Beoordelingen Avoriaz

Het is altijd prettig om voor je vakantie ervaringen van andere wintersporters over een skidorp of skigebied te lezen. Een beoordeling kan je doen besluiten juist wél of niet naar Avoriaz te gaan. Door middel van de onderstaande beoordelingen kun je bepalen of Avoriaz ook voor jouw een goede bestemming is voor je volgende wintersport. Lees de recensies van bezoekers die reeds in Avoriaz op wintersport zijn geweest. Ben jij in Avoriaz geweest? Deel dan jouw ervaringen met andere bezoekers en laat je beoordeling achter. Zo help je andere bezoekers bij het vinden van hun ideale wintersport bestemming.

Schrijf een beoordeling
weather Gemiddelde beoordeling bezoeker
Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 9 maart 2016

Door: ann over Avoriaz

Op de piste, in een autovrij dorp, waar paarden voor vervoer zorgen!!!!!!!!!!!

Midden in een groot skigebied, omringd door mooie afdalingen. Goed voor beginners, want rond het dorp liggen heel veel blauwe pistes, ook lange afdalingen via blauw mogelijk. Maar wij gaan vooral steeds terug, omdat je vanuit Avoriaz mooie lange tochten kan maken naar Zwitserland of Les Gets.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 maart 2016

Door: Olaf over Avoriaz

Groot en geweldig skigebied!

Al enkele keren in Avoriaz geweest. Blijft een geweldig skigebied! Elke dag een ander gedeelte van het gebied. Het funpark is ook lekker om te doen. Elke keer verleg je je grenzen. De "muur" naar Zwitserland is ook geweldig! Op de pistes genoeg te beleven. Mooie uitzichten. Goede restaurants in het dorp en op de pistes. Apres-ski zoals in Oostenrijk moet je hier niet zoeken. Maar er zijn genoeg barretjes waar je lekker kan drinken en slap kan ouwehoeren! De gezelligheid komt dan vanzelf.

Groot, veelzijdig gebied met voldoende hoogteverschillen.
Veelzijdig gebied met voldoende hoogteverschillen.
's Ochtends en 's avonds zijn de grote liften in het dorp soms (te) druk.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
9

Datum 20 juni 2013

Door: Patty over Avoriaz

Portes du Soleil en Avoriaz zijn geweldig!

Het skigebied van Portes du Soleil lijkt wel oneindig veel pistes te hebben, of je nu beginnend skiër bent of een doorgewinterde skifreak, iedereen zal zich hier prima kunnen vermaken. Voor freestylers zijn er meer dan genoeg opties, het aanbod aan funparken is enorm. Ook freeride afdalingen zijn er meer dan genoeg. Voor beginners zijn er echter ook meer dan genoeg eenvoudige pistes, en ook al is het druk op de pistes, je hoeft nooit super lang te wachten voor de skiliften. Avoriaz is als dorp naar mijn mening ook geweldig, het ligt midden op de piste en omdat alle gebouwen van hout zijn straalt het dorp een heel lekker sfeertje uit. Restaurantjes en hotels zitten meteen aan de piste, dus je kan de hele dag op terrasjes of vanaf je balkon genieten van de mensen die voorbij skiën. Het uitzicht is ook geweldig, het dorp is letterlijk boven op de top van een berg gebouwd. Avoriaz is zonder twijfel het mooiste dorp waar ik ooit op wintersport ben geweest.

De unieke locatie van het dorp, schitterend uitzicht over de skiers en de bergen
De gezelligheid en openheid doordat iedereen er doorheen skiet
Ideale ligging in Portes du Soleil, je kunt alle kanten op
Autovrij dorp, je kan met een koets door het dorp heen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 25 maart 2009

Door: Anoniem over Avoriaz

Ben er 2 jaar geleden geweest met maten in paasverlof, net als dit jaar ga ik terug met paasverlof, verblijf in morzine, sochtends met eierlift naar avoriaz. Zalig gebied ginder, veel keuze uit soorten pistes en ook offroad zijn ze heel goed. De moeite waard indien je er nog niet bent geweest. Je hebt skipas voor zowel frankrijk als zwitserland wat wel goed meegenomen is. 2 verschillende gebieden en voor de echte gevorderden heb je er ook de zwitserse muur, is lastiger en moeilijker om af te dalen. (Moeilijker dan zwarte piste.) Qua funparks en freeride pistes genoeg. Aanschuiven aan skiliften gaan zeer vlot. Beste bestemming die ik ondertussen heb meegemaakt. Het enige nadeel is dat als we terug naar morzine willen (een stadje onder avoriaz) we terug met de eierlift naar beneden moeten en niet rechtstreeks kunnen afdalen. Groeten.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 14 december 2007

Door: Anoniem over Avoriaz

Wij zijn er 2 jaar geleden geweest en wij skiën niet allemaal, maar we vonden het geweldig. De 2e week van janauri gaan we weer voor een weekje.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 23 juli 2007

Door: Jasper S. over Avoriaz

De hotels en appartementen zijn één met de bergen en overheersen ze niet. Als je uit je hotel komt sta je direct op de piste. Er zijn veel mogelijkheden voor beginnende skiërs. Ervaren skiërs daarentegen komen hier niet aan hun trekken maar moeten zeker eens het hele skigebied verkennen (Portes du Soleil ).

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 11 maart 2007

Door: Kim over Avoriaz

Voor de eerste keer op wintersport en dan kom je daar terecht. Toen we aan kwamen rijden lag er geen sneeuw, gelukkig ging het na oud en nieuw sneeuwen! Heerlijke week gehad. Ik vond het helemaal fantastisch daar, het gebied is super groot!!! De afdaling naar Les Prodains vond ik heel mooi. Die was eigenlijk mijn favoriet. Après- skien deden we in Morzine, daar was het super gezellig!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 november 2006

Door: Anoniem over Avoriaz

Inderdaad een super skigebied. De hoogbouw vind ik toch wel heel spijtig. Echte sport-skifanaten komen hier aan hun trekken. Wie echter op zoek is naar de combinatie van rust, gemoedelijkheid en skiën, is Avoriaz niet echt geschikt.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 2 september 2006

Door: Anoniem over Avoriaz

Avoriaz de moeite waard een prachtig gebied met heel veel afwisseling. Elke dag wel andere pistes . Mooi weer gehad alle dagen het was begin januari. Ook Morzine is leuk om een dag heen te gaan, ook een mooi skigebied. Dit gebied is zeker voor herhaling vatbaar.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 28 augustus 2006

Door: Anoniem over Avoriaz

Perfect goede sneeuw, prachtig weer en heel veel zon. Ondanks hoogbouw toch gezellig. Alleen al de vele en lange pistes. Heel veel afwisseling.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 1 mei 2006

Door: Anoniem over Avoriaz

Een supper gebied mooie lange pistes geen wachttijden voor de lift. Naar Morzine leuk om te doen. Elke dag een andere piste. Gezellig dorp ondanks de hoog bouw. We gaan er zeker nog een keertje heen. Heel mooi weer gehad wij waren daar vanaf 7 januari.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 24 april 2006

Door: Anoniem over Avoriaz

Avoriaz januari was perfect alle dagen zon en nog eens zon. Mooie lange en brede afdalingen. De hoogbouw valt helemaal niet op. Een rustige plaats. Geen wachttjden bij de lift. Een plaats om terug naar toe te gaan. De vele kilometers die je er kunt maken elke dag andere piste's is een aanrader.

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 20 februari 2006

Door: henk huppelschoten over Avoriaz

enorm geschikt voor beginners, en nog meer voor gevorderden. iedereen die zegt dat dit niet zo is, moet verder kijken dan alleen het dorp, er zijn hier de beste pistes ter wereld, neem bv De Muur: niemand kan zeggen dat die niet voor gevorderden is !!! ook voor ons als snowboarden dikke plus !!! hulde respect

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 5 februari 2006

Door: lukske over Avoriaz

Ik ben hier vorig jaar geweest en het was best goed, enkel had ik de indruk dat er nogal veel simpele en heel veel verbindingspisten waren. een aanrader voor beginnelingen en licht gevorderden maar voor de echte diehards net iets tekortkomingen

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 8 december 2005

Door: marlies over Avoriaz

Zijn nog nooit twee keer naar de zelfde plaats geweest maar dit jaar gaan we weer!!!

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
10

Datum 6 december 2005

Door: Liesbeth over Avoriaz

Wij gaan nu voor het 3e jaar. Na 1x wilden wij al niets anders meer. En we zijn op veel plaatsen geweest. Dit is echt SUPER. Nog 3 weekjes we kunnen het haast niet meer wachten (ook onze kids niet 9 en 10 jaar )

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
8

Datum 3 december 2005

Door: Ronald en familie over Avoriaz

Ga al 7 jaar, het is er echt SUPER

Beginners Langlauf Sfeer
Gevorderden Snowboard/freestyle Après-ski/events
Experts Families/kinderen Winterwandelen
Wintersport aanbiedingen
travel Top 3
Wintersport aanbiedingen