Recensies Kaunertal

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Kaunertal wilt kiezen. Een recensie over Kaunertal kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Kaunertal zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Kaunertal achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 3 maart 2018

Door: Wilma beekman over Feichten

Gemoedelijk dorp vriendelijke mensen

Mooi gebied je kan naar Fendels of de gletsjer. We komen hier al 15 jaar en willen niets anders meer

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 22 maart 2017

Door: Wilma beekman over Feichten

Super mooi gebied, lekker rustig, je kan er mooie wandelingen maken en een fijn en rustig skigebied

Komen er al jaren bij de familie Huter en zijn goede vrienden geworden Je komt er weer thuis als we er heen gaan soms 2 keer per jaar. De mensen zijn zo vriendelijk en warm

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 januari 2015

Door: Patrick de Ronde over Feichten

Prachtige omgeving, Gletscher en skigebieden er om heen.

Wij gaan dit jaar voor de 3e keer naar Feichten...Qua skiën heb je legio mogelijkheden (Kaunertaler Gletscher,Serfaus-Fiss-Ladis,Nauders,Fendels,Venet-Zams)...Ook kun je voor die skigebieden 1 skipas kopen (de zogenaamde Ski6 skipas).... Maar Serfaus-Fiss-Ladis is veruit het mooiste gebied (ongeveer een kwatiertje rijden vanuit Feichten) Je rijdt dan het snelste naar het gebied naar het dorp Ladis. Kortom een Mooie plek, met veel mogelijkheden!....voor elk wat wils!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 februari 2013

Door: D van Kampen over Feichten

Geweldig skigebied voor iedereen en vooral voor gezinnen in Fendels

Wij komen al 15 jaar in Feichten voor een geweldige week skiën. Zeer goed voor alle skiërs en vooral voor gezinnen. Geen gedoe met après-ski. Je voelt je er thuis en zo word je ook behandeld. Prijzen zijn ok aangezien je altijd met bus of auto naar de piste moet, dat maakt het verblijf in Feichten betaalbaar. En natuurlijk sneeuwzeker aangezien je op een gletsjer skiet.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 maart 2011

Door: Jacobs Alain over Feichten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 23 februari 2011

Door: Inge over Ried im Oberinntal

Met de hele familie met kerst 2010 in Ried geweest in waanzinnig mooi en sfeervol appartement Mietebitte. Oud en nieuw gevierd met veel vuurwerk (kan hier dus ook) Skiegebied is erg mooi. Veel mogelijkheden. Aanrader, zeker het appartement!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 december 2010

Door: miriam over Ried im Oberinntal

Wij zijn in december in Ried geweest en het was prima. Met de bus naar het skigebied in Fiss was in een kwartier te doen. Boven stonden de skies in lockers dus geen gesleep. Het skigebied is zeer uitgebreid en met mooie afdalingen. De berghutten zijn erg gezellig in Oostenrijkse sfeer. Wij komen zeker terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 augustus 2010

Door: Karin van den Oever over Ried im Oberinntal

Ried im Oberinntal is een dorp, wat veel voordelen biedt vanwege de centrale ligging. Aan de voet van de berg, waarop het super skigebied van Serfaus/Fiss/Ladis gesitueerd iis (10 auto/busminuten). Het familie skigebied Fendels ligt net buiten het dorp en kan vanuit een aantal accommodaties lopend worden afgelegd. Het is een compact skigebied wat zich bij uitstek leent voor een onbezorgde skivakantie met (kleine) kinderen. Niet te vergeten het NACHTRODELEN op de verlichte pistes of schaatsen op het bergmeer De Badesee tegenover de gondel van het familieskigebied Fendels. Kom en overtuig uzelf, laat u zeker niet negatief beïnvloeden door matige recensies. Prijs/kwaliteitsverhouding zijn goed op elkaar afgestemd.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 november 2009

Door: G.J.v.Wijngaarden over Feichten

Wij gaan zo ongeveer voor de 15 e keer naar Feichten waarom doe je dat?Nou omdat je je daar thuisvoelt wij zitten in Haus Renate bij Reggy[hollandse] en Andreas Penz .Je bent in het Kaunertal nog GAST,de autotocht naar de gletcher is iedere keer weer prachtig en als je boven komt zie je daar soms een hele partij rolstoelen staan[dus ????] uitzicht SUPERMOOI Als je wilt gaan eten heb je best wat keus en van goede kwaliteit.Het Weissee hotel is ook een aanrader.En een autotocht naar Italie of Zwitserland licht om de hoek.Niet met te veel gaan anders hebben wij geen plaats meer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 februari 2009

Door: Willy de Jong Bakker over Ried im Oberinntal

Wij hebben onze vakantie doorgebracht in het app. Dominika. Prachtig vrijwel nieuw appartement voor een goede prijs. Skigebied Ladis Fiss Serfaus. Geweldig. Komen zeker nog een keer terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 16 maart 2008

Door: esther over Feichten

Wij zijn met ons gezin in de voorjaarsvakantie hier geweest en zaten in Haus Christine, geweldige tijd gehad. we hadden super weer en zijn naar Fendels en de gletscher geweest, maar voor ons is het skigebied op de gletscher echt super bevallen. Het stuk rijden naar de pistes op de gletscher is ons erg meegevallen en je hebt een waanzinnig uitzicht. En op de pistes was het heel rustig, wat ideaal is wanneer je met kleine kinderen op de pistes bent. Dus al met al gaan we hier zeker weer terug komen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 november 2007

Door: Anoniem over Ried im Oberinntal

Ried is een goed uitgangspunt voor de skigebieden van Serfaus-Fiss-Ladis. De bereikbaarheid vanuit Ried is prima verzorgd door middel van skibussen en de gebieden zijn binnen een kwartier te bereiken. De weg van Ried naar Fiss/Serfaus wordt goed sneeuwvrij gehouden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 juli 2007

Door: Erwin over Fendels

Het dorp is erg geschikt voor kinderen, omdat je er simpelweg niet kunt verdwalen. Het skigebied is leuk voor beginners om te leren skien, maar voor gevorderden is hier niks te beleven. In een dag heb je alle pistes 5 X gehad. Gevorderden kunnen beter naar de Kaunertaler Gletscher. Super sneeuw en heerlijk ontspannen skiën ook de gletcherstrasse is erg mooi.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2007

Door: marian schellekens over Feichten

Dit skigebied is uitmuntend voor gehandicapten skien met een monoski of een bi-ski met begeleider, een fantastische ervaring op de gletscher een fijn retaurant met toiletten voor rolstoelers. Zeer goed auto parkeren tegen de oefenwei aan, waardoor je hiervan uit kunt skien naar de skiliften. Gelogeerd in hotel weisseespitze. Zeer goed en bi-ski en begeleider via boeking gereserveerd. Wij komen zeker terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 23 maart 2007

Door: Familie Van Aartsen over Prutz

Prutz is een klein dorpje, met een bakker, een sportzaak, een Schlecker en 3 grote supermarkten. Het is niet echt een wintersportdorp, voor de après-ski hoef je hier dus niet naar toe te gaan. Wel voor de prima bereikbaarheid en de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Je bent binnen 10 minuten bij de skilift in Ladis, met aansluiting op Fiss en Serfaus. Wij hebben de aanrij-route via de Arlbergtunnel genomen en hadden geen last van file's. Dat was wel wat anders dan de route via de Fernpass!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 maart 2007

Door: Ski-liefhebber over Fendels

Het is een klein dorp met een paar hotelletjes. Geen bruisend wintersport-oord. Wel geschikt voor gezinnen en rustzoekers. Fendels heeft een eigen ski-gebiedje wat leuk is om er "weer even in te komen". Vanuit Fendels ben je zo in het gebied Fiss-Serfaus-Ladis. Ook naar de gletscher Kauntertal is goed te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 16 januari 2007

Door: Anoniem over Ried im Oberinntal

Ried is voor fans!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 januari 2007

Door: skifan over Ried im Oberinntal

Wij gaan in de krokusvakantie naar Ried en skiën dan in Serfaus, Ladis en Fiss. Zeer goed te doen. Goedkopere accomodatie en prima skigebied!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 december 2005

Door: Anoniem over Feichten

Heb mijn verlof de laatste week van November door gebracht, Een heel mooi gebied, vooral het dal naar de gletscher toe.Ideaal voor beginnende en gevorderde skieers. We logeerde in hotel Tia-Monte alleen goede ervaringen mee. Heb mijn verlof eerder moeten afbreken wegens een ongeval van mijn zoon (gelukkig niet zo erg ) maar een prima service van het personeel om mij te helpen. Het dorp is voorzien van een mooi zwembad, met sauna,kegelbaan en fitnesruimte en een gezellige bar.Kan alleen zeggen een tof dal, ga zeker nog eens terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 november 2005

Door: Simone Booijink over Feichten

Wij gaan al jaren naar Feichten, we komen er steeds weer thuis elk jaar. De omgeving is prachtig, de mensen ontzettend vriendelijk en de ski mogelijkheden zijn geweldig. Het skigebied is niet erg erg groot, maar er is voor elk wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 24 oktober 2005

Door: Anoniem over Ried im Oberinntal

Ried is een rustig dorpje in het Oberinntal. Het huisskigebied in Fendels is erg geschikt voor gezinnen met kinderen en beginners. De skilessen voor de kinderen zijn erg leuk. De skileraren praten Duits, maar kunnen het Nederlands redelijk goed verstaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Sneeuwhoogte
Kaunertal

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Kaunertaler Gletscherregion. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten