Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Hotel Bergheimat

Mühlbach am Hochkönig | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - hotel-bergheimat-2
Afbeelding - hotel-bergheimat-3
Afbeelding - hotel-bergheimat-9
Afbeelding - hotel-bergheimat-8
Het traditioneel gerunde 4-sterren Hotel Bergheimat heeft altijd indruk gemaakt met zijn unieke ligging direct onder de "Mandlwand" van de machtige "Hochkönig" en zijn uitstekende keuken. Het centrum van Mühlbach en de toegang van het skigebied bereik je na ca. 3,5 km. De Karbachalm lift ligt op 4 km afstand en kan worden bereikt met de skibus, die op ongeveer 10 m van het hotel stopt.

Tot de aantrekkelijke faciliteiten van het hotel behoren een ontvangstruimte met receptie, lift, Wi-Fi, ontbijtruimte, restaurant, bar, café, kinderspeelkamer, serre, ski- en schoenen, rodelverhuur, terras en parkeerplaatsen (volgens beschikbaarheid).

Het ca. 450 m² grote wellnessgedeelte, wat gratis kan worden gebruikt, zorgt voor een ontspannen feel-good sfeer en is een must voor alle wellness-liefhebbers in het hotel. Bezoek het overdekte zwembad met warm "granderwater" incl. massagebaden, stoombad, Finse sauna, biosauna, infraroodcabine, naaktruimte, ontspanningsruimten en kneippbad. Sportieve bezoekers komen ook aan hun trekken dankzij de eigen kleine fitnessruimte en tafeltennistafel, evenals tafelvoetbal en biljarttafel. Tegen betaling kun je ook genieten van massagebehandelingen en de zonnebank.
Afbeelding - hotel-bergheimat-2

Hotel Bergheimat

  • Mühlbach am Hochkönig
  • Salzburgerland