Beoordelingen Gressoney

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Gressoney te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Gressoney ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Gressoney op wintersport zijn geweest. Ben jij in Gressoney geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 9 maart 2016

Door: albert over Gressoney

Zeer mooie omgeving, niet té druk en toch zeer verscheiden (3 valleien)

Wij vinden het skigebied fantastisch; van beginner tot zeer ervaren skiërs, er is genoeg voor iedereen. Gressoney is een aardig plaatsje, en bovenal een wondermooie natuur. Minder gunstig is dat je vanaf Gressoney sowieso met wagen of (ski-)bus naar het vertrekpunt van de liften moet in La Trinité, of (nog beter) in Stafal, helemaal aan het eind van het dal. Door zijn uitgestrektheid ( 3 valleien), weet je op elk moment van de dag, waar je in de zon kan skiën. Voor après-ski moet je er zeker niet zijn, niets gaat dan boven Oostenrijk, en dat hebben ze aan de Italianen nog niet geleerd.

Mooie natuur
Tenzij je één van de weinige hotels boekt aan de voet van de liften, ben je dagelijks met auto of skibus toch 15 à 20 minuten onderweg.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 oktober 2006

Door: Anoniem over Gressoney

Het skigebied is fantastisch, vooral voor diegenen die ook van off-piste houden. Gressoney is een aardig plaatsje. Wij zaten in Stafal helemaal aan de kop van het dal. Een nog beter uitgangspunt, naast de liften. Het kan er ook in Februari erg warm zijn (+10 overdag). Gelukkig houdt de sneeuw het toch goed door de oost-west oriëntatie van de hellingen. In het weekend is het druk op de pistes: iedereen komt uit het Aostadal omhoog. Door de week zeer rustig. Prijsnivo, zoals overal in Italië aangenaam laag. En uitstekend eten en drinken uiteraard!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen