Beoordelingen Les Menuires

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Les Menuires te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Les Menuires ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Les Menuires op wintersport zijn geweest. Ben jij in Les Menuires geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 24 maart 2019

Door: Fabian over Les Menuires

Top gebied

Gezellig dorp en beste skigebied

Hoogte
Apres-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 4 maart 2018

Door: Daan van de Pol over Les Menuires

Erg mooi hoog gelegen skidorp met goeie aansluitingen tot de rest van Les 3 Vallees

Skipistes waren van 's ochtends vroeg tot de laatste lift omhoog erg goed. In tegendeel tot lager gelegen gebieden s' middags geen moguls op de piste waardoor ze goed begaanbaar zijn.

Goed aangesloten
Mooie brede pistes
Dorp goed aangesloten, je komt makkelijk in het centrum
Lange berg weg tot het dorp
Verouderde liften ze zijn aan het vernieuwen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 28 november 2016

Door: Susan Kramer over Les Menuires

Geweldig skigebied

Les Menuires is een plaatsje midden in het skigebied Les Trois Vallees. Bij minder goede sneeuwcondities kun je toch nog altijd goed skiën in Val Thorens. Het gebied is zo uitgebreid dat je altijd wel je pistekaartje bij je moet hebben en moet je bijtijds weer teruggaan naar je eigen gebied, want anders mis je de liftaansluitingen. Bij de appartementen zijn genoeg winkeltjes en restaurantjes. Vergeleken met de andere plaatsen in het skigebied is Les Menuires redelijk 'goedkoop'

Lekker hoog, groot skigebied. Zo uitgebreid dat je nooit meer naar een andere locatie hoeft te gaan.
geen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 maart 2016

Door: Marcia over Les Menuires

Super mooie lange pistes

Erg mooi gebied en genoeg km kan je er maken. Leuke tochten omdat het gebied erg groot is.

Groot gebied met mooie pistes
Weinig apres-ski

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 9 maart 2016

Door: Bart korthoudt over Les Menuires

Heerlijk om terug te komen!!!

Les menuires is gelegen in Les 3 Vallées. De piste's zijn heerlijk om te skiën!!! De piste's zijn oooh zo heerlijk!!! Prachtige events zoals de skileerkrachten met de fakkeltocht!!! Je staat er met een zakdoek in je handen van alle emotie's i love it!!! Les menuires verdient een grote bravo voor hun respect naar de toeristen!!! Ik vind het heel knap en heel belangrijk dat mijn collega's daar ook zijn met een deftig uitgeruste Brandweer korps. Ik heb zo genoten Les menuires blijft voor eeuwig in mijn hart bestaan!

Heel vriendelijke mensen!!! leuke Events in de gemeente!!! Goeie shopping center en goede uitgebreid toerisme!!!
Jammmer geen bowling center mag gerust is komen....

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 3 januari 2015

Door: martijn over Les Menuires

Mooiste skigebied in de hele wereld!

Eindeloze pistes. altijd goede sneeuw, wat wil je nog meer! En sneeuwzeker! Kortom ik ga hier al 5 jaar lang achter elkaar naar toe en wil niet anders!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
7

Datum 14 november 2014

Door: Skoover over Les Menuires

Typisch lelijk Frans skidorp maar zalige pistes.

Geen mooi dorp zoals in Oostenrijk. Geen afdalingen tussen de bomen. Maar voor liefhebbers van hoge bergen en witte vlaktes, ideaal. Soms heel erg druk, zeker bij slechtere weersomstandigheden. Heel vaak kan je niet de ganse pas 3 Vallées gebruiken omdat de verbindingen gesloten zijn wegens te veel wind, mist of iets anders...

Gevarieerde pistes, minder voor beginnelingen
Druk wegens vaak afsluiten liften door veel wind of mist

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 juni 2013

Door: Miranda over Les Menuires

Fantastisch skigebied voor kleine kinderen

Les Menuires is echt een topgebied voor gezinnen met kinderen die willen leren skiën. Onze jongste van 4 heeft voor het eerst geskied afgelopen kerstvakantie en de vlakke oefenweides met lopende band liftjes zijn perfect om te leren skiën! Voor ons genoeg blauwe en rode pistes, dus een zeer afwisselend en uitgebreid skigebied. Het is wel erg druk in de vakanties merkten we op. Het dorp zelf is ook erg gezellig voor gezinnen. De kinderen vonden de lange sleebaan helemaal geweldig!

Toppistes voor kinderen om te leren skiën
Uitgebreid en divers gebied voor gevorderden
Het is wel erg druk op de pistes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
2

Datum 3 januari 2012

Door: lesmen27 over Les Menuires

elke dag actuele foto's uit Les Menuires zie : http://www.flickr.com/photos/123_456/collections/72157628393506447/

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 5 januari 2009

Door: Anoniem over Les Menuires

Ik kom nu al 9 jaar in les Menuires en vind het het mooiste gebied wat er is. Voor ieder wat wils. Het is niet zo gezellig als in Oostenrijk, maar met elkaar kan je het wel gezellig maken!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 14 januari 2008

Door: Eva over Les Menuires

Wij gaan al een aantal jaar 3-5 weken skiën per jaar. We hebben reeds met een 6-tal verschillende organisaties geboekt. De Chalet Marmottes in Les Menuires was prima verzorgd en had alle nodige luxe. Wel de eerste keer in al die jaren dat we belazerd werden via de organisatie. Alhoewel de verantwoordelijke ter plaatse, Maaike, een prima job leverde hebben we vandaag, meer dan 2 weken na terugkeer nog steeds de waarborg twv 1000€ niet teruggestort gekregen. Telefonisch geraak je niet binnen en op een mail verstuurd meer dan 9 werkdagen gelden hebben we nog steeds geen respons gekregen. Begin februrai gaan we normaliter opnieuw op wintersport, gegarandeerd nooit meer via sportura!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 21 maart 2007

Door: Anoniem over Les Menuires

Het is een gezellig dorp, goed voor kinderen, veel km piste. Het is wel goed voor gevorderen. Vooral de La Massa is heerlijk, alleen dan wel 's ochtends.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2007

Door: Anoniem over Les Menuires

We verbleven in een schitterend Chalet van Ski Olympic in Reberty 2000, iets boven Les Menuires. Zeer goede ligging ski in en out, rechtover de Etele-lift. Absoluut een aanrader voor mensen met kinderen is de Skischool Snowbow die in het chaletdorp actief is met enkele Nederlandstalige monitoren. Duurder dan de ESF, maar vooral voor kleinere kinderen interessant. Les Trois Vallees is uiteraard de top qua skigebied en in de periode dat wij er waren was nagnoeg alles open (18/2-25/2). Sneeuw was ok, maar talloze de sneeuwkanonnen kwamen zeker van pas en dat is het dan het voordeel van een hooggelegen Frans resort ivm bv Oostenrijk. Vooral buiten de pistes zag je dat het een zachte winter was. De opmerkingen hieronder gaan uitsluitend over Reberty, in Les Menuires zelf zijn we nauwelijks geweest.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 januari 2007

Door: Jakobtruus over Les Menuires

Het is geweldig. Je kunt alle kanten op. Goede sneeuw in het poederparadijs! Het mooiste skigebied en lekker groot en prachtige afdaling zoals de la masse!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 30 november 2006

Door: Eric, Martine en Leen over Les Menuires

Wij komen al 13 jaar naar kirchberg en keren elk jaar zeer tevreden terug. Wij verblijven de laatste 5 jaar in hotel Brauns en zijn daar zeer tevreden. Heel goede eigenaars, zeer lekker eten en rustig gelegen.Wij keren volgende zomer zeker terug .

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 november 2006

Door: JP over Les Menuires

28 jan in dit supergebied geweest. Vooral de pistes zijn goed om te knallen. Voor ieder wat wils. Ook kun je mooie dagtochten maken naar andere plaatsen in dit gebied. Offpiste zijn er ook veel mogelijkheden (le massa). SUPER

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 november 2006

Door: jp over Les Menuires

Voor de tweede keer naar les menuires geweest. Super gebied, goede liften en superpistes.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 29 maart 2006

Door: Anoniem over Les Menuires

Zeer goed skigebied eindeloos skiën

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 maart 2006

Door: Marieke over Les Menuires

Pistes sluiten op elkaar aan, worden goed geprepareerd, met een 3 vallees skipas kom je ook overal en kun je je de hele dag erg goed vermaken. Misschien ligt het aan de week dat wij er waren (25-2 t/m 4-3), maar wat een enorme drukte! Een half uur wachten voor de eitjes om een piste op te komen, en weer een half uur wachten voor de volgende stoeltjes lift, bleh... In het dorp zelf zijn we niet veel geweest, we hadden een goed appartement met vriendelijk personeel. In de winkels en restaurants lijkt men (in tegenstelling tot Val Thorens) geen engels te kunnen of te willen spreken. Jammer. Al met al hebben we wel een hele goede skiweek gehad :-)

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 7 februari 2006

Door: R.P. van Dam over Les Menuires

Prima skidorp, centraal gelegen in de Trois-Vallee. Appartement in le Necou voldeed goed. Ruim genoeg voor 4 personen. Geen uitgebreide apres-ski mogelijkheden en terrassen, eetgelegenheden zijn bovengemiddeld duur voor de verkregen kwaliteit. Dorp zelf is goedkoper dan Val Thorens. Skipistes waren door gebrek aan sneeuwval zeer ijzig. Pistes in omliggende dorpen goed bereikbaar. Kortom: Prima skiplek en een tip van een zuinige Hollander: Neem zelf je eten mee. Smaakt beter en je houdt over voor iets leuks.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 4 februari 2006

Door: Pieternella over Les Menuires

Het dorpje St. Martin de Bellville is enig. Heerlijk rustig en vredig met gezellige restaurantjes, winkeltjes. De piste is vlakbij en daarmee kun je snel het hele gebied bereiken. Lekkere traditioneel eten , heerlijke kaas en lekkere savoyaanse wijnen. De mensen zijn erg aardig en behulpzaam. In de zomer kun je er ook vele sporten beoefenen en heerlijke wandelingen maken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 1 februari 2006

Door: Sven Verhoeven over Les Menuires

We hebben een lang weekeinde geskied in les menuires. Donderdag nacht rijden. Vrijdagmiddag skieen tot en met Maandag. Echt fantastisch. Zo vanuit het hotel de lift in. Dat is in Oostenrijk wel anders. Het dorp zelf is niet veel.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 26 januari 2006

Door: pascal over Les Menuires

super echt super gaaf gebied voor elk wat wils neem 3 vallees pas kun je ook naar meribel en courchevel waar je heerlijk kunt skiën

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 januari 2006

Door: Anoniem over Les Menuires

Hele mooie pistes, voor elk wat wils. Het dorp zelf is zeer lelijk: torenflats, grauw, ongezellig. Als je puur voor de wintersport gaat is het zeker aan te raden, voor de gezelligheid zou ik ergens anders heen gaan.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 januari 2006

Door: DnA over Les Menuires

wat een supergebied is dit,iedere dag weer goede pistes en vriendelijk personeel.hier wordt je als boarder in de watten gelegd.Vette parken!!!!!!!!Echt een aanrader voor iedereen die voor de sneeuw gaat,en niet zozeer voor de apres ski.Ik kom zeker terug in april

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 15 januari 2006

Door: Jor over Les Menuires

Ben net terug van een vakantie in Les Menuires. Het dorp zelf is absoluut NIET gezellig. Maar dat zie je toch wel meer in Frankrijk. Maar het is wel Le Trois Vallees, en dat staat garant voor ontzettend veel kilometers skieen. Twee liften en een bocht naar rechts en je zit weer in Val Thorens, wat behoorlijk hoog gesitueerd ligt. De pistes zijn elke dag weer perfect geprepareerd, wat ook wel fijn is. Tot nu toe maar enkele mooiere pistes gezien in Zermatt. Kortom: Als je flink wat ski-kilometers wil maken, dan is dit een lekker gebied. Alles is mooi op elkaar aangesloten, en je kan mooie lange afdalingen maken. Maar als je meer van gezelligheid houd en wil je een leuke en wervelende apres-ski, moet je zeker niet in Les Menuires zijn.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 januari 2006

Door: ilona Piris over Les Menuires

Eigenlijk bedoel ik het ten onrechte in een adem genoemde Saint MArtin de Belleville: het enige authentieke dorp in les tropis vallees. zeer byzonder is het even verder gelegen hotelletje : la bouitte waar je de echte savoyardse sfeer proeft in een zeer smaakvole zetting. St Martin heeft ook nog iets gemoedelijks en met twee snelle liften zit je zo boven aan de berg om vervolgens naar meribel of les menuires af te dalen. Les Menuires en Val Thorence waren vor mij minder geslaagd, daar hier die gruwelijke torenflats en resorts de grond uit gerezen zijn. Al doet les menuires het laatste jaar zijn best dit image te verbeteren. Meribel is helemaal te gek , de afdaling naar Courchevel ook en voral bij de Altiport heb je een waanzinniog restaurant voor de echte verwende wintersporters. Prachtige pistes en eindeloos skiplezier. Uigaansleven kent St Martin niet zo veel, behalve een paar barretjes en wat restaurantjes, maar de sfeer is fantastisch.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 december 2005

Door: een fanetieke skier over Les Menuires

wij zijn hier van 10 tot 17 december geweest het was in een woord gewelgig. het gebied is perfect voor ieder wat wils. de liften sluiten zeer goed aan ga al 10 jaar overal naar toe maar dit is het mooiste skigebied tot nu toe.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 14 december 2005

Door: Sproetje over Les Menuires

Wij gaan altijd begin maart en komen hier al een aantal jaren. Geweldig ski gebied, voor elk wat wils. Goede sneeuw kwaliteit. je kan er met alle talen terecht. Goede skischool en ontzettend aardige mensen. Lekker eten en gezellige restaurants. Wij zijn er nog lang niet uitgekeken.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 december 2005

Door: Lekkerdiing over Les Menuires

Het is een paradijsje..

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 28 november 2005

Door: Jannis over Les Menuires

Het is een groot mooi uitstekend skigebied voor alle leeftijden. Er is aprés ski. Ik ben hier elk jaar terug te vinden. Door ook niet te dure appartementen.. Voor ieder wat wils.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 28 november 2005

Door: Bertus over Les Menuires

Prachtig wintersportgebied met teveel mogelijkheden voor een week. En de gezellige apres-ski begint gelukkig ook eindelijk te komen door de Yeti's.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 8 november 2005

Door: SiiimOneee over Les Menuires

Geweldigg!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 30 oktober 2005

Door: Anoniem over Les Menuires

Het is hier geweldig. Echt het mooiste om te skiën.. Echt een paradijsjes

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen