Recensies Skiarea Campiglio

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Skiarea Campiglio wilt kiezen. Een recensie over Skiarea Campiglio kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Skiarea Campiglio zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Skiarea Campiglio achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2019

Door: Emma Recour over Madonna di Campiglio

Heel goed om te leren skiën

Zalige brede pistes, redelijk gemakkelijk. Goed te doen om te leren skiën! Zalige sneeuw!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2019

Door: Ludo Dehertogh over Madonna di Campiglio

Aangenaam dorp voor wie geen luidruchtige après-ski nodig heeft

Zeer mooi gelegen, gezellig Dolomieten dorp. Aangenaam om te shoppen en te kuieren. Verschillende liften vertrekken vanuit het dorp. en je kan op meerdere plaatsen tot in het dorp skiën. Brede pistes en de meeste geschikt voor de gemiddelde Belgische en Nederlandse skiër (die toch maar eenmaal per jaar op de latten staat). Gezellige hoogterestaurants. Ook geschikt voor wandelaars.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 22 september 2015

Door: Anoniem over Madonna di Campiglio

Het is top in Madonna di Campiglio

Mooi mondain dorp. Krijgt op vele punten mijn voorkeur. Hier geen lawaaierige Hollanders en Oostenrijkse hoempapa. Infrastructuur is top. Het gebied is sedert de verbinding met Pinzolo heel uitgebreid. Hier kun je een ganse dag skiën zonder op steeds dezelfde pistes te komen + je kunt steeds met de ski's aan je voeten op je startpunt geraken. Nooit lange wachtrijen aan de liften (behalve aan parking Grosté - maar als je je weg kent, makkelijk te omzeilen). Eten is overal zeer verzorgd en lekker zelfs op de pistes. Helemaal niet buitensporig duur

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 april 2014

Door: Anoniem over Pinzolo

Top voor beginners

In Pinzolo ben ik voor het eerst op wintersport geweest. Fijne pistes voor beginners en erg aardig personeel en aardige skileraren. Nog niet veel vergelijkingsmateriaal, maar een hele fijne wintersport gehad in Pinzolo.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 12 februari 2013

Door: Mario Blomme over Madonna di Campiglio

mondain dorpje, wat gedateerde liftinfrastructuur

Leuk kuierdorp met dure winkels en prijzige restaurantjes. Wat skiën betreft keuze genoeg maar het lijkt erop dat de Italianen hier niet het skiën an sich het belangrijkste vinden maar eerder het flaneren, genoeg m'a t'u vu's hier, voordeel is zeker het weinig tot geen oponthoud aan de liften. Ligt in provincie Trento met toch wel voor mij minder culinaire genoegens dan in Südtirol bvb

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 12 februari 2012

Door: Reina over Pinzolo

Een mooi relatief rustig ski-gebied, zonder het geschreeuw en gelal van feestende toeristen. Mooie brede pistes. Skipas wellicht wat duurder, maar daar tegenover staat dat het eten en drinken een stuk goedkoper is dan in Oostenrijk. Geen lange rijen bij de liften, dus genoeg tijd om afdalingen te maken. Ook de verbinding naar Madonna is zeer prettig, je hebt genoeg variatie.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 oktober 2009

Door: Anoniem over Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio is inderdaad een mondain skioord. Gelukkig zijn er weinig Nederlanders te bekennen en zijn de 'Oostenrijkse taferelen' hier niet aan de orde. Het merendeel van de bezoekers is Italiaans en het tegenkomen van mensen in bontjas is dan ook niet zeldzaam. Al met al: gewoon een lekker dorp waar je op een rustige en fatsoenlijke manier kunt genieten van wintersport en heerlijke Italiaanse restaurants.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 februari 2009

Door: marjon over Madonna di Campiglio

Madonna is een autovrij dorp bovenop de berg en erg mondain. Zo 'n een half uur rijden de bergop, maar voor je het skiplaatsje krijgt heb je al prachtige afdalingen en parkeer mogelijkheden. Er zijn weinig nederlanders, het merendeel is italiaans. Veel ski mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden. Met apres ski hebben wij niks dus geen idee of dat leuk is daar. Er is een prachtige skiarena voor snowboarders.Wij zitten altijd onderaan de berg in een schattig klein plaatsje waar je vanuit ook met een cabine naar boven kan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Sneeuwhoogte
Skiarea Campiglio

Berg0 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Madonna di Campiglio. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes geen info
Aantal geopende pistes 0
Liften open-
Rodelbaan open open
Snowpark