Recensies Großarltal

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Großarltal wilt kiezen. Een recensie over Großarltal kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Großarltal zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Großarltal achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2018

Door: Tineke over Großarl

Hele mooie omgeving

Dit is een heel gezellig dorp Hotel aan de piste Zalig geskied en gewandeld En natuurlijk heerlijk gegeten en niet te vergeten de après-ski super

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
3

Datum 8 maart 2018

Door: A. de Ruiter over Großarl

Wij gaan altijd naar Gerlos, maar wilden een keer wat anders. Nou anders was het, maar dan wel in negatieve zin. Dit was eenmalig!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 19 december 2016

Door: Corrie Mies over Großarl

Gezellige dorp voor groot en klein,sneeuwzeker prachtig skigebied voor beginner of allround.

Al 30 jaar komen we in Großarltal waar we ons bijzonder thuis voelen. Fantastische pistes waar je je eigen enorm kan vermaken en waar je in vele berghutten een lekker drankje en hapje kan gebruiken. Fantastische sneeuwcondities die je alleen daar kunt aan treffen en die door enorm vriendelijk personeel wordt bedient. Ook de langlaufroute is enorm uitgebreid waar je je gang kan gaan. Jong of oud is hier van harte welkom in dit gemoedelijke berg dorp waar het elke jaar een verrassing is bij aankomst.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2016

Door: Bets van Dijk over Großarl

Geweldige mooie pistes,

We zijn al stamgasten, maar beleven iedere keer weer hoe mooi het hier is. Geen lange rijen wachtende mensen bij de lift en vriendelijke mensen! Hotel Egger met zijn gastvrijheid is top!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 februari 2014

Door: Johanna over Großarl

Grossarl blijft top

Ik kom al een paar jaar op rij naar Grossarl. Bij de liften staan nooit verschrikkelijk lange wachtrijen. De skischool is in mijn ogen erg goed met veel Nederlandse skileraren. Lekker eten en genoeg te beleven.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 23 april 2013

Door: Ria over Hüttschlag

Heel rustig dorp

Hüttschlag is niet verbonden met het Gastein-skigebied, je bent echt aangewezen op het dorpje zelf, wat ook niet al te veel veel voorsteld. Het is vooral heel klein, mensen die niet op zoek zijn naar entertainment , grote skigebieden en après-ski maar in alle rust van het bergachtige landschap willen genieten en lekker willen wandelen daarvoor is het een leuk dorpje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 3 februari 2012

Door: Anoniem over Großarl

Familie Schellekens / Brands ook in feb weer van de partij. Jarenlang in Saalbach en Isgchl geweest. Gelukkig van die popenkast af. Heerlijk gebied, ook voor de kids.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 december 2011

Door: Anoniem over Großarl

Het is een heerlijk gezellig ski dorp. Zeer geschikt voor families. Geen wachtrijen bij de ski lift en over het algemeen zeer goed piste onderhoud. Hotel Neuwirt is het hotel waar wij al een aantal keren zijn geweest. Vliegen naar Salzburg en dan een klein uurtje met de taxi naar het hotel is heel erg goed te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 22 januari 2011

Door: Anoniem over Großarl

Wij zijn in de jaren 80 2x in Grossarl geweest en als we dan van pension Krone waar het heel gezellig was naar de lift liepen dan kwam je oude houten huizen tegen typies Oostenrijk.In febr 2009 zijn weer eens gaan kijken want we waren toch in de buurt, wat is het daar veranderd grote parkeerplaatsen en bij de lift die er toen was is nu alles vol gebouwd. Het was er niet meer zoals wij het toen hebben leren kennen. WIj gaan daar dus niet meer heen om te skien, wat een verandering. Wil.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 15 februari 2010

Door: sylvia over Großarl

een heerlijk dorp kom er al vanaf mijn 15 de nu ga we weer einde febr dan kom ik voor de 36 ste keer naar grossarl , onze kinderen 17 en 16 jaar Altijd erg naar mijn zin gehad het is een prima gebied om te leren skieen en zeker voor gevordere skiers En voor kinderen zeer geschikt prima ski lessen , en uitstekende pieste onderhoud , van laat in de middag tot vroeg in de morgen zijn ze bezig om weer perfecte afdalingen te maken voor ons we zijn de meeste jaren in een pension geweest Unterkofler nu al 6 jaar in taurenhof . as donderdag gaan wee weer heen heerlijk !!!!!!!!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 12 februari 2010

Door: Sikke van der Meulen over Großarl

Als gezin gaan we eind februari weer naar Grossarl toe. We komen er nu voor de 9e keer (zomer/winter). Het is een enorm vriendelijk en gezellig dorp. Ideaal voor gezinnen, maar natuurlijk ook voor niet-gezinnen is er voldoende te beleven daar. Onze hotels in Grossarl zijn (zomer) Bergzeit en (winter) Moargut. Beide superhotels!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 31 december 2009

Door: pascal schepkens over Großarl

Het is een mooi gebied, niet te druk en vriendelijke mensen. De pistes worden dagelijks geprepareerd. Wel niet de makkelijkste blauwe pistes, maar nog wel te doen voor beginners

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 december 2009

Door: Anoniem over Großarl

Echt een leuk Skigebeid,. met vrienden(leeftijd van 16 tm 25 jaar geweest) en elke dag nmaar ons zin gehad. elke middag gezellige apres ski en 's avonds altijd te vinden in de rauchkuchel.(kroeg/dancing) we gaan dit jaar weer! een aanrader voor iedereen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2009

Door: Michael Eman over Großarl

Tja... De beste sneeuw ooit. Na jarenlang zoeken naar de ideale plek met de kinderen... Gevonden! En dan pension Sonnhof aan piste 4A. Inderdaad een geheim en de pensions worden weer hip! Graag niet verder vertellen...

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 17 februari 2009

Door: Anoniem over Großarl

Heel kindvriendelijk. Geen ski-indiustrie, maar echte gezelligheid. Wij gaan voor de zesde keer terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 februari 2009

Door: Anoniem over Großarl

Ik zou het niet mogen zeggen maar Grossarl is een geheimtip. Bij toeval ooit in het liefelijk dal beland. Voor kilometervreters is het skidorp niet echt geschikt. Verder, gewoon helemaal top. De grotere skigebieden laat ik na 40 jaar skieen wel links liggen. Prijs-kwaliteit verhouding is goed te noemen. Niet onbelangrijk is dat de skigebieden op het noorden liggen. Ondanks de lage ligging sneeuwzeker. Aan het einde van seizoen kan de sneeuw wat papperig zijn aan het einde van de middag maar dan wordt het tijd een van leuke berghutjes te bezoeken en heerlijk in de zon te zitten. Kortom een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 14 december 2008

Door: Anoniem over Großarl

Grossarl is een zeer goed skigebied, om te leren skiën maar ook voor gevorderden. Ik ga er dit jaar voor de zevende keer heen, er ontbreekt niets. Après ski is zeer gezellig maar zit wel vaak overvol. De pistes zijn opbouwend, je hebt een hele boel blauwe en rode pistes maar natuurlijk ook zwarte.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 januari 2008

Door: Anoniem over Großarl

Van alle skigebieden die we tot op heden hebben bezocht hangt hier de meest typische alpensfeer van een drankje (goedkoop!) in een gemoedelijke skihut bij een knetterend haardvuurtje en een gezellig muziekje. Het skigebied is gezellig druk en kent geen wachttijd bij de liften.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 maart 2007

Door: monique over Großarl

Gezellig klein dorp, zeer kindvriendelijk en een prima skigebied. Ondanks de slechte sneeuw dit jaar in de krokusvakantie de hele week tot aan het dal kunnen skien. Vriendelijke mensen en zeer behulpzaam, zeker als je met kinderen in de skiliften gaat. Kortom een prima plek, sfeervol dorp en zeker met kinderen een echte aanrader. Wij gaan volgend jaar weer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2007

Door: gert-jan over Großarl

Fantastisch dorp. Voor volgend jaar weer geboekt. Voor kinderen zowel voor ouders een aanrader. Ben in veel plaatsen geweest, maar dit dorp heeft mijn hart gestolen. Geen wachttijden bij de liften, een oefenweide achter de deur en een leuke après-ski hut bij de panorama-afdaling. Zo hoort een wintersportdorp te zijn voor ouders met kinderen. Veel plezier een ieder in grossarl

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 februari 2007

Door: margriet over Großarl

Vorig jaar met onze 3 kinderen geweest. Hadden een uitstekend appartement aan het begin van het dorp aan de voet van de oefenweide. Skischool lackner was erg goed. De kinderen konden daar prima uit de voeten. Vooral de langere lunchtijd vonden wij een pre. restaurants zijn gezellig en betaalbaar. Supermarkten ook goed. Apres-ski niet veel van meegekregen maar er zijn genoeg gelegenheden. ook prima om vanuit het dorp een dagje weg te gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 november 2006

Door: Anoniem over Großarl

Wij zijn al best vaak naar grossarl geweest en het was een super vakantie. Er waren mooie pisten lang bos en het was ook een super gezellig dorpje. Onder aan de pisten had je een te gekke après-ski. Kinderen konden s'avonds met hun slee van de berg af. Mijn kinderen vonden het een geweldige vakantie en vragen elk jaar weer zullen we naar Grossarl gaan. En dat gaan we zeker!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 18 oktober 2006

Door: Peter A. over Großarl

Ik ga maart 2007 naar grossarl. Wie kan mij info verschaffen over de skischool, pistes, dorp, après-ski en supermarkt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 februari 2006

Door: Anoniem over Großarl

Deze winter zijn we voor de eerste keer in Grossarl op ski-vakantie geweest. In een woord "super". Wij zijn een gezin met twee kleine kinderen (6&9jaar) en hebben naar onze smaak het perfecte dorp gevonden. Voor jonge gezinnen die lekker sportieve willen skien met het hele gezin is Grossarl een aanrader. Geen drukke pistes geen snowboard-cultuur, maar gastvrije mensen bij de liften en in de bergrestaurants, gewoon zoals je het je voorstelt!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 januari 2006

Door: Richard Hettegger over Großarl

Großarl is een geweldig gezellig omgeving met gastvrije inwonders. Zowel de oudere als de jongelui. Het is een lekker skigebied met veel mogelijkheden om gezellig te zonnen, eten en een bergborrel te drinken. Muziek in alle berghutten geeft je een perfect vakantie skigevoel. Echt een aanrader om naar toe te gaan voor een onvergetelijke skivakantie

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 januari 2006

Door: Peter Regoord over Großarl

Wij gaan dit jaar voor de 8e keer naar Grossarl. Gezelling dorp, vriendelijke bewoners, fijn ski-gebied, leuke apres-ski, goede eetgelegenheden, niet te duur. Kortom voor ons ook dit jaar en waarschijnlijk de komende jaren de plaats om naar toe te gaan!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 januari 2006

Door: Davy over Großarl

Ik kom hier zomers om te wandelen en s'winters voor wintersport. In een woord GEWELDIG

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 december 2005

Door: HAYEN LAMMENS over Großarl

Wij komen sinds1971 naar grossarl zomer en winter en zijn het nog niet moe dat wil toch zegen dat het daar prima is groetjes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Großarltal

Berg80 cm
Dal30 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Großarltal - Dorfgastein (Ski amadé). Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes griffig
Km pistes open 37
Liften open9 van 17
Rodelbaan open open
Snowpark gesloten