Beoordelingen La Toussuire

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar La Toussuire te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of La Toussuire ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in La Toussuire op wintersport zijn geweest. Ben jij in La Toussuire geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
4

Datum 12 februari 2012

Door: Petra over La Toussuire

Heerlijke week gehad in La Toussiere. Vanuit het appartement zo de piste op en terug skien tot in de ski ruimte. Appartement compleet en netjes. We hadden 6 persoons (3kamer app.) en dat is voor 4 personen goed. Met een paar minuten lopen in het dorpje. Heerlijk brood bij de bakker vandaan. Helaas zaten we niet aan de zonkant van het gebouw maar we waren de hele dag buiten. We hadden heerlijk zonnig weer en er lag veel sneeuw. Pistes werden 's nachts weer netjes strak getrokken.Uiteten was niet echt bijzonder en door de locaties aan de piste ook aardig aan de prijs. Heerlijk skien over alle soorten pistes. Er zijn sleepliften en ook stoeltjesliften. Ze zijn druk aan het vernieuwen naar snelle, vertraagde instap liften. De fransen hadden vakantie maar druk was het zeker niet. Geen wachttijden. Voor ons een heerlijke week en we gaan zeker nog eens naar dit gebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 januari 2011

Door: Rob over La Toussuire

Vandaag sluiten we heerlijke week skivakantie af. We verbleven in het appartementencomplex goelia. De appartementen zijn eenvoudig ingericht, niet bijzonder luxe, maar alles wat je nodig hebt is er. Bij de receptie zijn ze vriendelijk en behulpzaam. Wat verder over het apartement te zeggen is dat je deze altijd wat ruimer moet boeken als wordt aangeven. Wij zaten bijvoorbeeld met 2 volwassenen en een 4 personenappartement (2 kamer). Als je na het skien lekker wilt zitten is het aan te bevelen om een eigen (tuin)stoel van thuis mee te nemen. Wat ook prima was dat een draadloze internetverbinding aanwezig is. Supermarkt is op het complex aanwezig. Ook een klein restaurantje (heerlijk gegeten voor een normale prijs en vriendelijke bediening) ontbreekt niet. Bij het appartementencomplex is een stoeltjeslift die drect toegang geeft tot de skipiste. Ook terug skien tot je appartement is mogelijk. Het gebied zelf is mooi en overzichtelijk. Hier en daar een verouderde stoeltjeslift, maar als je er een beetje oplet zit je in een paar minuten in een super deluxe stoeltjeslift boven op de berg. De verbindingen naar de andere skidorpen zijn goed, je ontkomt er niet aan af en toe ook gebruik te maken van een sleeplift. Kortom een degelijk skigebied waar het goed toeven is.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 12 januari 2011

Door: Anton uit Tirol over La Toussuire

Zijn juist terug uit La Toussuire het moet daar dringend sneeuwen. Op de meeste pisten stak er gras door, beneden in dorp GEEN sneeuw.Was eerste keer Frankrijk in winter " nooit meer ". Dorp zonder sfeer, volgend jaar weer naar Oostenrijk VEEL leuker. Zijn eens gaan snowschoeterren was wel tof maar leek meer op motorcross. Ook zijn er veel sleepliften en de zetelliften zijn zeer verouderd . Skipas daardoor duur voor wat ge in de plaats krijgt. Eten op pisten en beneden in dorp ok maar niks speciaal. Franse gastronomie ?

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 maart 2010

Door: Anoniem over La Toussuire

Vorig jaar maart in goelia geweest met 2 senioren en 4 jongelui in twee appartmenten in hetzelfde gebouw, en nu maart 2010 gaan we weer. Super goed skigebied, ook voor gevorderden. Wij gaan al jaren op wintersport en omdat het zo goed bevallen is gaan we weer naar hetzelfde dorp. Lift direct bij appartementen. Appartement is ok, maar ga in Frankrijk met minder mensen dan aangegeven dus 4 pers in een 6 persap. en 2 pers. in een 4 persapp.anders wordt het wel klein Onze hond ( labrador) erbij gaat prima. Er zijn goede wandel en uitlaat mogelijkheden. Natuurlijk wel de poep even opruimen! Het is leuk winkelen in de hoofdstraat. Kortom als je niet van uitgaan en apres ski houdt een echte aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 18 januari 2010

Door: Grytsje over La Toussuire

Heerlijke week gehad, mooi weer en 1 dag veel sneeuw. We zaten alleen wat buiten het dorp en de ski bus reed onregelmatig en sjouwen met je ski's is bijna niet te doen. Prachtig ski gebied. Voor broodjes moest je dus ook bijna een uur uittrekken om s'morgens te halen, want de broodservice was net afgeschaft, dat was balen!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 30 december 2009

Door: esther over La Toussuire

Wij zijn net terug. Hebben in complex Goulia gezeten. Prijs/kwaliteit is prima. Wat niet handig is zeker niet voor snowboarders als er geen piste is geprepareerd bij de lift naast Goulia zoals in ons geval. Je hebt dan helemaal niets aan deze lift en moet je te voet ,met de bus (waarvan de tijden onbekend zijn) of met je eigen auto heen en weer. Dit was iedere dag weer een tegenvaller. Dan is de piste t.o.v. het complex Goulia erg ver weg. Tevens was er te weinig sneeuw gevallen waardoor er veel liften dicht waren en je ook niet naar de naastliggende dorpjes kon boarden. Na drie dagen ben je het als vergevorderde boardster het gebied al snel beu. Verder is het voor kinderen een echt super gebied met heel veel hele aardige mensen.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 24 oktober 2008

Door: Ed en Hennie over La Toussuire

Zijn midden januari 2007 in complex Goelia geweest. Zag er keurig uit en werden netjes geholpen. Ligt direkt aan de skilift en er is een klein supermarktje aanwezig. De pistes is voor elk wat wils, goed en overzichtelijk, prima bewegwijzering. Toegang met de auto tot het dorp en zijn appartementen/hotels ook in orde. Ruim voldoende horecafaciliteiten. Hebben voor januari 2008 weer geboekt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 11 februari 2007

Door: Anoniem over La Toussuire

We hebben in Chalet Ville de Lyon gezeten in La Toussuire. Wat een BAGGER TENT! Het is echt een dikke afrader. Het eten is niet te eten, de keuken is smerig en het personeel... wat een stelletje zombies! Verder ziet het er gewoon niet uit. Niet doen dus!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 februari 2006

Door: Skiester over La Toussuire

Onwijs leuke plaats! Groot skigebied met veel mogelijkheden. Leuke Bar/Restaurant Le Tonneau. Hier kun je heel leuk na het skieen wat drinken. Ook kun je er heerlijk eten en de service is geweldig!!! 's Avonds is het er een gezellige boel!!! (hoogseizoen).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 21 februari 2006

Door: Alex over La Toussuire

Prima pistes, die allemaal in het dorp uitkomen. Voldoende liften en pistes voor beginners en gevorderden, maar voor de echte die-hards zijn er wat minder mogelijkheden. Apres ski, zoals (jongere) Nederlanders dat gewend zijn, is hier praktisch niet mogelijk. Het hele dorp kent geen echte kroegen / cafe's, maar allen de combinatie bar / restaurant. Overal gaan ze ervan uit dat je komt eten…

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 26 december 2005

Door: Henry v Kralingen ( Hellevoetsluis) over La Toussuire

Afgelopen jaar 1e week januari met gezin met 2 kinderen 11 en 13 jaar La toussuire bezocht. Zeker in deze periode een aanrader. Genoeg sneeuw, uitstekend geschikt voor kinderen en niet te duur. Vrij stil dus nergens wachten bij de liften. Accomodatie via internet geregeld. Kennis van een klein beetje Frans strekt tot aanbeveling. Ga over twee dagen voor de tweede keer dit dorp bezoeken, is dus zeker bevallen. Rijd ook makkelijk aan tot in het Dal +/- 15 km van bestemming autobaan. mvrgr: Henry van Kralingen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 2 oktober 2005

Door: Paul over La Toussuire

Zeer groot skigebied met een goeie prijs voor de skipas in vergelijking met andere gebieden met evenveel km pistes. Zonigge ligging met voor ieder wat wils, een aanrader zowel voor beginners als gevorderden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen