Beoordelingen Trafoi

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Trafoi te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Trafoi ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Trafoi op wintersport zijn geweest. Ben jij in Trafoi geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 24 september 2016

Door: Lieven over Trafoi

Top skidorp voor wie wintersport graag afwisselt met rust en natuur.

Klein oergezellig ski-bergdorp te midden van een natuurpark. Permanente natuurtentoonstelling, gegidste natuurwandelingen en dit naast zeer afwisselende skipistes in het midden van het hart van Tirol. Vier verschillende, maar gezellige hotels. Wij zijn al 10 jaar vaste klant in Hotel Post maar ook bevriend met de familie Thöni van het prachtige Hotel Bellavista. In Trafoi vind je de plaatsen waar de prachtige winterpostkaarten worden gefotografeerd. 20 minuten rijden en je staat in Sulden in een groter en spectaculairder skigebied waar er nauwelijks of geen wachttijden aan de liften zijn.

Voldoende afwisseling in de pistes en schitterend natuurlandschap!
Klein skigebied, maar waarom slaan onze tieners nooit deze plaats over en dit al na 10 jaar?!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 5 januari 2015

Door: Ilse over Trafoi

Geweldige plek om thuis te komen

Wij zijn in december 2014 in Trafoi geweest in Hotel Post. Het hotel was perfect. goede bedden, goede douche en super kindvriendelijk. Je komt thuis bij Francesca! Helaas was er onvoldoende sneeuw voor het gebied in Trafoi. In Sulda was er voldoende sneeuw en hebben we dus heerlijk kunnen skiën. Voor jong en oud zijn er pistes. De sfeer is goed, het eten heerlijk en de liftpas betaalbaar. Wij komen zeker nog een keer terug.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 januari 2009

Door: Leo, Rijpwetering over Trafoi

Hoi, wij zijn in 2008 in Hotel Post geweest, prijskwaliteit verhouding (vrijuit) is super, alles er op en er aan. Skigebied is beperkt maar zoals iedereen al schrijft beter een klein rustig gebied dan een vol groot gebied met onvriendelijke fransen! 1 restaurant en alles van de kaart is top! Ook hier zijn de mensen blij dat je er bent, prijzen zeer ok. Het dorp is leuk ook vanwege zijn zeer grote speel weide alwaar s'avonds lekker gesleed kan worden. doodlopende weg door het dorp dus ook hier lekker rustig. Voor gezinnen met (jonge-) kinderen wat ons betreft een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 januari 2007

Door: Anoniem over Trafoi

Wij zijn in februari 2006 voor het eerst in Trafoi geweest. En klein dorpje met vriendelijke mensen. De pistes zijn goed, geen lange wachttijden bij de liften. Aardige ski- en snowboardleraren. Februari 2007 gaan we dus weer!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 13 december 2006

Door: Anoniem over Trafoi

Klein maar heel fijn. Zo kun je dit dorpje beschrijven. Voor mensen die de massa willen ontvluchten en gezellig tot rust willen komen is dit the place to be! Verwacht hier geen Kronplatztoestanden maar urenlang skiplezier op de uitstekende pistes!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 9 december 2006

Door: Anoniem over Trafoi

We komen hier elk jaar weer (generatie op generatie). Ik zelf nu al weer minstens 6 jaar. Het is geen groot skigebied maar het is er daarentegen ook niet druk. De dalafdaling word steeds beter en de apfelstrüdel met vanille saus in de berghut is altijd perfect. Enige echte nadeel is de oude stoeltjeslift. (15 min)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 16 februari 2006

Door: Coby van Ouwerkerk over Trafoi

Hallo wij zijn met de familie voor het eerst op ski-vakantie in Italië geweest. Wij hadden het plaatsje Trafoi uitgezocht en verbleven in Hotel Post. Voor de jongeren onder ons tussen de 20 en 25 jaar was er niet zoveel te doen s'avonds en die misten vooral de gezellige tentjes bij de ski-liften zoals ze gewend zijn in b.v. Tsjechië. Boven op de berg was het geweldig toeven heerlijk eten en een prachtig uitzicht in het heerlijke zonnetje. Voor de langlaufers onder ons waren de mogelijkheden erg beperkt. Ondanks dat hebben we het heerlijk gehad, het hotel was prima mooie kamers en prima eten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 oktober 2005

Door: Anoniem over Trafoi

Hallo, Ik ben Paul en ben voor de 2e maal in Trafoi beland in Juni dit jaar met de motor. We logeerde in hotel Das schone aussicht aan de voet van de stilvio , bij de ex wereldkampioen Thoni, zeer goed hotel, goede ontvangst, goed eten en een prachtig uitzicht, ook een goed uitgangspunt om te wandelen, zal daar zeker nog terug naartoe gaan. Voor de motards ideaal punt om naar de Dollemieten te rijden (dat is voor de volgende keer).Nu heb ik de Stilvio, en de passo de Gavia, gereden. Mijn mening over het dorp, klein en niets te zien. Maar het uitzicht is er wel prachtig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen