 2009

Door: Lisette over Gaschurn-Partenen

Gaschurn is een leuk dorp en goed betaalbaar. wij gaan naar appartement Laijola www.appart-laijola.eu Prachtige appartementen, mooi ingericht met extra een gemeenschappelijke zitkamer met grote openhaard. Ook sauna, zonnebank en infraroodcabine aanwezig. Diverse leuke restaurants in het dorp zelf en bij de skilif hoef je zelfs in het hoogseizoen nooi lang te wachten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 maart 2009

Door: Karin Schoenmakers-von Reth over Gaschurn-Partenen

Afgelopen voorjaarsvakantie voor de tweede keer naar Gaschurn geweest. Ideale afstand vanaf Nederland en je hoeft niet via Munchen te rijden! Wel klein dorp waar weinig te beleven is. Maar wij gaan al jaren met 3 gezinnen en maken onze eigen "apres-ski" in een erg leuk appartement, haus Rifa. Heel geschikt voor grote groepen of meerdere gezinnen in een huis. Ski gebied is voor ieder wat wils, beginner en gevorderde, ook de snowboarders komen goed aan hun trekken er is een groot funpark. Je ski materiaal kan je ideaal bij alle verhuurbedrijven in de "stalling" achterlaten, dus geen gesjouw op skischoenen met de ski's op je nek! Wij hebben alweer voor 2010 geboekt voor de 3e keer!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 juli 2008

Door: Natalie over Gaschurn-Partenen

Wij zijn in 2003 gaan skien naar Gaschurn. Wij logeerden er toen in hotel Mardusa. Dit is een prachtig hotel dat iets buiten het dorp ligt. Het hotel is een kinderhotel en staat dus volledig in het teken van de kinderen; er is een hele grote kinderspeelruimte met professionele kinderverzorgsters. Het dorp zelf is heel rustig en de skipistes zijn in orde. Via het hotel hadden wij kastjes aan de lift zodat wij onze skimateriaal daar konden laten. De skischool is ook prima in orde. Wij waren heel tevreden van dit skigebied en komen zeker nog eens terug. Het enige nadeel was dat de skischool enkel Duitstalige leraren had, wat voor kinderen soms een probleem kan zijn. Maar voor de rest zeker een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 november 2007

Door: Willem over Gaschurn-Partenen

Afgelopen kerst zijn wij met onze kinderen (9-11) hier geweest en het is een prima gebied. Na een paar dagen kom je wel weer op dezelfde piste uit, maar het is redelijk sneeuwzeker en prima voor kinderen. Parkeerplaatsen zijn wat vol, dus skibus is een beter vervoer. Prima pistes. Een ander voordeel is dat je nog geen 900km hoeft te rijden en niet over München hoeft, scheelt echt wat tijd en reisplezier.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 april 2007

Door: Floor Verlinde over Gaschurn-Partenen

Werkelijk een top skigebied met vele mogelijkheden. Op advies van de Fam. Blom en de Fam. van der Marel hier van de winter voor het eerst geweest en komen zeker weer terug. Hebben ook goed weer gehad en Montafongebied uitgebreid kunnen ontdekken. Eindconclusie:Gaschurn en Schruns zijn liefdes voor het leven geworden!!! Bedankt Wil en Albert.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 maart 2007

Door: Anoniem over Gaschurn-Partenen

Afgelopen week waren we in het dorpje Gaschurn in het prachtige Montafoondal. We verbleven in hotel Sonnblick. en het was ook zonblik. We waren er 10 dagen en 9 dagen prachtig weer en iedere dag temperaturen boven 0 graden. Hotel was goed. Er was alleen geen rokers/niet-rokers afdeling. Wat erg storend is als je geen roker bent. Verder hadden ze er nu geen terras, er was een lekkage, dus dat was niet in gebruik. Je kon er nergens even lekker buiten zitten. Eten was zeer goed en er was zeer vriendelijke bediening en keurige verzorgde slaapkamers. Als we er weer heen zouden gaan, gaan we naar HotelPost/Rössle. Er lag beneden geen sneeuw meer in het dorp. Het skigebied bevond zich boven. Zeer gezellig restaurant met heel groot terras. Jammer dat er iedere dag zo'n harde muziek gemaakt wordt. Dat verstoort de natuur vreselijk! De skikaart geldt ook voor Partenen. Hier ga je omhoog met een grote Cabine. Boven staan busjes klaar om je verder via allerlei tunnels en paswegen te vervoeren naar een eindelijk LangLauf gebied. Zeer prachtig panorama, met een paar restaurantjes op 2050 m. Schitterend. Er is een sleeplift voor Alpine skiën. Hier lag overal voldoende sneeuw. Zeer de moeite waard om naar toe te gaan. Het dorpje PARTENEN is heel klein. We hebben in het PartenerHof heerlijke forel gegeten. Als je van wandelen houdt is dit het ideale gebied. Omdat wij zo weinig sneeuw beneden hadden, hebben we een paar keer van beneden naar boven gelopen naar het tussenstation van de Versetla eitjes lift. Ca. 11/2 uur lopen, met ondertussen hele leuke uitzichten op de Piz Buin en natuurlijk het dorpje Gaschurn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 november 2006

Door: Anoniem over Gaschurn-Partenen

Ik ga al 11 jaar naar Gaschurn. De één vind het saai omdat het nog aardig kleinschalig is in vergelijking met bijvoorbeeld St. Anton am Arlberg. Maar hetgeen het hier zo leuk is, zijn de skileraren, de leuke restaurantjes, de mooie skipistes en kleine kroegjes. Voornamelijk Heuboda. En wat ik pas echt fijn vind aan zo'n gebied is dat je niet om de minuut een andere Nederlander hoort hoewel ik wel moet zeggen dat het aantal nederlanders in de loop der tijd is toegenomen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 november 2006

Door: Anoniem over Gaschurn-Partenen

Gaan nu voor het vierde jaar naar Gaschurn (met de kerst) dus je kunt wel stellen dat het bevalt! Het is een klein rustig dorp met leuke restaurants en de apres-ski is gezellig maar niet overdreven. Bij de berghutten is het druk maar het gaat allemaal snel en gemakkelijk. Na de kerstdagen komen wel de Duitsers en dan wordt het overal behoorlijk druk. De accomodatie is prima verzorgd. Verschillende appartementen met dus ook verschillende mensen. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Wel op tijd boeken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 31 oktober 2006

Door: frank over Gaschurn-Partenen

Een beetje een saai dorp en bij bepaalde liften kan het heel druk zijn en ook in bepaalde berghutten. Ik vind het hier niet zo goedkoop als anderen aangeven.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 september 2006

Door: Anoniem over Gaschurn-Partenen

Wij komen al een aantal jaar in Gaschurn en willen voorlopig nergens anders meer naar toe. In één woord geweldig! De eerste jaren zonder kids en heerlijk geskied nu met kids. De skischool is top in de vakanties zelfs nederlandstalige leraren wat het voor de kids wel zo makkelijk maakt. Goede opvang zodat de ouders een heerlijk rondje kunnen skien. Verder super: het prijsniveau. Het is hier echt betaalbaar. Ook het eten op de piste is van zeer goede kwaliteit en de prijs normaal. Wachttijden zijn zeer gering en er zijn bijna geen sleepliften. Allemaal van die turbo stoeltjes liften met verwarming in de zitting. Probleem is alleen het vinden van accomodatie. In de vakanties alles zit nl meestal ruim van te voren vol.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 2 september 2006

Door: Anoniem over Gaschurn-Partenen

Leuk skigebied maar dit was een keer en niet meer. Wij zijn te veel verwend in Frankrijk, ski's aan bij je hotel en weg. Met de bus of auto naar de piste de bussen overvol in de morgen. In de rij om boven te komen en in Frankrijk opstappen en weg wezen. Dit was leuk voor 1 keer en dan de prijzen waar mensen het altijd over hebben. De prijzen verschillen niet veel van elkaar zeker als je de skipassen vergelijkt. In Frankrijk veel meer kilometers om te skien, als je dan Oostenrijk ziet (prijs en kilometers die er tegen overstaan) is Frankrijk zo gek nog niet. Het dorp zelf had ook weinig te bieden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 mei 2006

Door: anoniem over Gaschurn-Partenen

Gaschrun saai dorp weinig te doen. Skigebied slecht geprepareerd. Skipas duur als je Frankrijk ziet is de pas ook duur maar je hebt er heeeel veeel kilometers meer voor (bv Avoriaz , Val Thorens) Skihutten druk zo druk dat ze op de grond moesten zitten en was het niet eens schoolvakantie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 24 april 2006

Door: Anoniem over Gaschurn-Partenen

Maart 2006 Gaschrun veel sneeuw gehad weinig zicht piste"s werden slecht geprepareerd. Lastig alles met de bus of auto moet doen ( gaan toch weer naar Frankrijk) daar heb je dat minder. Prijsen vielen mij tegen zeggen ze dat Franfrijk duur is. Vergelijk de skipassen is met het aantal kilometers nou dan weet ik het wel. Leuk pension was heel nertjes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 15 maart 2006

Door: Anoniem over Gaschurn-Partenen

Hebben geen accomodatie gehad in Gaschurn, maar daar wel gebruik gemaakt van de skischool voor de kinderen. Dit was in 1 woord fantastisch. Noviland is een soort sneeuwspeeltuin voor de kinderen waar ze op een leuke speelse manier het skieen leren. Pluim voor de skischool!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 januari 2006

Door: Anoniem over Gaschurn-Partenen

Klantvriendelijke Oostenrijkers bestaan dus wel. Voor het eerst in meer dan 20 jaar dat we naar eenzelfde dorp terugkeren. Het is ons vorig jaar erg goed bevallen en niet alleen omdat het prijsniveau lager ligt dan in de rest van Oostenrijk, gewoon normale bewoners en dat heeft z'n uitwerking op de gasten, ook die zijn leuker dan de gemiddelde wintersporter, geen gebral en geen Vanessa types. Niet te veel ruchtbaarheid aan geven dan blijft het hopelijk zo.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 3 november 2005

Door: Anoniem over Gaschurn-Partenen

in een woord...SUPER

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen