Beoordelingen Vals

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Vals te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Vals ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Vals op wintersport zijn geweest. Ben jij in Vals geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 18 juli 2018

Door: Ilse van der Molen over Vals

Geweldig

Via via werd ik getipt over skigebied Gitschberg-Jochtal. Ik had er nog nooit van gehoord, maar moest dit als echte fan van Italië en zuid Tirol natuurlijk uittesten. Man overgehaald en samen met onze kinderen van 4 en 6 een appartement geboekt. Vals is niet heel erg groot, maar er heerst zo'n fijne sfeer! Leuke huizen, restaurants en accommodaties. Pistes zijn niet ver weg, dus ideaal! Kinderen op les. Wat wordt dat toch allemaal goed verzorgd hier in Gitschberg-Jochtal. Leuke skischool, super lieve leraren en twee hele blije kinderen. We hebben heerlijk geskied en onwijs lekker gegeten in de restaurants en berghutten. Ook daar werd wederom goed voor de kinderen verzorgd. We hebben genoten van dit kleine pareltje en komen zeker nog een keer terug.

Top voor kinderen, heel gezellig, goede sfeer, leuk gebiedje
Geen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 23 januari 2018

Door: Anoniem over Vals

Kijk er elk jaar naar uit !

Mijn moeder gaat er al heel haar leven, ook ik ga er al heel mijn leven. Ik zou nergens anders naar toe willen gaan ! Echt een aanrader ! Niet te druk, leuke pistes , het kan niet beter !

niet te druk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 oktober 2015

Door: Bernard FAICT over Vals

Vals, ja, mocht ik nu kunnen gaan, direct, geen twiijfel mogelijk

Sinds 1996 kennen ze mij daar, in 2007 was dit de stek voor onze huwelijksreis in de zomer en onze zonen zijn reeds verkocht aan het skiën op de Zuid Tiroolse bodem. Stiefzoon heeft er een nieuwe hobby gevonden en onze kleine spruit (tja nu al 7) heeft toch al z'n rood plus diploma op zak en kan al overal mee met z'n papa. De familie Fischnaller (Hôtel Schönwald) zijn goede vrienden. Een extra troef aan het hôtel, ligt aan de piste (afdaling Jochtal). Op nog geen 250 meter, Skiverhuur, Skischool, Aprésski Bar Zür Mülhe, Dalstation Jochtal (gondellift 1380 - 2008 meter) en die gemüttlichkeit..... Heerlijk

Zie omschrijving
Bestaat daar niet

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 augustus 2012

Door: Stijn over Vals

zéér mooi om te skiën, zeer veel te doen voor jonge gezinnen

De pistes zijn perfect voor beginners en zelfs voor gevorderden en experts zijn de pistes de moeite waard. Je vindt er ook veel gezellige hotelletjes en je hebt 's avonds ook een zeer goede kroeg tegen de rug van de laatste afdaling

zeer goede pistes, je kan tot aan de deur van je hotel skiën
De gondels zijn 's middags en 's morgens meetstal heel druk

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 14 december 2007

Door: Janny Jansen-Nijmeijer over Vals

Aanmerkingen op de nieuwe site. We gaan al 11 jaar naar Vals met een groep mensen met een licht verstandelijke beperking en weten dat het gebied beneden geen enkele stoeltjeslift heeft. Beneden zijn 3 sleepliften. Naar boven ga je met een gondel. Boven is er inderdaad een kleine oefen- sleeplift, deze wordt ook gebruikt door goede skiers om bij de gondel te komen. Boven zijn 2 meerpersoons stoeltjesliften, waarvan 1 met afdekkap tegen de kou. De andere lift is open. Met deze liften zijn alle pistes te bereiken. Janny Jansen-Nijmeijer Leidschendam-Nederland

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 januari 2007

Door: G.H.Jansen over Vals

Het skigebied is bij uitstek geschikt voor beginners. kinderen en gehandicapten. Bij weinig natuursneeuw wordt voorzien in sneeuw door sneeuwkanonnen. De dalafdaling is geschikt voor gevorderden. Het dal skigebied is zeer goed voor beginners. Komen hier dit jaar, 2007, voor de 10e keer met De Vrijbuiters. Een vereniging voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 januari 2006

Door: Hans de Looij over Vals

Vals is een uniek dorp, klein skigebied in het dal en een iets groter skigebied op de berg. Perfect voor beginners, kinderen en rustzoekers. Hotel Moarhof is een aanrader, eigenaars Sepp en Ida Mair hebben niet alleen een zeer fraai en gemoedelijk hotel, maar verwennen de gast ook met culinaire lekkernijenen. Zie www.hotel-moarhof.it

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 31 december 2005

Door: Ronald de Boer over Vals

Prima lokatie voor wintersport De liften zijn op loop afstand van het hotel Evenals de loipes Ik zat in Hotel Moarhof En dat is een prima hotel Ik kom er al sinds 1998

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen

Reisorganisaties
Vals