Beoordelingen Walchsee

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Walchsee te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Walchsee ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Walchsee op wintersport zijn geweest. Ben jij in Walchsee geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 17 juli 2018

Door: Suzan over Walchsee

Niet zo massaal en vriendelijke mensen

Samen met mijn man kom ik al een aantal jaar naar de Walchsee. Niet alleen in de winter, maar ook in de zomer. Het meer heeft in beide jaargetijden een magisch karakter waar wij geen genoeg van kunnen krijgen. We skiën een paar ochtenden en verder wandelen we graag. Walchsee is een heerlijke bestemming. Niet massaal en de mensen die er wonen zijn zo vriendelijk. Of je nou in je hotel bent, op de piste of in een restaurant. ze zullen altijd helpen en zijn erg aardig.

Vriendelijke mensen
Zo mooie natuur
Niet zo massaal

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 23 februari 2017

Door: Wim over Walchsee

Ideaal gebied voor kinderen

Mooi skigebied voor beginnende kinderen. Niet massaal en vriendelijke mensen.

Veel goede en mooie pistes voor beginners
Weinig sfeer

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 oktober 2011

Door: joke en piet over Walchsee

Wij Joke en Piet komen al vele jaren in Walchsee, Durchholzen. Vriendelijke mensen en we hebben het zeeeeer goed in Brandauerhof. De prijzen zijn er voordelig en het eten is goed. In januari 2012 hopen wij er weer onze vakantie er door te kunnen brengen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 22 januari 2011

Door: ARNO SPEE over Walchsee

Ik kom hier nu voor de derde keer met een grote groep. In variërende leeftijden het is een leuk gebied voor beginners en gevorderden. Niet echt een moeilijkheid graad qua skiën. Wij zitten in een hotel met ontbijt en avond eten. Ik vind dit echt een aanrader. ARNO SPEE

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 21 december 2009

Door: José en John van Lierop over Walchsee

Met langlaufen kun je in Walchsee oud worden.We komen er al 20 jaar. Haus Montana van Frau Anita Hofbauer is daarbij een perfect apparte- mentshaus.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 december 2009

Door: toon vullings over Walchsee

Ik ga al 20 jaar naar de fam Steinbacher in Walchsee met de kerst. Ik verheug me erop dat we dit jaar voor het eerst met de kleinkinderen gaan. We worden daar altijd zeer gastvrij ontvangen. Zijn erg vriendelijk en Walchsee is een prachtig dorp met schappelijke prijzen. fam. Vullings

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 november 2009

Door: bart over Walchsee

Prachtig en gezellig dorp, sneeuw zeker veel sneeuw. Voor kinderen uitstekend en voor beginners mooie blauwe brede pistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 30 januari 2009

Door: Joke over Walchsee

Jammer dat de webcam niet meer beelden laat zien. Verder een mooi dorp en een prachtig gebied om te langlaufen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 28 december 2008

Door: Anoniem over Walchsee

Leuke omgeving, erg rustig. Voor jongenlui in de winter weinig te beleven.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 maart 2006

Door: fam Hofkens over Walchsee

25 februari 2006 zijn we hier voor de eerste keer aangekomen en het was ook de eerste keer dat de kinderen gingen skiën. Het dorp is rustig en gezellig. De skileraars in de skischool zijn geweldig. Voor beginners is dit een echte aanrader, voor gevorderden gaat het na een tijdje wel vervelen maar er zijn mogelijkheden genoeg om ietsje verder te gaan skiën. Het hotel was ook zeker zijn geld waard. Er was de hele dag accomodatie voor de kinderen en ook voor de ouders. Het hotelpersoneel was ook heel kindvriendelijk. We hadden zelfs tijd te kort om aan alles te kunnen deelnemen. Volgend jaar willen we zeker terugkomen. Voor de eerste keer op skivakantie met de kinderen was dit zeker en vast een meevaller.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 februari 2006

Door: Anoniem over Walchsee

27 februari 2006 Wij zijn hier voor de eerste keer geweest en het is hier goed vertoeven voor beginners en als je wat durft kun jegoed de rode pistes nemen want die zijn niet mis.Kossen 8 kilometer verderop is ook voor beginners goed maar je moet toch wat beter kunnen skieen wil je rode pistes, laat staan de zwarte nemen. Weinig apres-ski maar dat vonden wij niet erg.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 november 2005

Door: fam h.j. Thomassen over Walchsee

Dag! Wij komen al jaren achtereen (ik denk dat het komend jaar de 9 keer wordt) in walchsee,en hebben het uitstekend naar onze zin. Als de sneeuw daar wat minder is zijn er genoeg mogelijk heden om in de buurt wel je hart op te halen wat het skieen betreft. Walchsee ligt namelijk een beetje laag. De accomodatie is daar uitstekend en wat meegenomen is het is er niet zo duur. Dus voor een gezin met kinderen die het nog moeten leren is het er geweldig vertoeven.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 november 2005

Door: ER van Meel over Walchsee

Geweldig dorp, vooral geschikt voor gezinnen met jongere kinderen (tot 12 jaar) en senioren. Apres ski is er wel, maar beperkt. Langlaufmogelijkheden zijn geweldig. Kwaliteit van de penions en hotels is over het algemeen goed. Skischool is gemoedelijk en goed en de prijzen zijn redelijk. De meeste leraren hebben al wel eens iemand van ons gezin in de groep gehad. Wij komen hier al jaren en hebben ooit wel eens een andere bestemming geprobeerd, maar zijn daarna weer snel terug gekomen in Walchsee. Voor de zeer ervaren skier zal het skigebied na een tijdje wellicht gaan vervelen, maar eventueel kan je dan met de gratis skibus naar Kössen. Voor de gemiddelde Nederlandse amateur skier zijn de skimogelijkheden echter ruim voldoende. De kwaliteit van de liften is ook goed en de wachttijden zijn nooit lang, ook niet in drukkere weken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen