Hoogte: 1172 Meter

Les Gets in het kort
  • Oefenweide bij het dorp
  • Piou Piou kinderclub
  • Eenvoudig pisteaanbod

Les Gets is een ideaal dorp voor een wintersport met de hele familie. Er zijn tal van voorzieningen waardoor kinderen hier een heerlijke wintersport beleven. De accommodaties bevinden zich op loopafstand van de piste en er is een oefenweide direct bij het dorp. Naast leren skiën op de skischool kunnen zij bijvoorbeeld ook snowtuben of schaatsen (op de ijsbaan in het centrum). Alles om kinderen een zorgeloze wintersport te laten beleven is aanwezig in Les Gets.

Club Piou Piou Les Gets
De allerkleinsten kunnen hun eerste meters op de ski’s maken bij Club Piou Piou. De skischool beschikt direct bij het dorp over een afgesloten kinderland waar in alle rust kan worden geoefend. Dit kinderland ligt in het hart van het dorp vlakbij het VVV-kantoor. In de nabijheid bevinden zich diverse oefenliften en oefenweides, waardoor kids eenvoudig kunnen doorstromen.

Kinderopvang Club P’tits Montagny’s
Om de hoek van de skischool bevindt zich ook de kinderopvang van Les Gets, Club P’tits Montagny’s. Kinderen met een leeftijd van 4 jaar, die nog niet willen leren skiën, zijn hier van harte welkom om in de sneeuw te komen spelen, knutselen en andere activiteiten te ondernemen. Tussen de middag overblijven is mogelijk.

Espace des Mappys
Ook bij het bergstation van de Chavannes gondel ligt een uitgebreid kinderland. Espace des Mappys is afgesloten van de overige pistes en beschikt onder andere over twee lopende banden en vier oefenweides. Ook is er een directe aansluiting op ‘le Territoire du Grand Cry’ middels de sleeplift met dezelfde naam.

Le Territoire du Grand Cry
Le Territoire du Grand Cry staat in het teken van de indianen en beschikt over tal van voorzieningen. Zo is er een indianenpiste met hobbels en bochten die dwars door het bos loopt. Ook is er een inidanendorp met tipi’s waar verschillende activiteiten worden georganiseerd. Op de Ranch kun je geiten aaien en bij de video totem kun je je eigen indianendans op laten nemen.

Milka funpiste
De Milka funpiste wordt ontsloten door de la Croix stoeltjeslift en de Grand-Cry sleeplift. Er is een ‘natuur’ zone waar kinderen meer leren over de flora & fauna in het gebied. De ‘fun ski’ zone is een piste met bellen waar je met je skistok op kunt slaan en andere obstakels. Als laatste is er de relaxzone waar je in alle rust van de omgeving kunt genieten en waar je op de foto kunt met de Milka-koe.

 Skischool voor kinderen Les Gets

Kinderland aanwezig Speelplaats
Min. leeftijd (in maanden) 36 Mascotte aanwezig
Aantal uren geopend 8 Naam mascotte Piou Piou
Prijs per dag incl. lunch - Kindercarrousel
Prijs per dag excl. lunch - Kinderpiste met lopend band
Avonturenparcours Kinderpiste met sleeplift

 Les Gets voor de kinderen

Kindercrèche Prijs per dag incl. lunch € 59
Aantal uren geopend 8 Prijs per dag excl. lunch € 52
Min. leeftijd (in maanden) 6
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen