Skip to navigation Skip to main content
Italië

Hotel Alpino Plan

Wolkenstein - Selva | Zuid-Tirol | Italië
Afbeelding - hotel-alpino-plan-6
Afbeelding - hotel-alpino-plan-12
Afbeelding - hotel-alpino-plan-18
Afbeelding - hotel-alpino-plan-4
Afbeelding - hotel-alpino-plan-9

Dit authentieke 3-sterren tellende Hotel Alpino Plan ligt op ca. 800 meter van het centrum van Selva di Val Gardena. De Ciampioni skilift en de piste bevinden zich ca. 700 meter van het hotel. De skibushalte is vlakbij het hotel (op ongeveer 100 meter afstand). 

Hotel Alpino Plan beschikt o.a. over een restaurant, skiberging met schoenendroger en gratis onoverdekte parkeergelegenheid (+ een garage tegen betaling). Na een dag op de piste kun je voor een drankje terecht in de sfeervol ingerichte huisbar. Er is gratis Wi-Fi in de algemene ruimtes van het hotel. Tegen betaling is het ook mogelijk om te genieten van de sauna. 

De 2/3-persoonskamers (ca. 20m2) zijn voorzien van een eigen badkamer met douche of bad, toilet, föhn, telefoon, satelliet-tv en kluisje.

Het verblijf is op basis van halfpension. Iedere morgen staat er een ontbijtbuffet voor je klaar met zoetige en hartige producten. Tijdens het diner wordt er een 4-gangenmenu geserveerd (met keuze en saladebuffet) bestaande uit diverse internationale specialiteiten.

Afbeelding - hotel-alpino-plan-6

Hotel Alpino Plan

  • Wolkenstein - Selva
  • Zuid-Tirol