Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Alpendorf Dachstein-West

Annaberg | Salzburgerland | Oostenrijk
Afbeelding - alpendorf-dachstein-west-5
Afbeelding - alpendorf-dachstein-west-11
Afbeelding - alpendorf-dachstein-west-3
Afbeelding - alpendorf-dachstein-west-9
Het comfortabele vakantiedorp Alpendorf Dachstein West ligt te midden van de skischakel Annaberg-Zwieselalm-Russbach-Gosau en afhankelijk van de ligging van de accommodatie op ca. 50 - 300 m bij het skigebied vandaan. Bij goede sneeuwvoorwaarden kun je via de piste bij de Astauwinkel-Bahn tot op 100 m aan de accommodatie afdalen. Het centrum van Annaberg im Lammertal bereik je na ongeveer 4 km.

Het gezellige appartementencomplex beschikt over een receptie, Wi-Fi alsook een kleine supermarkt. Je kunt iedere dag tussen 15:00 en 19:30 uur gebruikmaken van de sauna en het zwembad staat van 08:30 tot 11:30 uur en van 15:00 tot 19:30 uur ter beschikking. Verder zijn er gratis parkeerplaatsen.

Inrichting en verzorging

De comfortabele en vrijstaande vakantiehuisjes zijn met veel hout ingericht en bieden een bad of douche, separate wc, sat-tv, zithoek, gaskachel, balkon of terras alsook een volledig ingerichte keuken met eethoek, elektrisch of gasfornuis, magnetron of oven, vaatwasser, koffiezetapparaat en koelkast. Zonder verzorging. Je kunt ter plaatse broodjes bestellen (tegen betaling).
Afbeelding - alpendorf-dachstein-west-5

Alpendorf Dachstein-West

  • Annaberg
  • Salzburgerland

€1483,80

Accommodaties bij reispartners in Alpendorf Dachstein-West