Beoordelingen Maurach am Achensee

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Maurach am Achensee te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Maurach am Achensee ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Maurach am Achensee op wintersport zijn geweest. Ben jij in Maurach am Achensee geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 november 2015

Door: familie Gijze over Maurach am Achensee

Wij komen al 36 jaar in dit knusse skigebied

Wij komen al 36 jaar in dit skidorp om de feestdagen door te brengen. Eerst met onze kinderen en momenteel met onze kinderen en kleinkinderen. Wij verblijven altijd bij de familie Klingler waar het uitstekend toeven is. Het skigebied is wat klein maar voor gezinnen met kinderen juist uitstekend. Voor de wat gevorderde skiërs kun je met de gratis skibus naar Achenkirch.

Skigebied uitstekend geschikt voor gezinnen met kleinere kinderen. De niet-skiërs kunnen heerlijke wandelingen maken naar o.a. Pertisau of met de bus een bezoekje brengen aan Innsbruck
geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 1 december 2011

Door: Leo en Rieky van Erven over Maurach am Achensee

Leo en Rieky van Erven. We komen sinds 1971 ieder jaar minstens één of twee keer zowel zomers als in de winter in Maurach. We hebben in meerdere appartementen gewoond, maar de laatste 15 jaar in Appartement Antares van de Fam.Astl. Een verblijf om van te watertanden. Ook de omgeving is hier voor gezinnen met jonge kinderen en voor de wat oudere ( 55+ ) ideaal. Voor Alpinskiën heeft het zijn beperkingen maar voor Langlaufen is het hier uitstekend De Nationale Oostenrijkse Langlauf ploeg komt regelmatig in Pertisau trainen. Voor het betere Alpienskiën is er in de omtrek van ongeveer 30 km voldoende te bereiken. Wij kunnen niet anders stellen dat Maurach met zijn omgeving een goed reisdoel is. Vanaf Arnhem 830 km. Reistijd 10 uur

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 8 februari 2010

Door: Leen van Empelen over Maurach am Achensee

Het is alweer zo,n 25 jaar geleden dat wij voor het eerst in Maurach kwamen, een gezellig dorpje met een klein skigebied en een weide voor beginners boven in het skigebied en een afdaling toch wel voor licht gevorderen ( beslist niet voor beginners). Waarom kom ik zolang in Mauracht...puur voor de gemoedelijkheid en lekker zonnen in de sneeuw van de maand maart, het is beslist een aanraarder voor de 50 plussers. groeten Leen v Empelen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 januari 2010

Door: Gijs en Sjani Vonk over Maurach am Achensee

In januari 2009 opnieuw, voor de 11 keer in Maurach geweest bij de familie Zenz rfangarte. Mooie sneeuw om te wandelen. ruim 120 km geruimde wandelwegen. Een heerlijk rustig dorp, ook om te langlaufen in de omgeving Partisau en Achenkirch. Restaurants ook prima.Lekker en goed eten in het restaurant van deb Karwendelcamping. Zomer en wintercamping. Heel gezellig en gastvrij allemaal. Je kunt er ook goed inkopen doen. Een Mpreis en Sparwinkel met heel vriedelijk personeel. Bij de Mpreis werkt Karin. Zij komt uit Breda, geboorte tot haar trouwen, en woont nu al jaren in Maurach. Voor gebak is Klingler ook een aanrader evenals overnachten en dineren.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 februari 2009

Door: Familie van de Glind over Maurach am Achensee

Wij zijn in februari 2009 geweest voor de 3e keer, fantastisch Hotel Klingler met heerlijk eten. De sneeuw was te gek de kinderen wisten niet wat ze zagen Goede pistes lekker overzichtelijk met jonge kinderen. Heerlijk knus dorp om lekker bij te komen van de drukte in Nederland.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 16 februari 2007

Door: Anoniem over Maurach am Achensee

Het skigebied stelt niets voor! Heb verbaasd om me heen gekeken waar de rest van de pistes/liften waren maar die zijn er eenvoudigweg niet. Wel gezellig oostenrijks dorp

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 januari 2007

Door: Marc Adriaensens over Maurach am Achensee

De eerste week van januari verbleven we in Maurach. Het Achensee gebied -met Pertissau voorop- is een uitstekend langlaufgebied....bij voldoende sneeuw. Zo kan je van Maurach naar Pertissau en daar aansluiten op verschillende lussen. Met de gratis skibus kan je bvb ook naar Steinberg om een lange lus naar Achenkirch te maken, vanwaar je opnieuw met de comfortabele bus (frequente verbindingen) terug kan keren, eventueel na een langlauftochtje door Achenkirck. Absolute aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 6 april 2006

Door: Anoniem over Maurach am Achensee

Wij komen al een aantal jaren in Maurach gedurende de krokusvalantie en we vinden het er erg prettig. volgend jaar gaan we weer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 april 2006

Door: Gijs over Maurach am Achensee

Ook dit jaar januari weer 2 weken in Maurach geweest. Zoals overal veel sneeuw en veel zon. Een schitterende omgeving om te vertoeven voor "jonge "gezinnen en 55 +. Heerlijk rustig met vriendelijke mensen en goede voorzieningen. Vooral een aanrader op wandel- en langlaufgebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 november 2005

Door: Gijs over Maurach am Achensee

Een mooi gebied om te wandelen en te langlaufen. Zeer rustig en veilig voor kinderen met voldoende voorzieningen. Om te eten zijn aanraders; het restaurant van kamping Karwendel, klingler

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 november 2005

Door: Franca over Maurach am Achensee

Na 12 jaar ben ik vorig jaar weer in de winter naar Maurach geweest. Het is ons zo goed bevallen dat we weer in januari naar maurach gaan . Dit dorp heeft alles voor een leuke winter vakantie. Zeker langlaufers komen hier aan hun trekken. Prachtige loipes rond de achensee, naar pertisau. Ook zijn er leuke cafeetjes en de prijzen liggen nog lager dan elders in tirol.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 september 2005

Door: Anoniem over Maurach am Achensee

Wij komen al ruim 25 jaar in Maurach am Achensee met de kerstvakantie. Wij overnachten ook al 25 jaar bij de familie Klingler. Het is een gezellig klein dorp met een klein skigebied. Maar grotere skigebieden zijn of met eigen vervoer of met de skibus te bereiken. Voor gezinnen met kinderen is het hier ideaal. Hotel Klingler ligt op 5 minuten lopen van de gondelbaan zodat wij geen gebruik hoeven te maken van auto of skibus. Met een achentalpas kun je ook skieen in Pertisau, Achenkirch en Steinberg. Hou je niet van skieen maar ga je liever langlaufen dan ben je hier op je plaats. Rondom de Achensee zijn kilometerslange loipes uitgezet. Dus van elk wat wils. Ook 's avonds kun je in gezellige cafeetjes je vermaken. Wil je liever iets luxer dan is er een wellnesshotel met alle faciliteiten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen