Hoogte: 1024 Meter

Kleinwalsertal in het kort
  • Nederlandse skileraren
  • Kindermascotte Burmi
  • Kinderland bij iedere skischool

Kleinwalsertal in het Vorarlberg is een winterwonderland voor jong en oud. Tussen een hoogte 1050 en 2000 meter liggen 128 veelzijdige pistekilometers klaar voor alle niveaus. Ook kinderen kunnen hier prima uit de voeten. Niet voor niks is dit één van de favoriete skigebieden van gezinnen. Families beleven hier een onvergetelijke wintersport! Jong en oud hebben allebei hun wensen wanneer het om wintersport gaat.

Kinderland Riezlern: Burmi Kinderland
Direct bij het dorp Riezlern ligt het kinderland van Burmi. Op een oppervlakte van maar liefst 3000 m² kunnen kinderen vanaf 3 jaar op een onvergetelijke manier kennis maken met de wintersport. Er zijn onder andere twee lopende banden, drie oefenliften een verwarmde ruimte met poppentheater.

Kinderland Ifen: Burmi’s Winterwelt
Burmi’s Winterwelt ligt in het dal van skigebied Ifen en beschikt over twee lopende banden en een oefenlift. De vlakke oefenweide is ideaal voor het leren remmen en bochtjes maken. Vlakbij Burmi’s Winterwelt ligt de AlpinLodge Auenhütte waar de jonge wintersportertjes op adem kunnen komen.

Kinderskiland Mittelberg
Het kinderskiland van Mittelberg ligt vlakbij het centrum van het dorp en beslaat een oppervlakte van 3000 m². Er zijn onder andere twee lopende banden en een skicarrousel om kinderen spelenderwijs de eerste meters op de ski’s te laten maken.

Burmi afdaling in skigebied Heuberg
Een afdaling die je zeker niet mag missen is de Brumi afadling in familieskigebied Heuberg Arena. De start ligt bij het bergstation van de Heubergmulde-lift en volgt gedeeltelijk de skiweg Hirschegg-Mittelberg en de Heubergafdaling. Onderweg kom je langs informatiestations waar kinderen meer kunnen leren over de FIS-pisteregels.

Rodelen in het Kleinwalsertal
In het Kleinwalsertal liggen maar liefst vier rodelbanen die bij jong en oud garant staan voor plezier. De Schützabüal ligt achter de kerk in Mittelberg, is 110 meter lang en ideaal met jonge kinderen. Voor wie het al wat sneller mag is de Wäldele (1 km) een goede keuze. Ook de Allgäu Coaster op de Söllereck is een leuk uitstapje met kinderen.

Ijsbaan Riezlern
In Riezlern ligt een ijsbaan die dagelijks van 16:00 tot 20:00 uur geopend is. De toegang is gratis en schaatsen zijn voor een klein bedrag te huur.

 Skischool voor kinderen Kleinwalsertal

Kinderland aanwezig Speelplaats -
Min. leeftijd (in maanden) 48 Mascotte aanwezig
Aantal uren geopend 4 Naam mascotte Burmi
Prijs per dag incl. lunch € 66 Kindercarrousel
Prijs per dag excl. lunch € 58 Kinderpiste met lopend band
Avonturenparcours - Kinderpiste met sleeplift

 Kleinwalsertal voor de kinderen

Kindercrèche - Prijs per dag incl. lunch -
Aantal uren geopend - Prijs per dag excl. lunch -
Min. leeftijd (in maanden) -
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen