Beoordelingen Corvara

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Corvara te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Corvara ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Corvara op wintersport zijn geweest. Ben jij in Corvara geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 10 maart 2018

Door: Marit over Corvara

Met 2 gezinnen op wintersport geweest, kids van 10,14 en 17. Iedereen fantastisch geskied, super gevarieerd skigebied, waanzinnig mooie omgeving. Geen lallende après-ski praktijken maar een heleboel gezelligheid. En de hele week zon!

Pistepreparatie subliem, brede pistes, overzichtelijk doch groot skigebied, gezellig dorp. Kindvriendelijk. Weinig wachttijden bij de liften. Italiaanse cappuccino’s!
Eh.. nou misschien... eh.. 1 ochtend bewolking?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen