Recensies Breuil-Cervinia

Ervaringen van andere wintersporters zijn onmisbaar wanneer je voor een wintersport in het skigebied van Breuil-Cervinia wilt kiezen. Een recensie over Breuil-Cervinia kan de doorslag geven om wel of niet voor dit skigebied te kiezen. Zijn er veel pistes voor beginners? En is het skigebied wel zo kindvriendelijk als wordt beweerd? Hieronder lees je de recensies van wintersporters die in het skigebied Breuil-Cervinia zijn geweest. Je kunt ook je eigen ervaringen met de bezoekers delen door zelf een recensie over het skigebied Breuil-Cervinia achter te laten.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
3

Datum 12 januari 2016

Door: Jaap over Breuil-Cervinia

Alle liften dicht zonder valide reden

Dit bericht schrijf ik vanuit Cervinia. Hoewel wij hebben betaald voor een internationale pas voor zes dagen (a EUR 300), hebben wij de afgelopen drie dagen op precies twee pistes kunnen skiën. De wind, de sneeuw, dat zijn de redenen die worden aangevoerd waarom vrijwel alle pistes dicht zijn, maar het is op de lagere pistes vrijwel windstil, met prachtige verse sneeuw, en toch blijven alle pistes dicht. Het is een grote teleurstelling en wekt stellig de indruk dat men gewoon niet voldoende capaciteit heeft om de de pistes te prepareren. Als je informatie vraagt krijg je steeds het antwoord 'I dont know'. Mensen laten betalen voor een 6daagse skipas gaat ze wel goed af. Ik ben hier vaker geweest, en als alles open is dan is het het mooiste skigebied denkbaar, maar ik kom hier niet meer terug. Dit risico neem ik niet nog een keer. Ideale skiomstandigheden, maar alles dicht. Dit is niet het weer, maar ondercapaciteit, laksheid of iets anders. Teleurstellend.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 20 november 2013

Door: Eric over Breuil-Cervinia

Italiaanse kant makkelijk, Zwitserse kant pittig

Cervinia is een klein dorp op ruim 2000m hoogte, met gezellige restaurants en een kleine winkelstraat. Het is er bijna altijd zonnig en ten opzichte van Zermatt zeer goedkoop. Er zijn goede liften en fantastische afdalingen. Zelfs 1 van ruim 22km lang!! De Italiaanse kant is meestal rood/blauw, terwijl de Zwitserse kant eerder zwart/rood is. Voor de liefhebbers van goed geprepareerde pistes en geen wachtrijen bij de liften is dit gebied geschikt voor een ieder. Een echte aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 maart 2009

Door: Flikkie over Breuil-Cervinia

Verbleven in P&V residentie Cervinia 2. Prijs van verblijf de helft van bv Val Thorens. Ligging net buiten het centrum. Skipistes te bereiken via nabijgelegen hotel Cime Bianche op 2 wandelminuten. Eten en drinken goedkoper dan in Frankrijk. Rustig gebied. 95% Italianen. Brede boulevardpistes. Bijna geen "werkpistes". Zalig cruisen over de brede pistes. Tijdens ons verblijf zonovergoten; er ligt wel veel sneeuw, iedereen zal wel niet zo gelukkig zijn geweest. In het dorp, op 15 wandelminuten of 2 autominuten vele restaurantjes en enkele leuke aprés-skibarretjes met live-muziek. Geen hoempapa- toestanden zoals in Oostenrijk toch ook gezellig. Voor ons een aanrader. Onbekend en onbemind. Houden zo!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 14 oktober 2008

Door: Anoniem over Breuil-Cervinia

Wij verbleven in Valtournenche een plaats voor Brueill, maar niet aan te raden; geen of nauwelijks après-ski, slechte hotels (in de hoge prijsklasse misschien wel), dorp is vies en stoffig en de skibus rijd veel te weinig voor het aantal skiërs dat er gebruik van wil maken. Je bent genoodzaakt om met de eigen auto naar de lift te rijden, lopen is eigenlijk geen optie. Skigebied is leuk voor de beginner, veel en zeer makkelijke pistes, slecht 2 of 3 verdient predikaat rood (licht) en de rest is gewoon racebaan. Al met al geen echte aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen

Sneeuwhoogte
Breuil-Cervinia

Berg220 cm
Dal0 cm
open - dicht
hoogten

Deze informatie geldt voor het skigebied Breuil - Cervinia - Valtournenche. Gedurende het wintersportseizoen wordt deze informatie dagelijks geaktualieerd

Toestand pistes nat
Km pistes open 15
Liften open15 van 52
Rodelbaan open open
Snowpark open

Reisorganisaties
breuil-cervinia