Recensies Kappl im Paznauntal

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Kappl im Paznauntal wilt kiezen. Een recensie over Kappl im Paznauntal kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Kappl im Paznauntal zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Kappl im Paznauntal achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 september 2018

Door: Leonie over Kappl

Beste bestemming

Mijn ouders namen mij als ukkie mee naar Kappl en sindsdien ben ik hier ieder jaar te vinden. Nu inmiddels ook met mijn man en kinderen. Vaak ook nog met de hele familie. De kinderen lessen in Kappl en wij skiën of daar, of in Ischgl of in Galtür. Je hebt gewoon zoveel mogelijkheden! De mensen zijn zeer vriendelijk en het voelt echt als thuis komen. Met kerst zijn we er weer twee weken te vinden. Kan nu al niet wachten!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 17 juli 2018

Door: Jolanda de Vries over Kappl

Klein, maar fijn en Ischgl dichtbij

Wij komen al jarenlang met veel plezier in Kappl. Het is niet groot, maar wel sfeervol en gezellig. We voelen ons er helemaal thuis. Het skigebied zelf is niet groot, maar altijd leuk om weer een dag of twee te skiën. Wij geven voorkeur om naar Ischgl te gaan en een dag naar het wat rustigere Galtür. Onze twee dochters (18 en 21) gaan ook nog steeds graag mee. Ze gaan samen een avond of twee après-skiën in Ischgl en dan haalt mijn man ze op. Nu ook weer geboekt voor januari.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 maart 2018

Door: Joyce over Kappl

Klein gebied met genoeg uitdaging

Leuke dingen te doen voor de kinderen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 november 2016

Door: Winterheide Online over Kappl

Betoverend mooie vergezichten

Van elk punt op de piste altijd terug naar het dal. Hooggelegen, zeer sneeuwzeker. Lange mooie dalafdaling vanaf het hoogste punt op z'on 2700mtr naar 1400mtr. Ik schat een afdaling van 15km. Ischgl/Samnaun en Galtür op 6 en 10km en ook het gebied van See op 4 km.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2016

Door: Marieke Haverslag over Kappl

Genieten

Een heel vriendelijk, klein maar fijn dorp! Ischgl in de buurt, Galtür, maar Kappl zelf ook geweldige pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 8 maart 2016

Door: Johan over Kappl

Kappl is een klein, maar fijn dorpje.

Kappl is een klein dorpje waar weinig te beleven is. De pistes zijn voornamelijk voor beginners. Voor de échte pistes moet je de skibus nemen naar Ischgl. De bussen gaan in het centrum niet regelmatig waardoor je lang moet wachten als je deze gemist hebt. Beneden bij de skiliften gaan de bussen wel geregeld en de afstand naar Ischgl is ongeveer 15 minuten. Aangekomen in Ischgl kun je alle kanten op, van beginners tot gevorderden, er is voor ieder wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 september 2015

Door: S. Klaver over Kappl

Mooi skigebied voor iedereen.

Wij komen er al 12 jaar. Zonnige ligging en mooi onderhouden. Niet te klein en niet te groot. Aardige mensen in het dorp en bij de pistes. Alle sporten mogelijk. Meerdere restaurants op de pistes. Eigenlijk geen wachttijden. Kappl is echt een Tiroler bergdorpje. Ook kan men een dagje naar See, Ischgl of Galtür te skiën. Ischgl is het grote gevarieerde gebied voor gevorderden. Dat is ook mondain en meer toeristisch en soms erg druk. See is het kleinst, maar erg mooi en zeker voor jonge gezinnen. De talabfahrt van See is bij verse sneeuw net een ansichtkaart. Prachtig. In Ischgl kun je naar Zwitserland / Samnaun skiën. Wij gaan meestal in één week een keer naar alle pistes. Je kunt een 'paznaun'-pas krijgen voor het hele gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 13 februari 2014

Door: Mayke over Kappl

Ideaal skidorp

Heel overzichtelijk, brede en goed onderhouden pistes. Uitstekende skischool. Gemoedelijke sfeer. Geen wachtrijen bij de liften. Veel zonnige pistes. Zeer geschikt voor beginners en families met zowel jonge als al wat oudere kinderen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2010

Door: h.lurvink over Kappl

Ik ben geen oostenrijker want die jongens daar kunnen het beter, maar een nederlander die al dertig jaar vaak twee keer per jaar gaat skien en kan zeggen dat ik een vergevorderd skier ben. Ben bijna overal in oostenrijk al geweest maar ga altijd graag weer naar Kappl. Hier komen geen bussen met vooral duitser die in het weekend de kaart moeten terug verdienen,de pistes zijn merendeel blauw en rood maar er zijn ook zwarte pistes maar overal heb je de ruimte en je hoeft bij geen enkele lift in de rij te gaan staan. Apres ski is hier niet veel maar ik heb er geen behoefte aan om bij een te duur glas bier te gaan staan schreuwen en drink liever in het hotel een pilsje en ga dan lekker eten om de volgende dag weer fit te zijn

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 25 maart 2009

Door: Jan Groen over Kappl

Wij verbleven in apparthotel Alpenschlossl. We hadden hier een HEEL goed verzorgd 4 kamer appartement op 100 meter van de piste. Er is op 1850 meter een heel goede skischool, waar ze als het nodig is de kinderen apart nemen. In 10 minuten ben je in Ischgl waar je jezelf heerlijk uit kunt leven met skieen. Wij hebben hier genoten met onze kinderen en kleinkinderen. Alpenschlossl is het aanraden waard.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 maart 2009

Door: T de Vries over Kappl

We zijn met onze hele familie 13 maal op winter en zomervakantie geweest in Kappl en waren van plan nog vaak te komen in Kappl. Maar daar heb ik van afgezien nu ik een andere bestemming heb gevonden. Reden: ik heb een skikaartje overgenomen van een geblesseerde skier. Dat mag niet, maar dat wist ik niet. Bij het controleren werd het kaartje uit mijn hand getrokken en kreeg ik een schofterige grote mond en kon weer terug de trap af. Was natuurlijk niet goed wat ik had gedaan maar wist het niet. Ik denk dat ze nu meer schade hebben gehad daar ik nu met de kinderen en kleinkinderen er niet meer kom en naar elders ga.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 februari 2008

Door: Jengel over Kappl

Begin februari 2008 in Kappl geweest. Zeer mooi skigebied, goed onderhouden pistes en voldoende liftcapaciteit. Wachttijden komen nauwelijks voor. De Lattenabfahrt (8km) is een aanrader. Voor beginners en gevorderden is het een attractief gebied. Wie toch nog meer variatie wil, kan gemakkelijk naar Ischgl gaan. Topvakantie gehad!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 januari 2008

Door: Jan Geraedts over Kappl

Ik ga dit jaar al voor de 34e keer naar Kappl en ik hoop er nog vele jaren mijn vakantie door te kunnen brengen. Enkele trefwoorden: rust in de zomerdag, betaalbaar, bijzonder mooie natuur, gastvrij, prima contact met de plaatselijke bevolking en in de winter meer dan uitstekende ski mogelijkheden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 januari 2008

Door: Anoniem over Kappl

Met kerst 2007 naar Kappl geweest. Wij zijn ervaren skiërs en Ischgl kenden we al. Kappl is een zeer gemoedelijk dorp, zeer aardige mensen, eten in hotel Post is perfect (ondanks de drukte), alles perfect onderhouden. De pistes waren schitterend, maar dat kwam ook door de hoeveelheid sneeuw en de hele week zon. De naam sunny mountain is niet overdreven, bovenaan de gondel is werkelijk bijna de hele dag zon (ideaal voor beginners en de kinderpistes). Met de auto ben je in 10 min in Ischgl, voor ervaren skiërs wel een must. Gebied Kappl is beperkt. Prijzen zijn lager dan in bv Ischgl, voor gezinnen ideaal. Wij hebben het fantastisch gehad, zeker een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 november 2007

Door: Reisleider over Kappl

Ik heb het seizoen '06 - '07 in Kappl gewerkt als reisleider. Ik kende het dorp van te voren niet, maar het heeft een plekje in mijn hart gekregen. Kappl is een gezellig klein dorpje. Er zijn een paar supermarkten, een aantal goede restaurants, een paar apres- ski plekken en voldoende hotels/appartementen. Voor gezinnen is Kappl ideaal. De pistes zijn overzichtelijk en het hele gebied is niet al te groot. De gevorderde skiër zal na een dag of wat wel uitgekeken zijn. Gelukkig biedt het nabijgelegen Ischgl dan voldoende mogelijkheden. In het dorp rijden skibusjes redelijk vaak naar de gondel. Dit omdat de gondel aan de straatkant is en het dorpje op de berg is gebouwd. Kappl is ook goed sneeuwzeker. Er zijn voldoende sneeuwkanonnen en het gebied ligt toch ook redelijk hoog - 2700 m.). In mijn seizoen heb ik met veel plezier van de kerst t/m de pasen kunnen skien, ondanks de weinige sneeuw van dat jaar! Veel plezier in Kappl...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 22 oktober 2007

Door: Paul L over Kappl

Een no- nonsense dorp. Alles dicht bij elkaar. Afdaling naar de bergbaan begint aan de buitenkant van het dorp voor degenen die een beetje kunnnen skiën. Verwacht geen bruisend uitgaansleven, maar een gemoedelijk apres- ski gebeuren zonder gebler. Door de hoge ligging -bijna - sneeuwzeker. Voor de -ver- gevorderde skiër is het op 10 km. gelegen Ischgl een uitstekende aanvulling. Een leuk dorp dat nog authenticiteit uitstraalt en dat kom je niet zo vaak meer tegen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 januari 2007

Door: jootje over Kappl

Ik ga al zeker 15 jaar naar kappl. De mensen zijn erg aardig. Het skigebied is erg mooi en voor ieder wat wils. Ze hebben veel variatie in piestes, ook qua moeilijkheids- graad. Het is een niet al te groot ski gebied, maar je kunt je er een volle week erg goed vermaken. De pistes worden zeer goed bijgehouden. De restaurants zijn heel gezellig, goed eten en zeer netjes/schoon. Vanuit kappl, kun je gemakkelijk met een bus naar andere skigebieden. Ik zal hier de komende jaren blijven terug komen. De rodelavonden zijn ook een aanrader.... Gezellige muziek avond en dan..... sleeën maar.... SUPER.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 december 2006

Door: familie Van Aartsen over Kappl

Kerst 2006: Weinig sneeuw, maar de pistes die open waren, werden in prima conditie gehouden. Ik vond het niet echt een gebied voor beginners: de blauwe 1a heeft een gemeen zwart stuk ertussen! Voor gezinnen en prima gebied!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 november 2006

Door: Schilehrerin kappl over Kappl

Ik ga al vanaf mijn 3de op wintersport. Nu ben ik 21 en mag ik zelf skiles geven. Ik had geen beter dorp uit kunnen kiezen dan Kappl. Het dorp is inderdaad lekker ouderwets, maar laten we eerlijk zijn: wie vindt het nou niet lekker om niet om 4uur 's nachts wakker te worden van dronken jodelende mensen... Ik vind de rust in het dorp in ieder geval heerlijk! De après-ski is in Ischgl of rond 4 uur in de Schupfa beneden in Kappl. Hier zijn trouwens de pizza's overheerlijk! Voor gezinnen is Kappl zeker een aanrader! En niet te vergeten ook voor jongeren! Want het is stukken goedkoper dan Ischgl en de bus rijdt gratis. De taxi kost 10 euro. Dus je bent zo in Ischgl!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 6 januari 2006

Door: Anoniem over Kappl

Wij gaan nu voor de vierde keer naar Kappl. Het is een leuk skigebied en voor onze kinderen is het perfect. Wij gaan met 8 man en in dit dorp kun je nog apartementen krijgen met vier slaapkamers met elk een badkamer en wc voor een gunstige prijs. Wij zijn van plan dit jaar een skipas te nemen waarmee je ook in Ischgl kan skien. Het is maar tien minuten met de auto en het schijnt geweldig mooi skien te zijn. Wij hebben alleen nog maar de Kuhstal van dit dorp meegemaakt en dat was al heel !!!gezellig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 december 2005

Door: Anoniem over Kappl

Vorig jaar voor het eerst in Kappl geweest en zeker voor herhaling vatbaar.... In januari gaan we weer... Goede pistes..kleine maar gezellige apres ski..en het rodelen is zeker een aanrader.... Ook een leuke skishow door de skischool.....TOP!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 november 2005

Door: Anoniem over Kappl

In alle jaren dat ik ski ben ik reeds zo'n 10 keer in Kappl geweest en om eerlijk te zijn kom ik er steeds graag weer terug. het is een no-nonsense dorp met een gezellig en compact skigebied. Door de wijze waarop liften en pistes zijn georganiseerd is het mogelijk om de hele dag kris-kras door het gebied te gaan zonder dat je steeds weer dezelfde route af moet leggen. ook voor de gevorderde skier biedt Kapple genoeg tenzij je je uitdaging zoekt in off-piste en zwarte afdalingen want die mogelijkheden zijn beperkt. Een aanrader is de Lattenjochafdaling. Deze loop helemaal vanaf de top naar het dal en is daarmee zo'n 12 kilometer lang. Qua sneeuwzekerheid is het Paznautal goed. Vele jaren heb ik meegemaakt dat het de hele weg groen was en dat er plost in het Paznautal sneeuw lag.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 28 september 2005

Door: Anoniem over Kappl

Kappl is nog een lekker ouderwets dorp zonder al te veel poespas.Voor uitgebreid discobezoek is Kappl een teleurstelling. Voor ongedwongen skiplezier is Kappl een uitstekende plek. Practisch sneeuwzeker.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 28 september 2005

Door: Anoniem over Kappl

omschrijving van snowplaza klopt: nog lekker ouderwets dorp! Het leuke is dat je van veel plekken naar het dalstation kan skiën.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 september 2005

Door: Anoniem over Kappl

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 28 september 2005

Door: Anoniem over Kappl

Geen massa tourisme, geen uitgebreid uitgaansgebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Kappl im Paznauntal

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Kappl - Paznaun. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Aantal geopende pistes 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten

Reisorganisaties
kappl-im-paznauntal