Beoordelingen La Joue du Loup

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar La Joue du Loup te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of La Joue du Loup ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in La Joue du Loup op wintersport zijn geweest. Ben jij in La Joue du Loup geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 maart 2018

Door: Marloes Pieper over La Joue du Loup

Prima voor een (korte) goedkope wintersport

Het skigebied is prima voor 4 dagen. Wel veel platte stukken tussendoor, dus minder geschikt voor boarders. Overal goed eten te vinden op/aan de pistes; prima prijs ook. Après-ski heb je niet; s' avonds kun je je wel met een groepje vermaken in 1 vd 3 uitgaansgelegenheden (kroeg, karaoke/activiteitenbar & disco). Het is klein, maar prima. Liften mogen wel ge-update worden, maar verwacht gewoon niet teveel en dan heb je een toppie tijd daar. :)

- veel verschillende pistes in het relatief kleine gebied
- Verouderde liften (geen kap, veel sleepliften, geen cabines)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 5 maart 2018

Door: Esther G over La Joue du Loup

Heerlijk weekje geskied!

Voorjaarsvakantie 2018 geweest. Leuk gebied met makkelijke pistes. Ideaal om samen met je kind de berg af te gaan. Over de lessen niet heel tevreden. Norse skileraren. En alleen in het Frans dus voor kinderen niet te verstaan. Ondanks dat hadden ze het prima naar hun zin.

Makkelijke pistes, ideaal voor gezinnen
Pistes niet altijd evengoed geprepareerd en liften wat verouderd.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2018

Door: Meike over La Joue du Loup

Perfecte bestemming voor beginners voor een vriendelijke prijs

La Joue du Loup is een klein gezellig dorpje met een skigebied van 100km. Niet heel groot maar perfect voor een paar dagen. Het is erg goedkoop om hier een vakantie naar toe te boeken. Weinig après-ski maar alsnog gezellig.

Perfect voor beginners
Weinig après-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2018

Door: Britt over La Joue du Loup

Leuk skigebied

La Joue du Loup is een leuk skigebied met veel keuze en een leuk funpark. Helaas wordt er niet overal goed geprepareerd, waardoor de pistes in kwaliteit variëren. Daarnaast zijn de lunchmogelijkheden beperkt en staat nergens de verwarming aan. Waarschijnlijk omdat het vaak goed weer is, maar met koud weer is dat niet prettig. Voordeel is wel dat de accommodaties dichtbij de pistes zijn. Al met al wel een leuk en gevarieerd skigebied tegen goede prijzen.

Goedkoop
Gevarieerde pistes
Geen gezellige lunchmogelijkheden
Niet altijd goede pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 4 januari 2012

Door: Carolien over La Joue du Loup

Ik ben in januari 2011 in la Joue du Loup geweest met vrienden en heb een top week gehad. Wij hebben last minute La Joue du Loup geboekt , omdat er in het gebied waar we 1st heen zouden gaan geen sneeuw lag. Eenmaal aangekomen hadden we voldoende sneeuw, een strak blauwe lucht, volop zon en een goede (engels sprekende) snowboard instructeur. Dat mensen klagen over de vele studenten, slechte faciliteiten, mindere apres ski etc. vind ik jammer. Menigeen weet wat hij boekt en dan blijkt toch dat we Nederlanders zijn: Veel luxe en extra's voor zo weinig mogelijk geld!! Ik ging naar la Joue du Loup om te skien/snowboarden en te genieten met vrienden en dat is absoluut geslaagd!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 februari 2011

Door: joske over La Joue du Loup

ja hoor de pinautomaat zit bij het VVV kantoor in het dorp. Niks aan de hand.Verder prima vertoeven voor een nog schappelijke prijs. Zeker de moeite waard, en ja met de hond op wintersport is hier ook heel leuk. Kunt goede wandelingen maken. Je kunt zelfs naar devoluy lopen. Pas wel op aan het einde van het dorp zaten sledehonden en deze hebben bijna onze hond door midden gebeten.Ondanks dat deze aangelijnd was. Gelukkig met een sisser afgelopen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 28 februari 2010

Door: zijlstra over La Joue du Loup

Wij zijn net terug van onze wintersport in La joue du loup. We hebben een super vakantie gahad. Het weer was wat wisselvallig maar de pistes waren prachtig, zelden zulke mooie sneeuw gehad. Het is een klein gezellig dorpje en heeft alles wat je als gezin nodig hebt. De kinderen hadden een geweldige ski juf en kregen nog een dag gratis les. Het is er niet superdruk dus geen lange rijen voor de liftjes. Wij hadden geboekt via Snowtrex en alles was goed geregeld. Het appartement is klein maar was net jes en alles wat je nodig hebt was aanwezig. Wij zullen zeker nog een keer gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 februari 2010

Door: Esther over La Joue du Loup

Net een weekje in Joue du Loup geweest, waar je idd ( naast de skischool) kan pinnen, maar dan moet hij het wel doen! Wij hebben 2 x kunnen pinnen en daarna was hij buiten gebruik. Wij zaten in les Flocons du Soleil, leuke huisjes en dichtbij de piste. Het skigebied is heel geschikt voor beginners en ervarende. Aan de andere kant van de berg (devoluy) heb je rode en zwarte pistes, niet veel, maar wel leuk. Skipassen kosten 144,00 euro va. 13 jaar, voor 6 dagen. De meeste pistes zijn groen en blauw, maar wel lange afdalingen. Helaas hebben we elke dag regen en sneeuw gehad en bijna geen zon. Dus bijna geen zicht bovonop de berg en dat is soms lastig skieen. De weg richting Joue du Loup is met veel slingerwegen dus je moet geen wagen ziekte hebben of een primatourtje nemen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 27 februari 2010

Door: Esther over La Joue du Loup

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 9 januari 2010

Door: Vimo over La Joue du Loup

Een kleine aanvulling op de gegeven recensies is dat er WEL een pin-automaat is in La Joue du Loup.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 20 december 2009

Door: edi over La Joue du Loup

leuk gebied. wij zijn hier nu 2 keer geweest en met de hond in de chalets "flocons du soleil" geweest. Het mooie daar is dat het op redelijke loopafstand van de piste is, dus tussen de middag lekker naar het huisje (jáwel huisje dus géén hoogbouw appartement) om met de hond te wandelen. De liften zijn wat ouderwets in verhouding met grote skigebieden, maar ja, de prijzen zijn ook een stuk lager. Een gemoedelijk leuk gebied, en inderdaad niet zo zeer voor de feestbeesten onder ons. Wij hebben met hond genoten van deze plaats. Vanuit het chalet via de langlaufroute kan je een heel stuk wandelen in de sneeuw. We hopen dit jaar weer te gaan. Het is een van de weinige betaalbare locaties waar je 2-onder-1 kap of vrijstaande chalets hebt. pinnen kan je er inderdaad niet, dus op de ski's naar superdevoluy, of geld genoeg meenemen. En de supermarkt is niet goedkoop, maar heeft wel alles. Een goedkopere supermarkt vindt je verderop in het dal, op een dagje rust en als de wegen schoon zijn goed te doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 10 april 2009

Door: J. van Evert over La Joue du Loup

Sommige recensies vragen om een reactie, vooral wanneer een gebied onrecht wordt aangedaan. Wij zijn twee jaar geleden in La Joue du Loup geweest. Het klopt dat er geen pinautomaat in het dorp is. Die is er echter wel in Superdevoluy. Even met de lift naar het middenstation en afdalen naar Superdevoluy. Kost je totaal hooguit 20 minuten. Superdevoluy / La Joue du Loup is misschien niet het grootste / modernste / interessantste skigebied van Frankrijk. De prijs/kwaliteitverhouding is wel uitstekend. Zeker een aanrader voor gezinnen die niet te duur uit willen zijn. Ook ideaal voor een short ski naast de reguliere wintersportweek. En de skileraren spreken goed Engels......

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 11 maart 2009

Door: 6 zusters op de ski's over La Joue du Loup

Nou nou nou wat een negatieve recensie, en dat terwijl je nog niet geweest bent in dit prachtige dorp. Dat er geen pinautomaat aanwezig is, maakt een dorp pas echt pittoresk en knus! Heerlijk back to the basics. Overigens hadden we in ons appartement ook geen stromend water en moesten we water halen bij de bron ergens hoog op de piste. Betalen met een creditcard of euro's is in Le Joue du Loup ook helaas niet mogelijk. In dit pittoreske dorp gaat betaling d.m.v. acceptgiro's of Franse Franken. Indien u gezellige een glaasje wijn wilt nuttigen is het de bedoeling dat u zelf de druiven mee neemt en aanstampt. Echt te enig voor woorden.... Voor verdere recensies moet u nog even geduld hebben. Dit weekend zullen wij voor het eerst Le joue de loup ontdekken, WE HEBBEN ER ZIN IN!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 9 maart 2009

Door: Nieuwe tourist over La Joue du Loup

Wij gaan nog naar La Joue Du Loup toe,(13 maart2009) Wat ik het rare vind is dat er al een tijdje wordt gemeld dat er geen PIN automaat is in dit dorp!!! Hebben ze wel telefoon daar dan? Hoe ouderwets is het daar? Wanneer wordt er nou eens geluisterd naar de wensen van vakantie gangers? Ik zou als ondernemer allang voor een PIN automaat gezorgd hebben, geen pInautomaat, dat is toch niet meer van deze tijd? Het zal wel net als die Fransen zijn, die zijn te beroerd om Engels te leren! En dan wel skiles aan toeristen willen geven!, dan is de eerste vereiste toch dat je Engels kunt spreken? Vooral als je in een vakantiegebied zit! Ik hoop dat wij er wat plezier gaan hebben.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 februari 2009

Door: Marleen over La Joue du Loup

Gisteren terug gekomen. Echt een geweldige plek! Superveel sneeuw gehad. Leuke uitdagende lessen. Superdevoluy is hoogbouw. 2 grote betonnen gebouwen direct onderaan de piste. Erg jammer voor het uitzicht. De pistes daar vonden wij ook minder fijn geprepareerd. Supermarkt is erg duur, dus neem zoveel mogelijk mee van huis! De apres ski moet je zelf wat van maken. De (nederlandse) bar heet Gotcha en de dj was gezellig! :) De drank daar is wel echt giga duur! Het afscheidsdiner was helaas rampzalig en echt NIET aan te raden. Ga gewoon naar Speedy's....een Nederlandse snackbar met lekkere koffie etc voor 1 euro en lekkere friet met nederlandse snacks! Bovenop de berg heb je een leuke plek om te zitten en te genieten van een ter plekke klaargemaakte warme wafel. Jammie! Wij gaan waarschijnlijk volgende keer weer naar La joue du loup. Echt een aanrader!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 23 december 2008

Door: Monique b over La Joue du Loup

Kleinschalig dorpje, zeker een stuk sfeervoller dan Superdevoluy. Alles ziet er vrij nieuw uit. Onderaan de piste diverse terrasjes en zelfs een heuse nederlandse snackbar. Een aantal supermarkten en nog wat winkeltjes. Apres ski stelt niet zoveel voor, we hebben 1 bar kunnen ontdekken. Beetje muffe bedoening. Er is geen pinautomaat. Wel in SuperD dus op de ski daar even gaan pinnen. Vanuit Joue du Loup ben je met de lift zo boven. Vandaaruit kan je in het gebied van Joue du Loup skien, maar je kan ook richting SuperD. Ruime keuze, blauw, rood en hier en daar zwart. Goed geprepareerd. Aantal gezellige tentjes op de piste. Niet goedkoop, maar op welke piste is het wel goedkoop?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 4 november 2007

Door: Anoniem over La Joue du Loup

Geen recensie maar een vraag over sneeuwconditie. We vertrekken de 21ste december, iemand ervaring?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 februari 2007

Door: Stephie over La Joue du Loup

Echt een super gebied, leuk voor beginners maar ook net zo goed voor de gevordenden. Er is een leuk Nederlandstalig barretje en een disco sinds vorig jaar. Ik ben vorig jaar ook geweest en ga dit jaar ook weer. Ik ben alleen bang voor slechte sneeuw, maar daar het gebied natuurlijk niets aan doen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 1 februari 2007

Door: anoniem over La Joue du Loup

Het is een super leuk gebied. We zijn er vorig jaar ook geweest en we gaan dit jaar weer op 17 ferbuari ik hoop dat er genoeg sneeuw ligt. Het is vooral leuk voor kinderen en beginners. De kinderen kunnen zo met de sleeplift naar boven en een eind skien . Er zijn ook goede leraaren .

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 31 januari 2007

Door: Anoniem over La Joue du Loup

Keigaaf. Wij gaan dit jaar weer. Het is echt leuk. Ik hoop dat er genoeg sneeuw ligt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen