Recensies Val di Fiemme & Obereggen

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Val di Fiemme & Obereggen wilt kiezen. Een recensie over Val di Fiemme & Obereggen kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Val di Fiemme & Obereggen zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Val di Fiemme & Obereggen achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 29 december 2019

Door: Sigried Dekock over Predazzo

Super

Gezellige sfeer Brede pistes voor beginners& voldoende uitdaging voor gevorderden Lekker eten en drinken

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 30 december 2018

Door: JF over Obereggen

Obereggen is echt een top skigebied!!!

Wij komen hier al 20 jaar in Obereggen en het is hier altijd super, zowel voor beginnende kinderen als voor gevorderde skiërs.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 1 november 2018

Door: Thomas over Predazzo

Aangename prijzen, fijne bestemming

Leuk en rustig dorp waar we een fijne wintersport hebben beleefd. Accommodatie en restaurants aangenaam geprijsd. Met de gondel kan je het skigebied in. Er is geen dalafdaling en dat vonden wij achteraf toch jammer. Skigebied erg mooi, goed geprepareerde pistes en niet heel druk. Berghutten zijn zoals je die in Italië mag verwachten, met goed eten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 juni 2018

Door: Peter van Abbekerk over Obereggen

Ver weg maar dan heb je ook wat

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 januari 2012

Door: Pandelaers Peter over Obereggen

Als ervaren skiër kan ik jullie gerust doen geloven dat dit gebied zeer geschikt is voor alle niveaus, een heerlijke aprés-ski uitstraalt en mij idere jaar in januari onvergetelijke momenten bezorgt. Bovendien kennen we hier geen consumptie met overdreven prijzen. Tot mijn grote verbazing moet ik zeggen dat de pistes hier in Pampeago vel beter verzorgd worden dan in de andere landen. Ski Latemar, doe zo voort!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 februari 2010

Door: Bart Hermans over Cavalese

Het is nu de 6de keer dat wij met onze kinderen ( 10j en 12j ) gaan skiën in Cavalese.Wij vinden het een zeer kindvriendelijk skigebied met schitterend geprepareerde pistes, veel zonneschijn en leuke terrasjes op de piste.Een echte aanrader voor zij die graag goed skiën maar ook belang hechten aan op tijd en stond een glaasje te nuttigen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 10 april 2007

Door: Anoniem over Obereggen

Obereggen is een fantastisch skigebied met brede pistes waar er altijd genoeg sneeuw is. De "drie heuveltjes " bij het snowpark en de heuvel met het huisje zijn slechts enkele voorbeelden die bewijzen dat je niet altijd mooie bochten hoeft te maken op de pistes. Nadat je lessen hebt gevolgd in de voormiddag kan je die in de namiddag toepassen in het vrij skiën en je maag kan gevuld worden in de verschillende skihutten die verspreid staan over het skigebied. De liften sluiten om 4.30. Dit kan voor echte skifreaks soms wat te vroeg zijn maar voor de meesten is dit een gepast uur. Na te hebben geskied kan je beneden nog genieten van een lekker drankje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 17 februari 2007

Door: pipo over Obereggen

Super ski gebied, erg relaxed

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 27 januari 2007

Door: Margo over Cavalese

Er is sinds vorig jaar wel degelijk een piste van het tussenstation tot helemaal beneden in het dal! Een zeer mooie piste van 2.5 km lang!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 24 maart 2006

Door: Hugo Horions over Cavalese

De Dolomieten zijn fantastisch mooi. Men maakt er een erezaak van om de pistes zeer goed te onderhouden. Het skigebied van Cavalese biedt goede mogelijkheden, doch is niet zo heel groot. Na een kwartiertje rijden (auto of bus) bereik je het gebied van Pampeago : Latemar. Dit is zoveel groter en gevarieerder met moderne liften en zeer brede pistes, ook zeer goed geprepareerd. Een derde gebied , Alpe Lusia te Bellamonte, een half uurtje van Cavalese, is zeker ook een aanrader met enorme mogelijkheden. Het gehele Val di Fiemme is prachtig !! Met de Dolomiti-superski-pas is de ganse streek toegankelijk. Vakantie 100 % geslaagd !!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 17 februari 2006

Door: Anoniem over Obereggen

Hallo, Wij komen al 25 jaar in dit skigebied. Het is er super, met moderne snelle stoeltjesliften en iedere dag geprepareerde pistes. Het leuke is dat je in obereggen ook drie avonden kunt skien en roddelen met kunstlicht. Ideaal skigebied voor kinderen. Het is eigenlijk alleen druk in het weekend.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 17 januari 2006

Door: Bert Koning over Obereggen

Ben nu 3x in dit gebied geweest.1x in Predazzo en 2x in Hotel Mondschein in Eggen.Ik vind het skigebied fantastisch.Als je van relaxt skieen houdt ,ga dan hier naartoe.Pistes zijn schitterend onderhouden,leuke tentjes op de pistes.Adviseer naar Eggen/Obereggen tegaan i.p.v.Predazzo. Duitstalig en meer te beleven.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 december 2005

Door: de zesbusplussers over Cavalese

wij, zes meiden komen er al voor het 4e jaar, prima naar ons zin. voor 55 plussers genoeg vermaak en goed skigebied.mooi / goed hotel (panorama). 3 jaar in moena geweest ook prima locatie, maar weer eens wat anders en toch in hetzelfde gebied, met veel sneeuw en alle keren elke dag zon. in oostenrijk was het vaak toch wel een paar dagen minder weer. italie op die plek alle dagen zon! 25 jaar geleden al veel beter weer in italie dan oostenrijk. dus gaan we binnenkort weer!!!!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 december 2005

Door: Frank van der Stukken over Cavalese

Al 10 jaar kom ik meerdre malen per sezoen in cavalese in hotel panorama en heb daar in de bergen mijn hart verloren voor mij is mijn 2 de thuis bassis gevonde eenmaal daar in fieme geweest is de microop onstaan zowel in de winter als in de zomer.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Sneeuwhoogte
Val di Fiemme & Obereggen

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Latemar - Obereggen. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Km pistes open 0
Liften open-
Rodelbaan open
Snowpark gesloten