Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Sporthotel Dachstein West

Annaberg | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - sporthotel-dachstein-west-1
Afbeelding - sporthotel-dachstein-west-3
Afbeelding - sporthotel-dachstein-west-5
Afbeelding - sporthotel-dachstein-west-2
Het liefdevol ingerichte 3-sterren Sporthotel Dachstein West ligt in het centrum van Annaberg im Lammertal, op ca. 250 m van de Kopfberglift. De skibus naar de Donnerkogelbahn, die ongeveer 2 km verderop ligt, stopt 50 m bij het hotel vandaan.

Het sporthotel beschikt over een verblijfsruimte, lift, ontbijtruimte, bar, Wi-Fi, een restaurant, café, stüberl, kinderspeelkamer en een skikelder. Parkeerplaatsen zijn gratis aanwezig (volgens beschikbaarheid).

Het wellnessgedeelte biedt u een stoombad, sauna, infraroodcabine en rustruimte en nodigt na een actieve dag uit tot ontspannen. Bovendien worden er nachtwandelingen, proeflessen langlaufen en ijsstokschieten aangeboden (zie informatie ter plaatse, afhankelijk van het weer, minimum aantal deelnemers vereist). Het is ook mogelijk om te biljarten, darten en tafelvoetballen (tegen betaling).

Kamers
De gezellige kamers zijn met natuurlijke houten meubels ingericht en beschikken over een bad of douche/wc, flatscreen, Wi-Fi, radio, föhn en deels balkon.

Verzorging
Het inbegrepen halfpension bestaat uit een ontbijtbuffet met regionale en internationale producten (bijv. mueslihoek, verse broodjes en brood, worst, eieren, kaas). 's Avonds is er een 3-gangenkeuzemenu (keuze uit 3 hoofdgerechten) met salade- en soepbuffet. Bovendien worden er vegetarische en dieetgerechten aangeboden. Gluten- en lactosevrije en veganistische producten worden tegen een meerprijs aangeboden. Een Kerstmenu is evenals het oudejaarsmenu met nieuwjaarsbuffet inclusief.
Afbeelding - sporthotel-dachstein-west-1

Sporthotel Dachstein West

  • Annaberg
  • Salzburgerland