Beoordelingen Les Arcs

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Les Arcs te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Les Arcs ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Les Arcs op wintersport zijn geweest. Ben jij in Les Arcs geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 7 maart 2017

Door: Guy Van Belle over Les Arcs

supergebied

Slaping was in bourg st maurice via airbnb

bereikbaarheid
geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 29 januari 2017

Door: Dick Hanswijk over Les Arcs

Volgend jaar weer!

In 2016 zaten we in Arc 2000 en hebben toen 1950 "ontdekt". Dus dit jaar daar geboekt. We hadden een geweldig ruim 4 kamer appartement. Zo vanuit de ski-kelder de piste op en af. De kroegjes kenden we dus al, de restaurants en winkeltjes nu ook. Alles prima in orde. Een gedeelte van het gezelschap ging met de Snow-Thalys wat een uitstekende verbinding is. We hebben 6 dagen geweldig geskied ondanks de kou. Enige punt van kritiek: sommige stoeltjesliften mogen gemoderniseerd (lees: sneller) worden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
-

Datum 8 maart 2016

Door: Kristof Thiers over Les Arcs

Zeer leuk skigebied met de nadruk op skiën en niet op après-ski.

Uitgebreid skigebied met een ruim variatie aan pistes van makkelijk tot uitdagend, waaronder ook verschillende rode en zwarte natuurpistes. Zowel geschikt voor gezinnen met jonge kinderen als voor de gevorderde skiër. En voor wie Les Arcs nog niet groot genoeg is, is er een vlotte verbinding met La plagne. De meeste skiverblijven bevinden zich zo goed als op de piste: naar buiten stappen, ski's op de sneeuw leggen, inklikken en vertrekken.

Vakantieverblijven liggen zo goed als allemaal op de piste, ruim aanbod aan pistes van makkelijk tot uitdagend.
Net zoals de meeste andere Franse skigebieden moet je hier niet zijn voor de après-ski en gezelige "stubes" op de pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Willem Louwerse over Les Arcs

Les Arcs 1950 gezellig nagebouwd dorp met alle luxe

Wij zijn nu in de zestig en vinden Les arcs 1950 het meest geschikt voor ons. Het parade skigebied is geweldig voor alle niveaus toegankelijk, korte tripjes, lange dagtochten alles is mogelijk. Het dorp lijkt oud is geheel nieuw gebouwd en van alle luxe voorzien. Er zijn restaurants in alle prijsklasse, apres-ski is zeer gezellig en geen zuippartij. Winkeltjes, pizzeria, bakker alles aanwezig. Verder een leuk dorp om een dag door te brengen als het weer niet toelaat om te skiën.

Zeer goede accommodatie, schoon, luxe en service
Eigenlijk geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 11 november 2014

Door: Sophie over Les Arcs

Super gebied en prachtige dorpen

Afgelopen winter in Les Arcs geweest, en aankomende winter weer. De dorpen zijn prachtig, heel karakteristiek! De dorpen bieden voor iedereen wat leuks. Leuke après-skifeestjes gehad, maar ook een rustige sfeer in de dorpen mede doordat het centrum autovrij is. Super veel pistes, dus elke dag kan je op een andere piste boarden of skiën. Fantastisch gebied, kom er graag weer terug.

Mooie dorpen
Sneeuwzeker
Rustig door autovrije dorpen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 maart 2009

Door: Lot over Les Arcs

Topgebied met aansluiting op la Plagne. Echter les Arcs heeft ook meer dan voldoende pistes (voor elk wat wils). Radisson in Les Arcs 1950 is een aanrader. Vanuit alle locaties in 1950 (autovrij) kun je je skies aanklikken en wegsprinten. Je skiet ook dwars door het dorp heen. Leuk opgezet. Geen torenhoge flats, maar authentiek gebouwd. Het eten is overal (ook op de pistes) van erg goede kwaliteit en voor normale prijzen. Drankjes ed. niet goedkoop (biertje vanaf 4 euro) en supermarkt erg duur. Restaurant Luigi heeft regelmatig een band op het terras. Erg gezellig.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 maart 2009

Door: Filip C. over Les Arcs

Net terug van Les Arc 2000. Uitstekend skigebied met prachtige pistes en goede liften, voor zowel beginners als gevorderden uitstekend. In Arc 2000 is er nagenoeg voor aprés-ski niets te doen. Verbleven in hotel Aguille rouge, 2 sterren hotel, alles is er zeer basic, eten is niet echt denderend te noemen, hotel heeft wel een uitstekende ligging direkt aan de liften en mooi uitzicht.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 2 februari 2009

Door: Loes over Les Arcs

Ten eerste: de afstand vanaf Utrecht is ongeveer 1130 km, dus niet 1283, scheelt wel toch? Ten tweede: dit is een geweldig skigebied. Door de hoge ligging bijna altijd prima sneeuw. En in de omgeving zijn er ook nog enkele erg leuke skigebieden, La Rosiere, waarvandaan je zo Italië in skiet. En ook Tarentaise is erg leuk, klein maar fijn. Maar terug naar Les Arcs: er is erg veel variatie in afdalingen. En veel behoorlijk snelle stoeltjesliften die je snel boven afleveren. Als er verse sneeuw ligt, is het helemaal een eldorado. En dan liggen er ook nog een paar leuke restaurantjes langs de afdalingen, niet die standaard foodprocessors, maar gezellig en met een goede keuken. En de Fransen doen erg hun best om je in het Engels toe te spreken, dus als je Frans niet optimaal is, geen probleem, met Engles lukt het ook.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 24 januari 2008

Door: Rianne over Les Arcs

Wij zijn vorig jaar in Les Arcs geweest, in 1 woord-geweldig!!! Super ski gebied, maar ook heel mooi, zowel de 1600, 1800, 1950 als de 2000. Over 4 weken gaan we weer, eindelijk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 20 januari 2008

Door: Anoniem over Les Arcs

Wij zijn vorig jaar februari geweest en ik ben erg onder de indruk van het appartementencomplex, schoon!!! Groot met genoeg kastruimte. Pistes prachtig. Wij zaten wel in 1950. Een aanrader voor iedere ski klasse, in februari gaan we weer. Skihuur vanuit 1950 is niet handig geregeld, moet je halen op 2000 en ik raad je aan dat meteen bij aankomst te regelen, omdat het liftje van uit 1950 naar 2000 sluit om 17.00 en dan kun je lopen met je spullen. De volgende dag sta je daar met de rest van het dorp.... das niet fijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 september 2007

Door: Anoniem over Les Arcs

Arc 1950 is zowel voor beginners goed te doen als voor gevorderden ideaal.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 mei 2006

Door: Anoniem over Les Arcs

Op 2000 meter vakantie gehoouden, saai dorp maar een heel mooi gebied voor elk wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 mei 2006

Door: Anoniem over Les Arcs

Op 2000 meter vakantie gehoouden, saai dorp maar een heel mooi gebied voor elk wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 maart 2006

Door: Anoniem over Les Arcs

Wij waren van 4 t/m 11 maart in Les Arcs 2000. Daar zateravond aangekomen was de toegang tot berg gestremd en waren we genoodzaakt ergens in de noodopvang te overnachten (overigens een leuke ervaring). Zondag onze weg vervolgt naar les arcs, konden die dag niet skien. De rest van de week kunnen skien ondanks de hevige sneeuwval. Zeker een aanrader, zou zo weer terug gaan naar het gebied (dan met veel zon en mooie pistes).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 10 februari 2006

Door: Tommeke over Les Arcs

Wij sliepen op appartement van Le Village en dit was heel goed meegevallen van prijs , comfort en winkelgelegenheid. Zowel voor mensen met groot als klein budget. Pistes waren heel goed onderhouden maar op het einde weinig sneeuw dus veel stenen erdoor. (Tip: daal af naar Vallandry , want daar zijn de pistes onder de boomgrens en blijft de sneeuw langer liggen) Ook kan je hier goed off-piste skieen en boarden maar doe dit zoals wij met een gids of leraar van de ESF. Bijna iemand zien verongelukken die alleen op avontuur ging. Ik ga zeker terug!!!!!!!!!!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 5 januari 2006

Door: Anoniem over Les Arcs

Vakantie in Les Villages 1950. Schitterend appartementencomplex waar men zich ontzettend inzet om de gasten een leuke week te bezorgen. De prijs is redelijk hoog, maar deelname aan georganiseerde aktiviteiten zijn gratis (gluhwein, wijnproeverij, hondensleerijden, paard-skieen). Zonligging is minder, dus het is er sneller koud. Busverbindeingen tussen 1600, 1800, 1950 en 2000 is ideaal. Leuk skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 24 oktober 2005

Door: Loek over Les Arcs

Vorig jaar in januari hier geweest, veel mogelijkheden bij goede sneeuw. Dat hadden wij dus niet. Stenen in de piste en slechte plekken. Maar zoals ik al zei, veel mogelijkheden bij goede sneeuw. Vooral de verbinding met La Plagne biedt veel voor gevorderde skiers. boven de boomgrens is het overal, ook offpiste, goed skien. Het passysteem bij liften (electronisch met sensoren) is ideaal!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 19 oktober 2005

Door: Leen over Les Arcs

Een paar jaar geleden zijn we naar Les Arc geweest in het Club Hotel Village du soleil. Prachtige vakantie geweest. Goede pisten, gemakkelijk om s`middag in hotel te gaan eten, de kinderen worden goed (maar wel enkel in frans) opgevangen. Ze hebben zelfs een eigen restaurant!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen