Skip to navigation Skip to main content
Oostenrijk

Aktiv Hotel-Pension Klingler

Maurach am Achensee | Tirol | Oostenrijk
Afbeelding - aktiv-hotel-pension-klingler-3
Afbeelding - aktiv-hotel-pension-klingler-9
Afbeelding - aktiv-hotel-pension-klingler-6
Afbeelding - aktiv-hotel-pension-klingler-2
Het door een familie geleide 3-sterren Aktiv Hotel-Pension Klingler bevindt zich midden in het centrum van Maurach. De Rofanseilbahn ligt ca. 300 m verderop en de skibus stopt ongeveer 20 m bij de accommodatie vandaan. De langlaufloipe ligt direct aan de overkant van de accommodatie. De accommodatie bestaat uit het Aktiv Hotel Klingler (hoofdgebouw) en het Pension Café Klingler (bijgebouw), die door een ondergrondse tunnel met elkaar verbonden zijn.

Het in 2020 deels gerenoveerde hotel beschikt over een receptie, verblijfsruimte, lift (alleen in het hoofdgebouw), Wi-Fi, ontbijtruimte, een à-la-carte-restaurant, stüberl, een hoteleigen (banket)bakkerij met zelfgemaakt ijs en een skiruimte met skischoenendrogers en een terras. Een fitnessruimte, Finse sauna en een rustruimte kun je gratis gebruiken, massages zijn tegen betaling mogelijk. Gratis parkeerplaatsen en een carport (tegen betaling) zijn eveneens volgens beschikbaarheid aanwezig.

Je ontvangt ter plaatse de AchenseeCard waarmee je kortingen bij veel plaatselijke aanbieders ontvangt, zoals toegang tot de Swarovski Kristallwelten en meer (zie informatie ter plaatse, wijzigingen voorbehouden).
Afbeelding - aktiv-hotel-pension-klingler-3

Aktiv Hotel-Pension Klingler

  • Maurach am Achensee
  • Tirol