Beoordelingen Morzine

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Morzine te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Morzine ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Morzine op wintersport zijn geweest. Ben jij in Morzine geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 8 maart 2016

Door: Jacques Mikkers over Morzine

Heerlijk skigebied, les portes du solei

Dit jaar voor het eerst naar les portes du solei geweest, wat een geweldig skigebied is, met meer dan 600 km piste verdeeld over meerdere skigebieden in twee landen.

Groot, uitgebreid ski gebied, met voor Franse begrippen, een top apres ski
De hoogte van het gebied

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 18 juni 2013

Door: Frederik over Morzine

Beste gebied van Europa

Ik ben dit jaar voor de derde keer naar Les Portes du Soleil geweest, dit keer verbleven we in Morzine. Het skigebied is zonder twijfel een van de beste van Europa (naar mijn mening de beste). Het gebied is gigantisch, ik ben dit jaar 3 weken in Portes du Soleil geweest en heb niet eens alle pistes gehad. Er zijn veel funparken en goeie off-piste mogelijkheden. Het dorp is altijd gezellig en je kunt er altijd wel après-skiën. Als je op zoek bent naar een skigbebied met uitgebreide mogelijkheden is Portes du Soleil een van de beste opties.

Super skigebied
Gezellig dorp

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 5 maart 2010

Door: Fam. uit Haarlem over Morzine

Wij zijn net terug uit Morzine waar we heerlijk geskied hebben. Zeer uitgebreid gebied en eigenlijk heb je voor een week genoeg aan de skipas voor Morzine/Les Gets. Er is vanuit Morzine 1 kabelbaan en een stoeltjes lift om de berg op te komen en die is om 0830 open. Als je zorgt dat je er voor 0900 bent vallen de wachttijden mee, daarna kan het wel 30 min duren. TIP: koop je skipas van te voren of meteen als je aankomt anders sta je heeeel lang in de rij. Morzine zelf is een gezellig dorp met leuke restaurantjes en cafetjes. Enige minpunt is dat de gratis busservice moeilijk voorspelbaar is. De ene dag ben je binnen 10min weer bij je hotel, de volgende dag duurt het meer dan een uur. Het lijkt erop alsof de chauffeurs willekeurig stoppen.... soms kwamen er wel 6 bussen langs maar geen van allen waren ze bereid ons en de andere wachtende skiers op te halen met het gevolg dat we te laat voor skiles waren. Skilessen in Morzine zijn erg prijzig (bovenstaande prijzen kloppen niet) Voor maar 10 uur les betaalde wij voor ons zoontje van 8, Euro 182 bij The Snow School (hoort bij ESF) Voor de medaille aan het eind van de week die hij gewonnen had wilde ze nog eens Euro 5 hebben. Beetje belachelijk. Voordeel is weer dat ze niet meer dan 8 kinderen in een klasje aannemen, nadeel les begint om 0915 bovenop de berg dus je moet erg vroeg op. Er zijn vele skischolen maar geen van allen hadden ze in de NL vakantie Nederlands sprekende ski leraren (info hierboven dus weer niet correct) Tijdens onze vakantie was er een druk animatie programma in het dorp inclusief een fakkeltocht en een ski patrol "rescue" demonstratie. Erg leuk. Voor het gezellige dorp en het skigebied zouden we zeker terugkeren naar Morzine maar dan zonder skiles.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 januari 2010

Door: Kees over Morzine

Wij gaan volgende week voor de tiende keer naar dit fantastische skigebied.Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor zowel beginnende als ook gevorderde skiers.Ons verblijf is al vele jaren in het dorpje Prodain.Lekker dicht bij de gondel naar Avoriaz zodat we niet ver hoeven te lopen.Aan het einde van de dag kunnen we tot aan de achterdeur van het hotel skien. Voor vele liefhebbers een heel fijn skigebied.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 9 december 2008

Door: Anoniem over Morzine

He hallo, wij huren al zo'n 4 jaar een compleet chalet voor 12 tot 15 personen in Morzine. Het is super relaxt en net buiten het centrum. Je moet wel echt voor het skien of snowboarden gaan. Apes-ski is weinig!! Pistes zijn fantastisch en oneindig. Je kan elke dag een ander gebied in. En het is bijna altijd mooi weer!!!!;) Voor snowboarders moet je in Avoriaz zijn, super funpark.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 16 januari 2008

Door: fpmmj over Morzine

Dit jaar voor de 8ste keer naar Morzine, dat zeg al genoeg. Het hele gebied is super. Elke dag weer een andere route, aansluiting naar andere pisten en dorpen goed te doen met de gratis skibus of treintjes die je van de ene naar de andere piste brengen.Voor iedere smaak wat te beleven.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 15 januari 2008

Door: Anoniem over Morzine

Het gebied Port du Soleil is zeer uitgestrekt en je verveeld je dus niet snel. Er zijn erg veel mooie pistes en routes. Wij huren elk jaar een appartement en dat bevalt super. Omdat we buiten het seizoen om gaan hebben we ook niet veel last van rijen bij de liften.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 18 april 2007

Door: Lisa over Morzine

Morzine is een leuk dorp in Portes du Soleil, Frankrijk. Helaas lag er tijdens de kerstvakantie van 2006 heel weinig sneeuw waardoor het op de meeste pistes erg druk was. Ook lagen er veel stenen en stukken gras. Dit zal een geweldig gebied zijn als het wel mogelijk is om alle pistes te gebruiken met mogelijkheden voor iedereen. Het dorp zelf is leuk, de après-ski wel ok.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 27 februari 2006

Door: Anoniem over Morzine

Begin feb naar Morzine. Prachtige pistes en liften, maar daal niet naar het dal af, want de rijen daar zijn fors. Apres ski viel tegen. Disco was leeg, Buddha bar is leuk (britse pub) maar verder waren zowel publiek als muziek suf, veel alto/ britpop en vol met engelse jeugd. Restaurantjes zijn drukbezocht, dus vooraf reserveren. Je krijgt véél, prima eten. Dorpje zelf is lieflijk en best groot. Wij zaten in Hotel Peter Pan (niet doen). Was goedkoop en last-minute, maar met reden.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 21 januari 2006

Door: anoniem over Morzine

Morzine is heel leuk leuk om te skieën . Je kan elke dag andere skipisten doen. Je moet geen uren wachten aan de liften.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 januari 2006

Door: Anoniem over Morzine

Ik ga niet liever naar morzine op reis dan één ander ook. vooral in de winter is er het zeer leuk!! je hebt er altijd sneeuw en ook van goede kwaliteit.Je hebt een grote aanbieding van skipisten, en een zeer pitoreske dorpje. Waar je lekker kan eten na de lastige,(of leuke)skitocht. Het beste hotel in morzine vind ik vast en zeker le dahu.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
6

Datum 26 november 2005

Door: Casper over Morzine

Morzine vind ik een erg leuk dorp, vooral het oude centrum is wel charmant. Alleen de mensen die alleen maar voor het skien komen, kunnen beter naar Avoriaz gaan. Een nadeel vind ik het heen en weer lopen naar de skiliften met de zware skies. Maar het skigebied kan niet beter, ook leuk als je opeens in zwitserland aan het skien bent.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen