Beoordelingen Saint Sorlin d'Arves

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Saint Sorlin d'Arves te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Saint Sorlin d'Arves ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Saint Sorlin d'Arves op wintersport zijn geweest. Ben jij in Saint Sorlin d'Arves geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 maart 2018

Door: Agnes over Saint Sorlin d'Arves

Prachtig skigebied

We hebben heerlijk geskied. Uitgebreid skigebied.

Uitgebreid skigebied
Sleepliften

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 28 februari 2018

Door: marlies van donge over Saint Sorlin d'Arves

Geweldig!

Wij zijn begin januari hier geweest en hebben genoten, onze locatie was Les Residence de Sybelles bovenin het dorp, maar vlakbij de piste en een mooi uitzicht. Mooie brede pistes, supermarkt om de hoek en een klein appartement, maar alles zat erin en voor met z'n tweetjes ruim genoeg.

50 meter van de piste af
Geen lift in appartement

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2018

Door: Robin Goudket over Saint Sorlin d'Arves

Gezellig dorpje, mooi en uitgebreid gebied, off-piste

Saint-Sorlin-D'Arves is een gezellig en lang uitgerekt dorpje. Als je voor après-ski zou kiezen, kan je al beter een ander gebied opzoeken, en al zeker als je meer beneden in het dorp overnacht. Het lijkt me wel ideaal om daar een aangename gezinsvakantie door te brengen. De pistes zijn zeer afwisselend en uitdagend, maar wel niet echt heel geschikt voor beginners. Off-piste mogelijkheden zijn hier zeker een pluspunt. Op het vlak van freestyle zijn er zeker betere opties aangezien het snowpark niet echt uitgebreid is. Wat wel een heel toffe aanvulling is, is het (gratis) springkussen aan een restaurant/bar die je tegenkomt in de dal-afdaling naar Saint-Sorlin.

Gezellig
Afwisselend gebied & off-piste
Airbag
Uitgaansleven
Weinig beginnersmogelijkheden

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2008

Door: Elvira over Saint Sorlin d'Arves

Ik heb mijn vakantie van 19-1-08 t/m 26-1-08 doorgebracht in Saint Sorlin D'arves. Het is een zeer mooi gebied. De natuur is er erg mooi! Ook voor beginners zoals ik zijn er genoeg ski mogelijkheden. Bij de pistes is genoeg gelegenheid om even wat te eten of drinken. Ik logeerde in Les Fermes. De kamers zijn klein, maar het is te doen! In het dorpje een kleine supermarkt waar je genoeg spullen kunt halen. Ook is t makkelijk om er ski-materiaal te huren. Ik heb hier een top vakantie gehad!! Groet, Elvira

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 8 november 2007

Door: Inna over Saint Sorlin d'Arves

In de kerstvakantie van 2005-2006 ben ik in Saint Sorlin gaan skien. Het is een erg uitgebreid gebied met vele mogelijkheden. Toch moet je al gevorderd zijn om naar de andere dorpen te kunnen. Wij verbleven in Résidence Les Fermes. Dit zijn nieuwe appartementen. Zoals we in Frankrijk gewend zijn, is alles vrij klein (maar dat weet je op voorhand). We hadden dit goedkoop kunnen boeken en mochten gratis gebruik maken van sauna, jacuzzi en zwembad. We zaten ook vlakbij de pistes en supermarkt. Een aanrader! De après-ski viel wel tegen. We zaten ver van het dorp en konden daardoor 's avonds maar in één pub terecht. Deze sloot altijd erg vroeg. Het dorp is vooral geschikt voor familievakanties.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 oktober 2007

Door: monica over Saint Sorlin d'Arves

Een goed gebied voor iets gevorderden. Het hoogteverschil is niet zo heel groot, dus wij waren in 5 minuten weer beneden. plaatsen le Corbier en la Tousiere zijn wel veel centraler. Erg rustig toen wij er waren (10 maart) en er zijn volop offpiste mogelijkheden. Goedkoper dan de bekende grote skigebieden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen