Beoordelingen Campitello

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Campitello te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Campitello ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Campitello op wintersport zijn geweest. Ben jij in Campitello geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 maart 2020

Door: Danielle over Campitello

Mooi gebied met een leuke omgeving

Hartstikke mooi gebied, aardige bewoners en genoeg skibussen.

Genoeg skibussen
Veel te doen
Hotel was flink eind lopen vanaf skihalte

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 1 maart 2020

Door: Anoniem over Campitello

Prachtig maar jammer

De sneeuw, de natuur, de gastvrijheid alles is top maar veel te druk! Wij waren eind januari en moesten zeker 1,5 uur wachten voor we boven waren! Ook in het skigebied zelf af en toe lange wachttijden! Dagje in het kleine nabij gelegen Pozza was aangenamer. Door de drukte waren er veel slechte skiërs, ik ben 3x omver geskied door mensen die de regels niet kennen/toepassen! Alleen maar met zichzelf of eigen groepjes bezig☹️.

Mooi geprepareerde brede pistes overal, heerlijk eten, knus dorp
Maar een lift in het dorp, een grote gondel, lange wachttijden!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 19 maart 2019

Door: Danielle over Campitello

Super mooi gebied

Mooi gebied en een gezellig dorpje!

Sfeer

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Danielle over Campitello

Mooi gezellig dorpje

Heel leuk dorpje met gezellige activiteiten!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 26 februari 2018

Door: Danielle Rozeboom over Campitello

Wat een gezellig plaatsje

Heerlijke week achter de rug. Voor het eerst in dit stadje, het is ons goed bevallen, de omgeving is super mooi en er rijden genoeg skibussen gedurende de dag!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 25 maart 2015

Door: eddy over Campitello

OK

skipistes geweldig fantastisch, sfeer, eten, natuur, sneeuw, ...... alles prima 1 lelijk minpunt de wachttijd aan de lift van Camitello +- 1 uur wachten

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 6 november 2012

Door: Jordy over Campitello

Skigebied is geweldig.

Het skigebied is geweldig voor gevorderden en experts, mits men de uitgebreide skipas neemt. Rondom Arabba (Marmolada) zijn mooie lange rode en zwarte afdalingen te vinden. Dit is het gebied voor mooie tochten met een groot gezelschap. De Sella ronda tocht is eenvoudig genoeg voor skieers met 1-2 weken ervaring. Voor beginners is Campitello als uitvalsbasis lastig, met name omdat vanuit de lift voor beginners direct een relatief steile afdaling volgt. Voor beginners is een van de andere dorpen zoals Canazei aan te raden. Tevens goed eten voor normale prijzen op de pisten! Off-piste mogelijkheden zijn beperkt en er is nog geen fun-park, (2013 voor het eerst) Dit wordt het 3de achtereenvolgende jaar voor ons!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 november 2009

Door: Caro over Campitello

Nou, we hebben weer geboekt in Rifugio Des Alpes op de Col Rodello en het is er geweldig. Ik heb al een keer een mening gegeven, maar toen wist ik niet of we juist hadden gekozen. Nu wel na zoveel jaren terug te komen.Altijd sneeuwzeker en geweldig goed eten als je van pasta houdt. Ook de après-ski is daar te gek voor een uurtje of zo!!! Makkelijk dat je lekker een week lang op de berg kan blijven op 2400 meter. Campitello zelf is een rustig dorp, maar gemoedelijke sfeer. Alleen wij gaan echt voor Des Alpes, hoor!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 29 januari 2007

Door: Piet over Campitello

Naar een aantal jaren Oostenrijk en Frankrijk een keer Italië. Wij hebben in hotel Nevada gelogeerd. Een moeilijk te bereiken hotel (steile oprit) binnen een sfeerloze boel. Geweldig mooi skigebieid. Mooie natuur en je kan er lange tochten maken bv de sellaronde!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 10 december 2006

Door: Caro over Campitello

Wij gaan voor het tweede jaar naar Campitello. Vorig jaar zaten we in het hotel The Hotel in het dorp. Is niet echt zijn sterren waard. Nu gaan we in maart naar het berghotel Des Alpes op 2400 meter. Zal zeker beter zijn en sneeuwzeker. Après-ski is zeer mager. De pistes zijn erg goed geprepareerd en lekker breed. Ook erg leuk is dat je van dorp naar dorp kan skiën en zo ergens anders komt en heerlijk de dag kan volmaken met deze tochten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 29 januari 2006

Door: kelly over Campitello

Wij zijn in januari 2006 hier geweest. Het dorp biedt niet veel, je hoeft dus geen apres ski of leuke winkeltjes te verwachten. Verder is het skigebied goed, de pistes zijn lekker breed en je kan leuke tochten naar andere plaatsen maken. Voor een rustige vakantie waar het om skien draait zit je hier goed. Voor snowboarders zijn er geen extra faciliteiten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 december 2005

Door: Anoniem over Campitello

Klein maar gezellig dorp. Apreski is wat mager.ski gebied is perfect met de sellaronde voor de deur.Voor zowel beginners als gevorderde een mooi gebied. brede pistes niet al te steil goed voor kinderen. Gaan dit jaar voor de tweede maal want nog lang niet overal geweest.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen