Beoordelingen Peisey-Vallandry

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Peisey-Vallandry te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Peisey-Vallandry ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Peisey-Vallandry op wintersport zijn geweest. Ben jij in Peisey-Vallandry geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 7 april 2014

Door: Bert en Sjaan over Peisey-Vallandry

Fantastisch skigebied en prima dorp

Wij zijn nu al een aantal keren in Peisey-Vallandry geweest. Wij als al wat meer op leeftijd zijnde mensen komen hier graag vanwege de rust. Het prachtige skigebied verovert ons hart elke keer weer. Mooie accommodaties en alles binnen handbereik. Voor après-ski moet je hier niet zijn. Voor rust wel!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 maart 2010

Door: MV over Peisey-Vallandry

van 3 t.m 20 maart in peasy gezeten. Prachtig weer, goede pistes. Peasy-Vallandry bestaat uit de dorpen, plan peasy, vallandry en Peasy. Wij zaten in Peasy wat een paar 100 meter lager ligt dat Plan Peay en Vallandry. Maar met de korftlift, die uitkomt op de pistes, ben er in 6 minuten. Mooi en groot skigebied voor ieder niveau geschikt. Ook perfecte aansluiting op Les Arces en La Plagne, Wil je direct vanuit de appartement op de piste terecht komen moet je in Vallandry zitten, Vallandry is wat knusser en gezelliger dan Plan Peasy. Zowel Plan Peasy en Vallandry hebben stoeltjesliften naar boven, vanwaar je geweldig tussen de bossen kunt afdalen. Hoewel in maart was het redelijk druk maar absoluut niet storend en zorgde ook niet voor lange wachttijden. Het enige nadeel was de files naar het dorp/gebied toe, zowel op de heen als terug weg. Houd daar rekening mee. indien je rechtstreeks boekt houdt er dan ook rekening dat je eerst naar het boekingskantoor moet ( soort real estate bureau) alvorens je de sleutel kan halen. Eindschoonmaak is vaak niet inbegrepen, dus of zelf doen of extra betalen (circa 100-150 euro). Peasy is een leuk klein dorp met een paar restaurants, skiverhuur, supermarkt etc. Rustiger dan Plan Peasy en Vallandry dus gr. MV

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 februari 2010

Door: JvA over Peisey-Vallandry

1 lift die direct naar boven gaat. Daarna veel ruimte en keus voor andere liften. Boven worden ook de lessen gegeven, alle studenten komen dus skieend naar beneden. Prachtig gebied, genoeg rustplaatsen, vele kilometers brede piste. Veel rode en blauwe pistes maar breed genoeg om er op elk niveau af te dalen. Binnen een half uur zit je in La Plagne of Les Arcs, en daar zijn de skimogelijkheden bijna onbeperkt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 3 februari 2008

Door: R. de Graaf over Peisey-Vallandry

Gisteren teruggekomen uit Vallandry. Wat een prachtig dorp op 1600m rond de vorstgrens. Uitstekende pistes en fantastische mensen die ervoor zorgen dat de pistes dagelijks weer perfect geprepareerd zijn. Voor de beginnende en gevorderde snowboarders raad ik dit familiaal dorp zeker aan. Zeker als je komt voor het boarden. Apres- Ski is nagenoeg niet aanwezig. Gezelligheid zeker wel. Voor de diehard boarders is dit een mekka. Enorme vlaktes/pistes en legio mogelijkheden om je ideale pisteroute te vinden. Vergeet ook zeker niet om de top van de Aguille Rouge te bezoeken, want dat is ook een beleving van jewelste. Daarna terug naar beneden via rood of zwarte piste. Fantastische tocht was dat. Snowboardpark Apocalypse is ook de moeite waard voor de waaghalzen. AANRADER. Pistedruk: 30 man per vierkante kilometer!!! eind januari. gr. Rob de Graaf

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 januari 2007

Door: Tim over Peisey-Vallandry

Rustig dorp voor de echte skifanaat. Perfect voor vakantiegangers die er de hele dag op uit trekken. Skiliften direct aan de chalets en appartementen, directe verbinding met La Plagne. Zeer korte wachttijd aan de liften (bijna geen). Mooie, afwisselende pistes die in de zon gelegen zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 januari 2007

Door: Ralf over Peisey-Vallandry

Prima uitvalsbasis voor lange dagtochten op de ski. Winkels en restaurants lekker bij elkaar in compact centrum.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 11 oktober 2006

Door: Anoniem over Peisey-Vallandry

Fantastisch skigebied. Maar niet voor feestgangers. Après- ski is 0,0.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 3 maart 2006

Door: Anoniem over Peisey-Vallandry

superslecht saai boring !! niet naar toe gaan

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 november 2005

Door: Anoniem over Peisey-Vallandry

Een gezellig klein dorp met alle voorzieningen om je heen. Het skigebied paradiski is direct vanuit je appartement te bereiken. De skilift ligt praktisch voor elke deur van de appartementen. Je kunt hier heerlijk skien tussen de bomen en prachtige lange afdalingen maken. Het gebied is geschikt voor beginners tot vergevorderd. wij vermaken ons hier al enkele jaren en kunnen dit dorp aan een ieder aanraden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen